|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Draper napsal: | | Moocha napsal: | takže
10 kol
8 mrtvých tahů (110)
12 kliků
budu zkoušet se dostat pod 30 minut :) |
Nebud skromnej, do 20 minut to das uplne s prehledem, typuju 18:10 :-) |
kua, další výzva |
Jo pojd do toho. Myslim, ze ja, ty i Moocha bychom na tom s MT mohli byt zhruba stejne (sice jsem uz dlouho nejake vetsi vahy nezkousel, ale myslim ze bych z fleku neco zatahl, kdyz uz jsem kdysi tahal 5ky s 200kg), fyzicku mame vsichni 3 taky nejakou natrenovanou a ty kliky, nejvic a nejcasteji tu klikuji ja, protoze je to muj jediny cvik na kozy, moocha ted celkem taky a u tebe nevim, jak na tom jsi, ale to jde pripadne rychle naklikovat :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
4/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,05km, 59 minut na max zatez)
-asi jsem prave prezil svoji vlastni smrt
- Crossfitoval bych az bych brecel  , asi budu muset vymyslet nejakej kripl CF _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
:D nauč se ty kopaný shyby a máš k mrtvole a push pressu absolutně brutální tréning
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D nauč se ty kopaný shyby a máš k mrtvole a push pressu absolutně brutální tréning |
Ja mam ke shybum jakousi vnitrni averzi a ani nevim proc, asi je to muj nejmene oblibeny cvik a navic nemam hrazdu a ani si ji porizovat nehodlam :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | :D nauč se ty kopaný shyby a máš k mrtvole a push pressu absolutně brutální tréning |
Ja mam ke shybum jakousi vnitrni averzi a ani nevim proc, asi je to muj nejmene oblibeny cvik a navic nemam hrazdu a ani si ji porizovat nehodlam :) |
tyjo to je veliká chyba já sem širokej jenom díky temu že sem se je naučil mít rád :D...ale jestli hodláš dělat hady nebo motýlky jak ti tu raděj tak to ne to si radši zustan u tech kliků :D u takovych motýlků snad zabírá všechno kromě toho, co by mělo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 05, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
5/5
1. kliky s nohama nahore
20
20
20
20
20
2. power clean
77kg x 3
80kg x 3
82kg x 3
85kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
87kg x 3
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
- vse je nadoraz, kazde opakovani chce strasne moc soustredeni a mam z tohohle cviku opravdu velky respekt. Top forma byla minuly a predminuly tyden, ted uz to celkem stagnuje a tech 3x90 bych nedal ani za zlaty prase. Chtel jsem sice dat i nejake jednocky s 90kg, ale fakt se toho trochu bojim. Asi to bude chtit snizit frekvenci tohoto cviku. Ale jinak naprosto super a porad muj nej cvik.
3. power clean & push press
65kg x 3
70kg x 3
72kg x 3
75kg x 3
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
65kg x 8
65kg x 8
-to same jako predchozi cvik, vse brutalne nadoraz, obrovska koncentrace na kazdy pohyb, coz bere hodne psychickych sil. Silove jsem se sice pohl celkem dost, ale mam fakt velky respekt vuci kolenu, takze je to mozna spise military press nebo neco mezi. 75ka 3. opakovani nebylo nejtezsi, tam jsem opravdu sel pekne ze spodku tela, tak jsem si dal jeste jednu serii, ale vyrazil jsem jen 1x a pak 2 pokusy, ale jen nekam k celu, uz jsem ty nohy a stred tela nebyl schopnej sladit s ramenama. Co me ale hodne potesilo bylo 5x5x70kg, coz byl takovy mensi cil, ktery jsem si nedavno dal. Prvni 2 serie brutalne tezke, takze jsem tomu moc neveril, ale bylo to o technice, dal jsem do toho fakt vse a nakonec 5x5x70kg padlo.
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
20 + 110kg x 8
-cas: 17:55
-Moocho vcera jsi me sice nehorazne nasral  ale i tak jsem jeste dnes umrit nechtel, takze cas takovy. Jel jsem jak to slo, ale rychleji to proste neslo. Sice sileny pumping, ale totalne utopenej ve vlastnim potu, coz bylo naprosto priserny a dost me to zdrzovalo (pot v ocich, cinka klouzala, ja klouzal na potu atd :D ) Nejsem si jisty, jestli tech ss nebylo 11, kez by bylo, alespon by ten cas nebyl tak hroznej, ale pocitam jen 10.
5. push press
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-gut, to me bavi
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem
20 + 80kg x 9
20 + 80kg x 9
20 + 80kg x 9
20 + 80kg x 9
20 + 80kg x 9
20 + 80kg x 9
-tyhle kliky sedly lepe nez ty v kombinaci s MT
7. SS: bicepsovy zdvih JR + bicepsovy zdvih VC
22kg/22kg x 8 + 35kg x 15
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
40kg x 10 + 22kg x 12
9. kolo 40 minut (29,45km, 39 minut na max zatez)
-big PR, 20 minut by narocnosti strcilo do kapsy cely trenink
-naprosto brutalni psycho trenink. Musim to ale nejak rozdelit a udelat nejake mensi zmeny, protoze jsem u nekterych cviku momentalne dosahl stropu a citim, ze pokud takto pojedu dal, dojde spise ke zhorseni. Taky si uz musim konecne ku*va drat poridit par kg zeleza navic, at muzu pridat na MT. Zase ma lenost, uz ani z netu si to nejsem schopnej objednat
-jinak bystremu oku jiste neunikla mensi graficka zmena mych zapisku :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
6/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,65km, 59 minut na max zatez)
-prvnich 5-10 minut chytani tempa, takze tezke, dalsich 20 minut uz v patricnem tempu a celkem to jelo, rikal jsem si ze bych dnes mohl dat 90 minut v kuse, ovsem nasledujichc 20 minut me vratilo zpet do reality, kdy to zacalo brutalne tezknout a poslednich asi 5 minut sice v brutalnim tempu, ale totalne na doraz  a predstava pokracovani byla naprosto scifi. Masakr.
zkracovacky (nohy hore)
20,20,20,20,20
zdvihy kotouce nad hlavu
10kg x 15,15,15,15,15
-nevim, jak ten cvik nazvat, mozna pullover ve stoje nebo tak neco... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
-Moocho vcera jsi me sice nehorazne nasral ale i tak jsem jeste dnes umrit nechtel, takze cas takovy. Jel jsem jak to slo, ale rychleji to proste neslo. Sice sileny pumping, ale totalne utopenej ve vlastnim potu, coz bylo naprosto priserny a dost me to zdrzovalo (pot v ocich, cinka klouzala, ja klouzal na potu atd :D ) Nejsem si jisty, jestli tech ss nebylo 11, kez by bylo, alespon by ten cas nebyl tak hroznej, ale pocitam jen 10.
|
Ten pot v očích taky nesnáším. Jenže já se aspoň můžu utřít do trička, ty myslim tu možnost nemáš Ale vůbec se neboj, já až zvýším váhu u MT na 110, tak se mi ten čas protáhne minimálně na dvojnásobek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Ale hovno, ty pridas a jeste se zlepsis, jak te znam :)
A s tim potem mas zcela pravdu  utrit se do tricka by bylo naprosto kontraproduktivni. Mam u toho asi 3 osusky a ke konci uz jsou i ty tak nacucle potem, ze ani do toho se utirat nejde. A podemnou je tolik potu, ze si pripadam, ze cvicim nekde v rybniku  Ovsem oproti aerobce se da rict, ze jsem jeste celkem v suchu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | A podemnou je tolik potu, ze si pripadam, ze cvicim nekde v rybniku |
Trošičku OT, ale doufám, že nemáš doma koberec
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | Prosimtě kolik toho denně vypiješ? Jestli se potíš jak říkáš, tak pod 6 litrů nejdeš tipuju |
S 6 litry vody denne s timto treninkem bych byl naprosto dehydratovanej :)
| Moocha napsal: | | Draper napsal: | A podemnou je tolik potu, ze si pripadam, ze cvicim nekde v rybniku |
Trošičku OT, ale doufám, že nemáš doma koberec |
Jen takovej malej, kterej vzdy odsunu :) Ovsem z parket je rybnik a ani bych se nedivil, kdyby uz sousede podemnou meli plesnive stropy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
pouzivas behem cviceni nejakej iontak? pri tomhle extremnim poceni by se docela mohl hodit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|