|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: po září 05, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
já si o tom myslím, že kondiční cvičenci tohle nemusí vůbec řešit...  Navíc si nemyslím, že by to byla až tak pravda a už vůbec si nemyslím, že by to mělo někoho odradit od tvarohu...o každým jídle se dá najít něco co není úplně nejlepší pro organismus, takže kdo to bere moc vážně, tak nežere nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
Mekkej odtucnenej tvaroh samotnej, bez cekoholiv.
Po 2 -3 tydnech uz sem si na to docela zvykl, 2 -3 tvarohy denne.
Predevcirem sem koupil v akci za 8,9 kc 40 kusu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Mekkej odtucnenej tvaroh samotnej, bez cekoholiv.
Po 2 -3 tydnech uz sem si na to docela zvykl, 2 -3 tvarohy denne.
Predevcirem sem koupil v akci za 8,9 kc 40 kusu ) |
Dřív samotnej bez problému 2 denně, dneska už si ho musim ochucovat on se za těch pár let, co ho dennodenně dlabu, celkem přejí (naštěstí se dá kombinovat s hodně příchutěma) _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
cicero
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jestli nechutná měkký, kup tvrdý :-) Doporučuju Želetavu!! Ted ho měli v kauflandu za 19kč 200g.Navíc ve 100g má zhruba 22 B, 1% tuku.Posyp kakaem a dobrou chut.Mě to chutná mooc.
Měkký si třeba rozmíchej s trochou mléka či vody,ochut a máš jogurt.
Ale chápu,já když jím něcohodně dlouho,tak my to taky nechutná.Raději to na pár dní vysdím a zařadím něco jinýho.Pak se k tomu vrátím.Do ničeho se nenut,vymysli co Ti chutná.Zkus ten tvrdý tvaroh,je to lepší.Dobrý je i v té trojuhelníkové vaničce 250g.Když to smícháš s jogurtem,máš z toho cotagge.Nebo v Penny maji cotagge 0,3% tuku,15B...Je dobrý.Hlídám si kvalitu neboj,neni to sračka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
skypepalo

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:49 pm Předmět: tvaroh vs noční protein |
|
|
Může mi někdo zkušený říct, jak celký rozdíl v účinku je mezi TVAROHEM a NOČNÍM VÍCESLOŽKOVÝM PROTEINEM.
Má cenu investovat do toho proteinu nebo mi jako normálnímu cvičenci stačí 250g tvarohu před spaním?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes uz by mely nocni proteiny (alespon ty lepsi) obsahovat z vetsi casti tzv. micelarni kasein, coz ma mnohem vetsi biologickou hodnotu a lepe se vstrebava nez obyc. kaseinat vapenaty, ktery mas v tvarohu, takze je to volba lepsi + tam jeste casto v nalem mnozstvi byvaji i jine druhy proteinu pripadne i vitaminy a jine potrebne latky. Ovsem ani obycejnym tvarohem nic nezkazis a pro bezneho cvicence myslim, ze bohate staci, _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: so květen 05, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
existuje něco podobně výživnýho jako je tvaroh, co bych si mohl dávat na noc? abych měl víc možností
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 05, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
| matezz06 napsal: | | existuje něco podobně výživnýho jako je tvaroh, co bych si mohl dávat na noc? abych měl víc možností |
micelarni kasein, mléko... a klidně i vajíčka, nebo pořádnej kus hovězího
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 05, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
vajíčka na noc? Jako fakt?
EDIT: Nedošlo mi, že se daj i vařit, radši mi neodpovídej
|
|
| nahoru |
|
 |
Pyrokrat
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh 250g (bielkovina) + banán 1ks (sacharidy) + ovsené vločky cca 2 lyž. (vláknina) + lyžica medu (vitamíny) + zástrek mliekom - banán nakrájať a všetko premiešať.
Dávam si to po tréningu (plávaní alebo posilke) k večeri tak 1-3 hodiny pred spaním. Vláknina ma pretrávi, sacharidy pomôžu tráveniu tvarohu no a vitamíny sa vždy hodia. Mlieko - prípadne voda - aby to išlo cez krk.
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
| matezz06 napsal: | | existuje něco podobně výživnýho jako je tvaroh, co bych si mohl dávat na noc? abych měl víc možností |
cottage syr
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Na noc je ideal: Mleko, vejce, lusteniny, tvaroh (tvaruzky, tvaroh, cottage), potom tunak v oleji.. je milion kombinaci z toho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po červen 18, 2012 5:32 am Předmět: |
|
|
250 g tvarohu, trošku mléka, trošku vody a vanilkový night protein. Rozmíchat v šejkru nebo mixérem. Pak na chvilku do lednice a chutná to téměř jako vanilková zmrzlina _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|