|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Nebudu drážit Octopusse, tak sem svoji rýžovou kaši nedám, ale mám ji u sebe v logu, tak se můžete podívat (beztak na ty moje dobrůtky má chuť, ale nechce to veřejně přiznat ) |
Tvou ryzovou kasi jsem videl a vypada 100x lahodneji nez tohle, co je na tech 4 obrazkach. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
jesteze jsi to sem nedal, oku to rozhodne nelahodi.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Já nejsem proti nikomu ale teď ta rýžová kaše nevypadá tak hrozně, to byste zase křivdili.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Já nejsem proti nikomu ale teď ta rýžová kaše nevypadá tak hrozně, to byste zase křivdili. |
ono proteinove hovno z gurmanovi kucharky taky nevypada v zasade spatne, ale ryzova kase, ovesny vlocky nebo poblita pizza z listovyho testa do tohohle topicu proste nepatri..tady neni rec o tom jak to chutna, ale jak to vypada..navic jakoukoliv kasi umi udelat i cvicena opice a neni na tom nic na chlubeni.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|