|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 08, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | | Draper napsal: | Nahodou jsem vcera videl tenhle dil JSTE TO, CO JITE a doporucuji vsem, kteri chteji zhubnout, jako motivaci, protoze pristup tohoto kluka je opravdu vyborny.
http://play.iprima.cz/all/241614/2287 |
.....skoro 4000kcal.
Amatér, jím 6-8kcal denně a NEMOHU SE NASYTIT a nabrat. |
Já ti nevím, tuhle jsem někde zahlíd nějaký fotky a vypadáš jako kostra obalená sádlem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 09, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Vyrobil jsem sousedům hezkou cedulku na dveře:
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 09, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Jsme přemýšleli nad tím s kámoškou a přišlo mi to vtipný vystříhat z novin, něco jako když žádáš výkupné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Proč to je stylem anonyma?:D ... když ve dvě ráno šukali nade mnou sousedi tak, že to bylo slyšet snad o dvě ulice dál, vzal jsem sirku, vyjel jsem o patro vejš a píchnul jim ji do zvonku :D .... pak už byl klid |
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: to ale neni tvuj originalni napad, tohle uz jsem videl parkrat kolovat po FB _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 09, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
... zrovna jsem při práci využila příležitosti vlézt na InBody a dost jsem si užila vyhodnocení, zejména pasáž o tom, jak určitě příkladně zdravě, pravidelně a kvalitně jím (určitě spoustu zeleniny  ) .. vzhledem k realitě si připadám jak podvodník a pěkná svině, nicméně jsem ráda, že to nějak funguje i s mýma věčnýma čokoládama a rohlíkama :)
... ale třeba už se na mne vaří voda
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 09, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R: to ale neni tvuj originalni napad, tohle uz jsem videl parkrat kolovat po FB |
TO taky nikde nepíšu, na FB jsem to neviděl, ale tohle je můj originální výtvor, co jsem dnes ráno dělal. A napadlo mě to po tom, co jsem chtěl jít včera spát, ale nemohl jsem usnout kvůli jejich sexu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Tak nezáviď a sexuj taky :) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
moje řeč, master to řeší nějak po důchodcovsku
master: kdybyste radši s kámoškou přemýšleli o jiných věcech, než stříhat nůžkama papírky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
Jo, dres ti fakt pomůže, když nemáš ani základy techniky a akorát se dojebáváš :) Kdo chce kam...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:19 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jo, dres ti fakt pomůže, když nemáš ani základy techniky a akorát se dojebáváš :) Kdo chce kam... |
Vzdyt je vyzablej. Jeste stesti, ze mi vrozena skromnost brani tomu davat nekam moje fotky. Asi bych neunesl ta kvanta hanlivych komentaru
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|