| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vittus

|
Zaslal: st květen 09, 2012 11:42 pm Předmět: Android aplikace |
|
|
Čau, máte zkušenost s nějakými aplikacemi k posilování pro android? Právě oťukávám JEFIT. Je tam možnost zaznamenávat si rekordy, cíle, míry a dokonce i vést si log. Zatím se sním seznamuji, později můžu podat podrobnější zprávu (například jestli dokáže nahradit tužku a papír :) )... má někdo další tipy na podobné aplikace? _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Kebabking

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 5:39 am Předmět: |
|
|
Ze zvědavosti jsem jich pár zkusil, většina tech aplikací je podle mě zbytečně složitá; nakonec jsem skončil u Notepadu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
S aplikacema o posilování ne, ale k běhání používám micoach a jsem spokojenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Mohu se zeptat co od takove aplikace ocekavas? a coby mela splnovat? :D
V idealnim pripade :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
bohužel teď jefitu nejdou stránky, tak se nemůžu podívat na webovou část aplikace. Ale líbí se mi, zatím vedení logu, zapisování průběhu cvičení (log) a nahrávání tréninkových rozpisů. Zatím to vypadá, že se tím bude dát nahradit zápisník a tužka ve fitku :) _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Na běhání používám endemondo, to mi přijde jako super aplikace, mám to na Samsung Galaxy S2, zapnu GPS, pak to uploadnu do compu a je to :-) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Já používám na všechny "aerobní" druhy sportů Sports tracker...super aplikace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
zolldimato
|
Zaslal: st květen 16, 2012 2:48 pm Předmět: Re: Android aplikace |
|
|
| Vittus napsal: | | Čau, máte zkušenost s nějakými aplikacemi k posilování pro android? Právě oťukávám JEFIT. Je tam možnost zaznamenávat si rekordy, cíle, míry a dokonce i vést si log. Zatím se sním seznamuji, později můžu podat podrobnější zprávu (například jestli dokáže nahradit tužku a papír :) )... má někdo další tipy na podobné aplikace? |
ja mam iphone, apliacii je dam spustu, bol som s toho happy, ale nakoniec je to všetko hovadine. rob si poznámky v "poznámkach"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak JEFIT parádní aplikačka. Dobře se tam udržuje log. Jednoduché zapisování po odcvičení serie. Hlavně ukáže, jaká váha se zvedala před týdnem, takže člověk nemusí nějak zvlášť listovat. Po týdnu používání jsem spokojen. Jediná věc co mě trošku vadí, že člověk si nezapíše série „navíc“, ale dá se to zpětně. Ušetří to tahaní zápisníku po činkárně a i trošku času, protože člověk víc hlídá pauzy. Dávám 4.5/5 a můžu každému vřele doporučit _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | Tak JEFIT parádní aplikačka. Dobře se tam udržuje log. Jednoduché zapisování po odcvičení serie. Hlavně ukáže, jaká váha se zvedala před týdnem, takže člověk nemusí nějak zvlášť listovat. Po týdnu používání jsem spokojen. Jediná věc co mě trošku vadí, že člověk si nezapíše série „navíc“, ale dá se to zpětně. Ušetří to tahaní zápisníku po činkárně a i trošku času, protože člověk víc hlídá pauzy. Dávám 4.5/5 a můžu každému vřele doporučit |
Nedá s ena to sehnat čeština??
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
To bohužel asi ne. Ale není to nijak složité. Když tak použij slovník a hned se naučíš a pochytíš. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | Já používám na všechny "aerobní" druhy sportů Sports tracker...super aplikace :) |
Přesně tak.Za nic bych neměnil.Navíc na netu se registruješ a vidiš tam podrobnou analýzu tvých výsledků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Prubnu na kolo. Zatím sem používal endomondo, ale poslední dobou špatně trackuje _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Nepouzivate nekdo Jucy Workout Gym & Fitness Log? Ja to ted testuji par dni v posilovne a tvari se to pouzitelne. Zkousel jsem zbezne Jefit, ale prijde mi to takove preplacane. Podle toho co jsem zjistil a co jsem tady cetl Jucy umi v podstate to same, tak nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | | Nepouzivate nekdo Jucy Workout Gym & Fitness Log? Ja to ted testuji par dni v posilovne a tvari se to pouzitelne. Zkousel jsem zbezne Jefit, ale prijde mi to takove preplacane. Podle toho co jsem zjistil a co jsem tady cetl Jucy umi v podstate to same, tak nevim. |
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=32192&highlight=korvin
tady je k tomu neco malo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |