Android aplikace

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Android aplikace  Úvodní stránka -> Ostatní -> Android aplikace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vittus

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 11:42 pm    Předmět: Android aplikace Odpovědět s citátem

Čau, máte zkušenost s nějakými aplikacemi k posilování pro android? Právě oťukávám JEFIT. Je tam možnost zaznamenávat si rekordy, cíle, míry a dokonce i vést si log. Zatím se sním seznamuji, později můžu podat podrobnější zprávu (například jestli dokáže nahradit tužku a papír :) )... má někdo další tipy na podobné aplikace?
Kebabking

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze zvědavosti jsem jich pár zkusil, většina tech aplikací je podle mě zbytečně složitá; nakonec jsem skončil u Notepadu. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S aplikacema o posilování ne, ale k běhání používám micoach a jsem spokojenej :)
Izman

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohu se zeptat co od takove aplikace ocekavas? a coby mela splnovat? :D

V idealnim pripade :)
Vittus

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel teď jefitu nejdou stránky, tak se nemůžu podívat na webovou část aplikace. Ale líbí se mi, zatím vedení logu, zapisování průběhu cvičení (log) a nahrávání tréninkových rozpisů. Zatím to vypadá, že se tím bude dát nahradit zápisník a tužka ve fitku :)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na běhání používám endemondo, to mi přijde jako super aplikace, mám to na Samsung Galaxy S2, zapnu GPS, pak to uploadnu do compu a je to :-)
refresh

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já používám na všechny "aerobní" druhy sportů Sports tracker...super aplikace :)
zolldimato

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:48 pm    Předmět: Re: Android aplikace Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
Čau, máte zkušenost s nějakými aplikacemi k posilování pro android? Právě oťukávám JEFIT. Je tam možnost zaznamenávat si rekordy, cíle, míry a dokonce i vést si log. Zatím se sním seznamuji, později můžu podat podrobnější zprávu (například jestli dokáže nahradit tužku a papír :) )... má někdo další tipy na podobné aplikace?

ja mam iphone, apliacii je dam spustu, bol som s toho happy, ale nakoniec je to všetko hovadine. rob si poznámky v "poznámkach"
Vittus

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak JEFIT parádní aplikačka. Dobře se tam udržuje log. Jednoduché zapisování po odcvičení serie. Hlavně ukáže, jaká váha se zvedala před týdnem, takže člověk nemusí nějak zvlášť listovat. Po týdnu používání jsem spokojen. Jediná věc co mě trošku vadí, že člověk si nezapíše série „navíc“, ale dá se to zpětně. Ušetří to tahaní zápisníku po činkárně a i trošku času, protože člověk víc hlídá pauzy. Dávám 4.5/5 a můžu každému vřele doporučit
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
Tak JEFIT parádní aplikačka. Dobře se tam udržuje log. Jednoduché zapisování po odcvičení serie. Hlavně ukáže, jaká váha se zvedala před týdnem, takže člověk nemusí nějak zvlášť listovat. Po týdnu používání jsem spokojen. Jediná věc co mě trošku vadí, že člověk si nezapíše série „navíc“, ale dá se to zpětně. Ušetří to tahaní zápisníku po činkárně a i trošku času, protože člověk víc hlídá pauzy. Dávám 4.5/5 a můžu každému vřele doporučit

Nedá s ena to sehnat čeština??
Vittus

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bohužel asi ne. Ale není to nijak složité. Když tak použij slovník a hned se naučíš a pochytíš.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

refresh napsal:
Já používám na všechny "aerobní" druhy sportů Sports tracker...super aplikace :)

Přesně tak.Za nic bych neměnil.Navíc na netu se registruješ a vidiš tam podrobnou analýzu tvých výsledků.
Vittus

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prubnu na kolo. Zatím sem používal endomondo, ale poslední dobou špatně trackuje
Robot2037

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepouzivate nekdo Jucy Workout Gym & Fitness Log? Ja to ted testuji par dni v posilovne a tvari se to pouzitelne. Zkousel jsem zbezne Jefit, ale prijde mi to takove preplacane. Podle toho co jsem zjistil a co jsem tady cetl Jucy umi v podstate to same, tak nevim.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Robot2037 napsal:
Nepouzivate nekdo Jucy Workout Gym & Fitness Log? Ja to ted testuji par dni v posilovne a tvari se to pouzitelne. Zkousel jsem zbezne Jefit, ale prijde mi to takove preplacane. Podle toho co jsem zjistil a co jsem tady cetl Jucy umi v podstate to same, tak nevim.

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=32192&highlight=korvin

tady je k tomu neco malo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Android aplikace Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: