|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To by se mohla uspořádat tipovací soutěž kdo se dřív "odhalí", drlift nebo deadlift... |
Vsazim na 0
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tak kdo si troufa?
Vsazim na Octopusse, sice mu jeste 12 000 chybi, ale vzhledem k frekvenci jeho spamovani ci prispivani na forum (at si tomu rika kdo chce jak chce  ) by mne mohl velmi brzy dychat na zada :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
Lidi co tě mají na FB ve friendech z Tebe musí být nadšený, jestli jsi tam aktivní jako tady _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Lidi co tě mají na FB ve friendech z Tebe musí být nadšený, jestli jsi tam aktivní jako tady |
Chces me tam? Rekni jmeno a uvidis sam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Zařadil jsem na konec tréninku crossfiťácký beary a konečně jsem se trochu rozběhal zase. Mám ze sebe radost :) _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Kupil som si slusne stereo. Tak a je to vonku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Kupil som si slusne stereo. Tak a je to vonku :) |
Hoď link _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ještěže jsem takřka hluchej a nemusím si kupovat takový fajnšmekrovský audio, těch peněz _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Kdybych si tohle koupil, tak bych se musel odstěhovat někam do pustiny |
Klipsche su dost citlive a zosik je tiez pomerne vykonny takze dokaze s nimi dost zamavat ale ja nemam rad prehnane hlasnu hudbu..
Je to moje prve stereo vobec ked neratam dvojkazetak co som si kupil v 90 tych rokoch za 1100 korun.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|