Mléko

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mléko  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mléko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Goldstein

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 11:36 pm    Předmět: Mléko Odpovědět s citátem

Ještě mě napadlo, ted jsem koupil casein, a chtěl bych ho pít s mlékem řekněte v 0:00 si dát před spaním casein s 400ml mléka

celkove hodnoty napoje jsou 49g Bilkovin, 20g Sachru....

jak moc je špatný pít tolik mlíka těsně před spaním v rysovačce ?

Muhammad Ali
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Goldstein

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 11:37 pm    Předmět: mleko Odpovědět s citátem

Jedná se o mléko 1,5 %

Muhammad Ali
ChickenEater

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na dietu je to podle me az moc sacharidu, tenhle shake si nech na objem
20g na noc je moc, tim mlikem uz to zabijes uplne - cukry z mlika +sacharidy z toho napoje (ktery podle myho odhadu ani nebudou moc kvalitni)..
lepsi je v tomhle pripade tvaroh (30g bilkovin,3-4g tuku,minimum sacharidu)
Khalaf

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:29 pm    Předmět: Re: Mléko Odpovědět s citátem

Goldstein napsal:
Ještě mě napadlo, ted jsem koupil casein, a chtěl bych ho pít s mlékem řekněte v 0:00 si dát před spaním casein s 400ml mléka

celkove hodnoty napoje jsou 49g Bilkovin, 20g Sachru....

jak moc je špatný pít tolik mlíka těsně před spaním v rysovačce ?

Jestly chodíš spát o půlnoci tak si dej poslední jídlo aspoň hodinu před spanim a nápoj tak půl určitě když ho dáš taky hodinu nic nezkazíš...
Jinak nevim jestly je to jenom můj problém ale když si dám třeba tvaroh půl hodiny před spanim tak 2. den jsem do odpoledne občas až do večera jak prdící stroj tak jestly se ti to taky stává tak o důvod víc najíst se dřív.
spider1029

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitny casein by mal obsahovat minimum sarchrov. Ja ho v diete miesam s vodou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: