Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Ale zájemci se můžou stavit v Mělníku. Jako bonus uvidí nejhorší posilovnu ve středních Čechách

V Melnice byvaji casto oblasti v liftu IPF. Obvykle v mistni sokolovne. Nemuzu rict, ze by to bylo moje oblibene misto. Na druhou stranu jsem ty stary sokoly vzdy obdivoval, za to jak se to snazili usporadat a zajistit aspon nejak podminky pro zavodniky. Lidi tam byly vzdycky fajn :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Mobil je zařízení, ze kterého se volá a píšou smsky To v praxi znamená, že za tímhle účelem mám věc, která stojí míň než litr a je pokudmožno z bazaru

Mas k mobilu uplne spatnej pristup. Mobilem se nataci, foti (kdo by sebou vlacel fotak nebo kameru), pouziva se v nem navigace atd. Nechapu jak muze mit ITak pristup k mobilu jako ty
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Mobil je zařízení, ze kterého se volá a píšou smsky To v praxi znamená, že za tímhle účelem mám věc, která stojí míň než litr a je pokudmožno z bazaru

Přesně... není nad to si koupit mobil, na kterým se dá sáňkovat jak je velkej a jako bonus mu vydrží baterka 2 dny...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
V Melnice byvaji casto oblasti v liftu IPF. Obvykle v mistni sokolovne. Nemuzu rict, ze by to bylo moje oblibene misto. Na druhou stranu jsem ty stary sokoly vzdy obdivoval, za to jak se to snazili usporadat a zajistit aspon nejak podminky pro zavodniky. Lidi tam byly vzdycky fajn :)

Člověče do Sokola jsem si onehdá koupil permanentku. Nějakejch 1300 za rok. Ale asi už jsem moc starej, i na mě byly všudypřítomný pavučiny, špína, a činky poskládaný z ozubených kol a různě těžkých kotouču na každý straně moc velkej punk Takže jsem tam byl jednou a dal jim sponzorskej dar

Wojtkingson napsal:
Přesně... není nad to si koupit mobil, na kterým se dá sáňkovat jak je velkej a jako bonus mu vydrží baterka 2 dny...

Ale hovno :)
Mám nějakou Nokii 66-cosi, schová se mi v dlani a vydrží skoro tejden :P
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nechapem co furt robis jednotky ked si kripel a nevies techniku

- zacni drepovat 100kg, 5 serri po 3 opacka. Snaz sa mat DOBRU techniku. Postupne pridavaj vahu.

- to iste u mrtvol, podsekni to o 40kg a chod konstatnu vahu jak ti minule radil Dr.Lift

- rozdel si ten trening neako normalne, nechod furt cele telo kazdy den. Daj si jeden den drep, dalsi den mrtvolu.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Wojtkingson napsal:

Ale hovno :)
Mám nějakou Nokii 66-cosi, schová se mi v dlani a vydrží skoro tejden :P

Ironie chlape, ironie...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
ja nechapem co furt robis jednotky ked si kripel a nevies techniku

- zacni drepovat 100kg, 5 serri po 3 opacka. Snaz sa mat DOBRU techniku. Postupne pridavaj vahu.

- to iste u mrtvol, podsekni to o 40kg a chod konstatnu vahu jak ti minule radil Dr.Lift

- rozdel si ten trening neako normalne, nechod furt cele telo kazdy den. Daj si jeden den drep, dalsi den mrtvolu.

No však u mrtvol už to dělám. 130 mi tak akorát vyhovuje, to jen tenhle týden jsem nějak v prdeli a nejde to.

Dřepy víceméně to samý, ale tam myslím ta technika má aktuálně něco společnýho s tou únavou. Jen teda tři op mi přijdou nějak málo. Asi zvyk... :P

Co se rozdělení týká, nevím jak bych to měl udělat. Dřepy a mrtvoly jednou týdně? To se nikam nedostanu.

P.S. Prej kripel Abys neskončil v nějakým maďarským salámu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha jeden krat za tyzden je ti malo, nechces brzdit ten svoj raketovy progress - chapem! :))

Standartne sa to robi tak, ze si das drep (pondelok, piatok) a mrtvolu v stredu. Alebo to striedaj po dni. Kazdy den oboje je vela kor pri tak nahodnom programovani ake mas ty.

K tym opakovaniam - ked mas napicu techniku tak je lepsie chodit nizke pocty opakovani a radsej viac serii. Je to koli tomu ze si tluste prasa bez kondicky a vacie reps uz nevladzes a kazis to z unavy. :))
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuj sprostý
Raketovej progres nemám, ale lepší minimální než nula :P

Jako proč ne, neříkám že hystericky trvám na tom co poslední dobou provádím, a klidně si nechám poradit - jen vycházím z toho, že ze všech stran slyším, že cvičit něco jednou týdně rozhodně nesmrdí žádným zlepšením. Mrtvoly jednou týdně se mi fakt moc nezdají.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kludne si daj aj 2x mrtvolu, ale jedna z toho musi byt LAHKA kdezto ty to furt hrotis

ja sice mrtvolu neviem trenovat, maxko mam len 250 a to ani neviem jak som dosiahol , ale aj cizopasnik s mrtvolou cez 300 ju necvici viac ako 1x za tyzden. Mrtvola je cvik co ti najviac zatazuje CNS, drepovat sa da kazdy den milion KG ale mrtvolu ked prepalis tak si skoncil.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Definuj lehká mrtvola :) Já nevím co si pod tím představit. Šmrdlat milionkrát 5x80kg? :)

Já si rád nechám poradit co cvičit, nemám bohužel na sestavování plánu ani znalosti ani zkušenosti
smetak

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda cvicim mrtvolu tak jednou za tejden, nekdy za dva tejdny a je mi to uprdele
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tys mi tu chyběl
Radši nahoď aktuální kožnatou formu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Udelej co ti radi g_dgrim. Obvykle se chodi drepy 2x tydne. Jednou tezsi, po druhe lehke. Mrtvy tah si dej jen jednou tydne (vic bys nevydejchal :)). Pak se ti nabizi moznost rozhodit drepy a mrtvoly v tydnu nejak takto:
1. pondeli - tezky drep, streda - mrtvola, patek - lehky drep
nebo
2. pondeli - tezky drep, patek - lehky drep, mrtvola

Dalsi zasada, ktere by ses mel specialne ty drzet (coz nedelas) je vyjebat se na singly. Specialne u tebe jsou singly naprosto k nicemu (stejne tak jako pro 99% lidi).
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak bys definoval lehkej dřep? Třeba něco jako 60-70% maxima pro kolik, tři op? A jet pětky?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: