Já si to chci taky zaběhnout, protože spolužák z Prahy mě do toho ukecal a těch 10 km je pro mě jakž takž přijatelných, víc bych nedal. Každopádně s nějakou "přípravou" asi začnu až o prázdninách. Můj cíl je: doběhnout . Tak uvidíme a třeba se potkáme.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Já si to chci taky zaběhnout, protože spolužák z Prahy mě do toho ukecal a těch 10 km je pro mě jakž takž přijatelných, víc bych nedal. Každopádně s nějakou "přípravou" asi začnu až o prázdninách. Můj cíl je: doběhnout . Tak uvidíme a třeba se potkáme.
Já jsem si dal cíl kolem 50minut, ale co si budem povídat, doběhnout je nejdůležitější
Já se teď připravuju spíš na fotbal, chtěl bych si tady u nás zahrát pár zápasů v pralesní lize, tak doufám, že mi to vyjde a hlavně vydrží koleno!
Chce to nějakej pořádnej hec na tom běhu, ať je sranda.
Stav se někdy v LA až budeš mít čas, třeba se tam potkáme a potrénujem...následující týdny bych tam byl rád častěji než normálně
Já to chci taky běžet, ale ještě jsem ani jednou venku nevyběhl :-)) Tak nevím nevím :D
Pořád máš 4měsíce na to, začít trénovat
Doufám, že to tak snadno nevzdáš a brzo začneš s přípravou
Tak já občas běhám na pásu v posilce a dělám pravidelně i cardio..ale ven jsem se ještě nedostal :-/ Musím nejdřív začít koupí nových běžeckých bot :-)
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Doběhnout a přežít A byl bych nerad, kdyby mě předběhli lidi s fofrklackama :-))
Já to chci taky běžet, ale ještě jsem ani jednou venku nevyběhl :-)) Tak nevím nevím :D
Tak já občas běhám na pásu v posilce a dělám pravidelně i cardio..ale ven jsem se ještě nedostal :-/ Musím nejdřív začít koupí nových běžeckých bot :-)
Tak nějakej základ ti to dá, ale prostě běh venku nic nenahradí Já měl minulý rok problém s tim, že jsem nosil do školy a venku naprosto nevyhovující obuv a pak jsem měl problém s bolestí holení při běhu, ale jakmile jsem zmenil obuv, je to pryč
Tak nějakej základ ti to dá, ale prostě běh venku nic nenahradí Já měl minulý rok problém s tim, že jsem nosil do školy a venku naprosto nevyhovující obuv a pak jsem měl problém s bolestí holení při běhu, ale jakmile jsem zmenil obuv, je to pryč
Jo, to já měl taky..chodil jsem 4x týdně 10km..a záda a holeně bolely jak svině. Takže musím koupit fakt něco kvalitního, jsem těžkej, tak je to potřeba.
Jo, to já měl taky..chodil jsem 4x týdně 10km..a záda a holeně bolely jak svině. Takže musím koupit fakt něco kvalitního, jsem těžkej, tak je to potřeba.
Tak k něčemu podobnýmu bych se chtěl v létě dostat, ale mě by stačilo 3x10km Ty seš těžkej, já mám zase 195cm a jsem jak chrastítko....nikdo neni dokonalej
koukám k tobě do logu a ten poslední trénink musel být ale hnus
Běh
- tempo už to bylo slušný, na mě v současný době až moc rychlý. JEn mě štve, že jsem neodhadnul vzdálenost, chtělo to aspoň 2km
Příště ale před během použiju inhalátor, protože mám alergii na břízu, která teď kvete a moc dobře se mi nedýchalo
Odpoledne posilka
Ochutnávka z novýho alba
EDIT : dnešní posilka se ruší, zítra by jsme měli jít ve dvou, takže to přesunu na zítra
Strength Pushpress
5x37
3x49
3x55
3x59
1x63,5
1x70 (jerk) PR - čistej pushpress už to bohužel nebyl, rezerva už nic moc
Shyby
30x
Ring dips
30x
KTE
30x
Dneska to bylo fajn, nakonec jsme to ze včera znovu posunuli a šli jsme až dneska. Zrovna jsme narazili i na sluničko, takže bylo příjemný počasí.
Shyby šly dneska až podezřele moc dobře, z toho mám radost
Jediný, co mě štve je to, že při posledním opáčku pushpressu jsem si malinko rozhodil záda a docela dost bolí. Snad to ale nebude nic vážnýho.
Záda pořád v řiti, ale už se to lepší, takže v neděli možná nějaká posilka a možná v sobotu kratší běh.
Následujících pár týdnů mě čekají mraky věcí do školy, takže se budu snažit zaměřit jen na školu a cvičení, čím dřív bude hotovo, tím víc budu přes prázdniny makat v posilce
Už chodím sem tam na brigádu, zítra bych měl jít vyžínat s křoviňákem, tak snad to záda zvládnou už bez ibalginů
Tímhle pro mě dnešní cvičení škončilo, nechtěl jsem riskovat zase nějaký poranění zad, takže tohle mi stačilo. Záda zatím drží, lepší se to každý den, dneska možná běh, ale spíš asi ne, protože dnešní PTN byl protein, na to 6 piv a křupky s čokoládou
Asi se budu spíš šetřit na neděli, to bych snad moh zvládnout jak běh, tak posilku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru