|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja nedavno dosel na vychytavku.
Kupuju Pilos z lidlu (nizkotucny, 10,9kc), uz davno ho jim samotnej a da se to.
Ale nedavno sem dosel na super vec, kdyz ho ohriju v mikrovlnce, tak aby byl vlaznej, da se snist daleko snaz. |
jo to je pravda, občas když jezdim nakupovat na mašině a po cestě mi praží na baťoh tak je ten tvaroh pak takovej jinej, docela mi to chutná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: po květen 07, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
Créme Olé rozmixovat se třemi deci mléka (vanilka je luxusní), poté vmixovat tvaroh. Nejsou potřeba žádné další dochucovadla, chuťově je to božskééééééé
Včera na noc jsem zkusmo vmixoval do tvarohu lžičku caseinu "vanilla creme" od Gold Standard, taky super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: po květen 07, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
s ničím , jen posypat trošku cukrem ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 07, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: so květen 12, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou ujíždím na mixu :
Ovofit (nejlépe třešňový  ), 20g vanilkového proteinu, 2 lžičky holandského kakaa, 500 ml H2O + stevia >> všechno protřepat v šejkru > mám to jako druhou večeři...jsem schopnej to ucucávat klidně půl hodiny, hezky pomaličku
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: so květen 12, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
tak, ako to tu uz bolo spomenute, je to iba voda, protein, tvaroh a sejker :) a funguje to
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: so květen 12, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
tvaroh nežeru nejsem socka
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: so květen 12, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
| p.Burns napsal: | | tvaroh nežeru nejsem socka |
prosim, vysvetli nam to
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestly je to tu už zmíněné ale zrovna si po 2. dávám teď na noc Tvaroh + Banán + Mléko + Cukr (včera jsem k tomu měl i skořici)  budete to chtít jíst pořád  (vše podle chuti ... zkus experimentovat ...dřív jsem si dával tvaroh + cukr ale todle je zatim nepřekonané  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
tvaroh + umele sladidlo.. tak to jim porad... tim nizkokalorickym sladidlem si to krasne osladim a nemusim ho dat ani moc, staci trocha:) zadne marmelady, piskoty apod. cukry na večer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
ja vcera zkusil tvaroh s cajem a dnes udelal znovu a je to lahudka. 250g mekkeho tvarohu, pytlik caje do pul litru urceny, 100-200ml vody ( podle toho jak to chcete tuhé), umele sladidlo ( ja dal 6 tabletek ), zalejeme caj vodou, pridame sladidlo, rozmixujeme s tvarohem a vychladime v lednicce, je z toho takovy krem s prichuti caje ( ja mel merunku a jahodu ), nejsou tam sacharidy navic takze muzete i na vecer ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
prosím, jestli by to moh někdo nezavislý otestovat, rád zkoušim nový věci ale tohle mi zní fakt šíleně kdyžtak výsledek sem nebo PM
|
|
| nahoru |
|
 |
dellamorte
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
Moj rychly olovrant - tvaroh s na kocky nakrajanym pomarancom
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: so březen 16, 2013 2:02 am Předmět: |
|
|
To ho vážně všichni žerete jenom na sladko?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|