|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zivosek

|
Zaslal: po duben 16, 2012 3:18 pm Předmět: Re: ovesná kaše |
|
|
| lahr.da napsal: | | Já si do hrnce naleju cca 200ml mléka, přidám kakao, med, nebo vanilkovou "směs" on Nesqiku. Za neustálýho míchání nechám rozpustit přísady a čekám až se mlíko ohřeje. Pak nasypu celé vločky a tak 5minut na mírnym plameni ohřívám dokud to pořádně nezhoustne. Vločky jsou jemný a chutná to dokonale :) |
Moc dobré, doporučuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pijonyr
|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Ja si delam ovesne vlocky kazdy den na snidani delam je takto:
nasypu je do talire zaliju je varici vodou necham je zmeknout a naboptnat coz trva tak asi minutu pak to dat do mixeru zaliju mlekem pridam kakao a med nekdy misto toho kakaa dam treba dva banany nebo jine ovoce a rozmixuju to...
delam to vecer pred spanim protoze rano bych to nestihnul je toho pres pul kila ale snezeny to mam za 5 minut
mam dotaz ohledne tepelne pripravy tech vlocek:
je v tom nejaky problem ze jsou jen zalite varici vodou a meli by byt povarene nebo je to jedno a tomu memu postupu se neda nic vitknout?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
No určitě se tomu nic vItknout nedá
|
|
| nahoru |
|
 |
pijonyr
|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
diamond: jsem hlupak ted jsem si toho vsiml ale tady jde snad o obsah a ne o pravopis...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 24, 2012 6:00 am Předmět: |
|
|
Teda vy se s tim piplete.
Ja si dam 100 - 150g vlocek do misky, zaliju mlikem, necham 2h odstat a zezeru. 2x denne.
Jakepak serepeticky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 6:29 am Předmět: |
|
|
Tak dneska k snídani jsem vyzkoušel kombo vločky+rozinky, a těsně před koncem "vaření" přihodit dva čtverečky mléčný čokolády
Akorát teda příště to dám do vody a mlíko přidám až do druhý fáze, protože se to hrozně rychle vypařuje - škoda mlíka :) Musel jsem přilívat.
|
|
| nahoru |
|
 |
FatMan
|
Zaslal: so květen 12, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
Moje skoro každodenní snídaně: 80g vloček, 250ml mléka, uvařit na hustou kaši, posypat skořicí a nakrájet na to jablko/hrušku/banán. Díky ovoci je to sladký, chutná mi to, ale brzo mám hlad.
Nejsem kulturista, i když cvičím 3x týdně, ale primárně se snažím zhubnout. Jinak bych asi dával víc než 80g.
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: so květen 12, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou jím tak 300g vloček denně (snídaně, svačina, odpolední svačina, prostě furt) a stejně hubnu  . Fakt nejlepší snídaně jsou ty obyč Tesco vločky s Hollandií (selská bílá), neslazené (nebo slazené - místo Hollandie dávám Ovofit)...mňam !
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 12, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Vločky mléko mixér  občas tam šoupnu i protein
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Kolik minut je mám jest před tréninkem a kolik minut po ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 09, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Kolik minut je mám jest před tréninkem a kolik minut po ? |
Koukam , ze jeste nikdo nesebral odvahu ti na tohle odpovedet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
čau, přečet sem celý vlákno, ale sem trochu zmatenej. Můžu si ráno vločky dělat normálně bez vaření vločky+mléko? Nebo uvařit vodu a zalejt s tim vločky? Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | čau, přečet sem celý vlákno, ale sem trochu zmatenej. Můžu si ráno vločky dělat normálně bez vaření vločky+mléko? Nebo uvařit vodu a zalejt s tim vločky? Dík |
Oboji je dobry, ja si vlocky zaliju uz pred spanim, a rano jsou super mekoucky, nejakych 5 -10 min to nechat v vode nebo mleku je podle me malo.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že to i stačí, ráno nasypu do talíře vločky, odměrku proteinu, promíchám a zaliju vodou z konvice. Po 10 minutách (občas prmíchám) snídám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|