|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
No fakt jste mi to nandali kucí, jdu si hned podřezat šlachy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Skočil jsem si do kina na Avengers a skvěle jsem se bavil, Jsou tam opravdu povedené hlášky. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Jaj, domácí koprovka!
Akorát mě pobavilo ženino konstatování "No co, nemám přední, tak jsem to udělala z roštěnky!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po květen 14, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Miluji turistické výlety, když je čas. A ten nastal v sobotu
Pěkně dráhou až do Ledečka ( krátké občerstvení v nádražním restaurantu ), odtud pěsky po žluté přes Bělokozly, Vlkovec až do Chocerad, dále po červené do Hvězdonic. Šla bych dál, do Zlenic na zříceninu, ale ostatní turisté protestovali s výmluvou na bolavé nohy. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po květen 14, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po květen 14, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: |
Jejej, to je krása
Jsem taky hifi-pozitivní
Jakej k tomu máš DA převodník (přehrávač) ?
A jaký žánr posloucháš? (Tipuju, že nějakej, metálek, rock atd., prostě něco, kde je třeba basovější přednes). |
tak tak, pocuvam hlavne (hard)rock a (soft)metal ale v slabej chvilke aj nohavicu, vanesu mae a rozne ine.
Momentalne to zivim cez logitech squeezebox, ktory aj ked sa to nezda, ma slusny prevodnik. Casom asi pride aj nejaky player. Pre uplnost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 15, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 15, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
Taky mi to udělalo radost, i když je možná předčasný se radovat, protože víme jak to u nás chodí...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
:D taky mi to udělalo radost... a pak jsem otevřel komentáře a chtělo se mi z těch lidí, kteří v tomhle státě žijí, blít jako snad nikdy... možná až zvolej Paroubka (ne, nemyslím si to, ale byl by to úlet) jako prezidenta, tak mi vážně couvne
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út květen 15, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
No protikorupční policie nouzi o práci rozhodně nemá...
Jinak 2. místo v běhu na 800m (2:50,??) setiny nevim :D
Byla bych prnví, kdyby mě na poslední 100m nepředsprintovala jedna slečna :)
sedmé v běhu na 200m (opravdu to nenávidím)
Milka za odměnu, tak jsem si hned dala..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 15, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
Hodně slušnej čas, když to srovnám se mnou. Tím to nechci v žádném případě snižovat, fakt dobrý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|