|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
ok.... dík za rady
pokud teda dělám placky ze sračky z kupovaného mletého něčeho v supermarketech, tak je možnost tu sračku nejíst - nebo jí udělat tak, že bude černá - tedy úplně udělaná....
Někdo, kdo by odpověděl na otázku a neřešil tu to, že supermarkety = sračka. Lidl největší sračka - co to kecáš, Lidl je v pohodě. Penny market je sračka - wooot, tak tam nakupovat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Maso mám z kauflandu nebo tesca, takže jim věřím. A kupuju to, kde píšou 10% tuku. |
Vím, že píšeš, že to řešit nechceš. Ale.
Taky jsem kupoval mletý hovězí v Kaufu do špaget, ale od doby, co jsem viděl rozdíl v barvě v pomletý kližce a tím kupovaným, tak už nikdy více.
Tak před cca 10 rokama jsem dělal v pekárně v Tescu a celkem dobře vím, jak to tam chodilo. Konkrétně v Avionu v Brně. Včerejší chleba se nákrájel a prodával se druhej den. Do vánoček se dávalo procházející máslo apod. Takže o mletým masu bych si nedělal iluze a z tohoto důvodu bych ho doporučil udělat úplně, pokud už ho chceš jíst.
Takže asi tak. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
U kupovaného mletého rozhodně propékat! Pokud si koupíš třeba fakt pěkný hovězí zadní a sám umeleš, tak bych se toho už tak nebál, ale pokud bych tam měl i vepřový, byť mnou namleté, tak bych to spíš propekl. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
Když je v tom čuník, je to o hubu a může to být i domácí, prostě prasata a lidi mají spoustu "společných" nemocí. Kravičky jsou bezpečnější ,)
Narvi to mleté maso do rajčatového protlaku, provař a máš super kultiboloňmasovou omáčku.
Já bych se s dovolením na tématu přiživil. Blíží se výroční tatarákový sedánek s přáteli a já letos nemám prachy na pravou svíčkovou a pokud budu muset ještě jednou tento týden do marketu, asi mi selže pistole...je roštěná přijatelná náhrada, nebo to mám odtroubit? Doteď jsem byl poctivý blb co to dělal vždy z echt svíce...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Kriterium teorie je praxe .... jak říkával Vladimír Iljič  . Takže si kousek kup, rozmělni a zkus, když to bude na hovno, uděláš si burger  .... osobně bych se toho ale nebál. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
No já hlavně čekal, že už to třeba někdo zkoušel. Roštěná bude kvalitní, asi už vím koho budu muset zaúkolovat.
Od Iljiče jsem se naučil pouze hlídat si čapku i v okruhu nejbližších přátel
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
Jak tu již bylo mnohokrát řečeno - ze zadního, když si ho necháš namlet, popřípadě nameleš sám, je to taky dost dobrý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
NlKO
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
se spagetama, nebo libovolnejma nudlema... orestujes maso na cesneku a cibuli, pridas lzicku oregana, protlak a fit kecup... dochutis dle chuti.. univerzalni omacka a samotny je to taky uzasny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
Je dobré si přečíst etiketu, tam je přesně napsané (teda alespoň mělo by být), kolik tam toho tuku, je. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
10% je nádhera, to je prakticky čisté maso, takže ok. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
mike scania opět nezklamal. Určitě to je nějakej vzdálenej příbuznej Jenovy3.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|