Množství bílkovin

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Množství bílkovin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Množství bílkovin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tony09

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 2:03 pm    Předmět: Množství bílkovin Odpovědět s citátem

Čau,pánové
Zajímalo by mne kolik průměrně příjímáte grmů bílkovin na den, v jaké
formě, kolik je pro Vás dostačující min. příjem atd.
Není to vyloženě otázka, spíš jak " dotaz/kvíz ".
Já posiluji 4x týdně, 3 roky, první rok jsem přijímal něco přes 2,5g, a postupně jsem to snižoval, až jsem se dostal na 1,8g a stále rostu, ikdyž posiluji opuze 4x týdně - během 3 let jsem nabral 20kg svalové hmoty (měřeno přístroji před a po).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 3:04 pm    Předmět: Re: Množství bílkovin Odpovědět s citátem

Rýsuju a 2,5g, zhruba, někdy 2g. Nejčastější zdroj maso (70% kuřecí), ryby, tvaroh, mléko, někdy vajíčka.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

komplexnich (syry, mlecne vyrobky, protein, vejce...) - zhruba 1,2 - 1,5g /kg

z ostatnich potravin nepocitam (pokud ano mozna by se to vysplhalo na 2g/kg)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

750g masa, 3ks vejce, 50g sýr, 250g tvaroh, 60g syrovátka - toť má denní dávka bílkovin
balbi

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám někdy 3g někdy až 3,5g na 1kg své váhy, jak kdy Ale snažím se to držet maximálně na 2,5g, ale občas mi to ujede
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
750g masa, 3ks vejce, 50g sýr, 250g tvaroh, 60g syrovátka - toť má denní dávka bílkovin

Nechtěl bych s tebou sdílet záchod
tony09

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Rostislaw napsal:

Nechtěl bych s tebou sdílet záchod

No já taktéž . Většina z Vás tady přijímá docela hodně gramů, což mě tedy překvapilo (zarazilo), nemyšleno ve zlém. Nechtěl bych mít asi Vaše ledviny i játra, zvláště pokud jste nad 3g, nepovažuji se za nějakýho profíka a radílka,ale docela jsem toho hodně přečtl i radil s lidma v oboru sportovní výživi.
Z osobních zkušenost a nejen z mých ( informací od lidí co se zabývají kulturistikou na vrcholové úrovní více než vlastním rodinným životem, což je většina co jsem měl možnost poznat = jinak skělý lidé), tak vznikají různé zdravotní problémy ,ale každý má tělo jiné.
robo2512

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi: nie je to vela? 3 - 3,5 musi byt pre traviacu sustavu zatazujuce.

btw, u mna to je cca 1,5, max. 2g, momentalne kvoli bolesti v ramenu necvicim uz 2 tyzdne, takze znizil som to na cca 1g/kg.
Wass

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi: Jestli jsou údaje v tvym profilu pravý (175cm/59kg = nejsi kulturista) a máš denně 2,5-3,5g bílkovin, tak si podle mně pěkně odděláš játra... a nemusí se to projevit teď, ale až budeš starší, tak určitě.
Cratach

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zas balbi podle obsahu vedlejsiho topicu pocita jakykoliv prijaty bilkoviny a navic ma cca 60 kg ... ono 180 g "všech" bilkovin neni nejak extra vysoky cislo :)

edit: eh, zase sem byl pomalejsi
tony09

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu.
A jestli denně sníž ,to co píšeš tak to ohromná nálož, na 60kg člověka.
balbi

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono každým "dnem" je moje váha větší, neboť jedu objem, takžen každý týden naberu tak 0,5kg přibližně, momentálně jsem na 61kg Studuju na zdravotnické škole, takžen mě játra ani ledviny netrápí

V žádnem jídle nemám nikdy ani 30g bílkoviny najednou

Naposledy upravil balbi dne ne květen 13, 2012 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
martin66

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tony09 napsal:
Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu.
A jestli denně sníž ,to co píšeš tak to ohromná nálož, na 60kg člověka.

Docela mně tato problematika zajímá, co když rozložím bílkoviny (komplexní) třeba 5-6 jídel po 20 gramech ? Tak to dělám já , mám 83 kg.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tony09 napsal:
Balbi :

ajaj..tohle sem prosímtě vůbec nepiš .
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
tony09 napsal:
Balbi :

ajaj..tohle sem prosímtě vůbec nepiš .

Na druhou stranu jak víš, že se dávka nad 30g zpracuje?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Množství bílkovin Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: