|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tony09
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 2:03 pm Předmět: Množství bílkovin |
|
|
Čau,pánové
Zajímalo by mne kolik průměrně příjímáte grmů bílkovin na den, v jaké
formě, kolik je pro Vás dostačující min. příjem atd.
Není to vyloženě otázka, spíš jak " dotaz/kvíz ".
Já posiluji 4x týdně, 3 roky, první rok jsem přijímal něco přes 2,5g, a postupně jsem to snižoval, až jsem se dostal na 1,8g a stále rostu, ikdyž posiluji opuze 4x týdně - během 3 let jsem nabral 20kg svalové hmoty (měřeno přístroji před a po).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 3:04 pm Předmět: Re: Množství bílkovin |
|
|
Rýsuju a 2,5g, zhruba, někdy 2g. Nejčastější zdroj maso (70% kuřecí), ryby, tvaroh, mléko, někdy vajíčka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
komplexnich (syry, mlecne vyrobky, protein, vejce...) - zhruba 1,2 - 1,5g /kg
z ostatnich potravin nepocitam (pokud ano mozna by se to vysplhalo na 2g/kg) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
750g masa, 3ks vejce, 50g sýr, 250g tvaroh, 60g syrovátka - toť má denní dávka bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | 750g masa, 3ks vejce, 50g sýr, 250g tvaroh, 60g syrovátka - toť má denní dávka bílkovin |
Nechtěl bych s tebou sdílet záchod
|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Rostislaw napsal: | | 750g masa, 3ks vejce, 50g sýr, 250g tvaroh, 60g syrovátka - toť má denní dávka bílkovin |
Nechtěl bych s tebou sdílet záchod |
No já taktéž . Většina z Vás tady přijímá docela hodně gramů, což mě tedy překvapilo (zarazilo), nemyšleno ve zlém. Nechtěl bych mít asi Vaše ledviny i játra, zvláště pokud jste nad 3g, nepovažuji se za nějakýho profíka a radílka,ale docela jsem toho hodně přečtl i radil s lidma v oboru sportovní výživi.
Z osobních zkušenost a nejen z mých ( informací od lidí co se zabývají kulturistikou na vrcholové úrovní více než vlastním rodinným životem, což je většina co jsem měl možnost poznat = jinak skělý lidé), tak vznikají různé zdravotní problémy ,ale každý má tělo jiné.
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
balbi: nie je to vela? 3 - 3,5 musi byt pre traviacu sustavu zatazujuce.
btw, u mna to je cca 1,5, max. 2g, momentalne kvoli bolesti v ramenu necvicim uz 2 tyzdne, takze znizil som to na cca 1g/kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Balbi: Jestli jsou údaje v tvym profilu pravý (175cm/59kg = nejsi kulturista) a máš denně 2,5-3,5g bílkovin, tak si podle mně pěkně odděláš játra... a nemusí se to projevit teď, ale až budeš starší, tak určitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak zas balbi podle obsahu vedlejsiho topicu pocita jakykoliv prijaty bilkoviny a navic ma cca 60 kg ... ono 180 g "všech" bilkovin neni nejak extra vysoky cislo :)
edit: eh, zase sem byl pomalejsi _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu.
A jestli denně sníž ,to co píšeš tak to ohromná nálož, na 60kg člověka.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
martin66

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
| tony09 napsal: | Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu.
A jestli denně sníž ,to co píšeš tak to ohromná nálož, na 60kg člověka. |
Docela mně tato problematika zajímá, co když rozložím bílkoviny (komplexní) třeba 5-6 jídel po 20 gramech ? Tak to dělám já , mám 83 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | tony09 napsal: | Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu. |
ajaj..tohle sem prosímtě vůbec nepiš . |
Na druhou stranu jak víš, že se dávka nad 30g zpracuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|