Množství bílkovin

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Množství bílkovin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Množství bílkovin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tony09

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozor pánové ,takhle jsem to nemyslel jak to asi vyznělo ! Nechtěl jsem nějak zas jak zde pravidlem od některých najet na kritickou a urážlivějící reakci.
Samořjemě těložaludek stráví jídlo, to bezpochyb ! Ale k maximální využitelnost a stravitelnosti bílkovin tam nedochází, pak zbytečně z toho vznikají věci typu : akné,plynatost a nemluvím o vnitrřích záležitostech játra,ledviny , nevim jak to lépěji napsat, vycházim z pouček a studii , ale to jsou MÉ názory já je nevnucuji ,takže si je necham aplikovat na sebe, u mě to funguje aniž bych si nějak devastoval rapidně tělo = roční zdravotní testy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Frozz. napsal:
tony09 napsal:
Balbi :
Tělo je uzpůsobeno na 3 velká jídla denně ( bíloviny nad 30g) , snídani klidně můžeš napálit hodně i něco přes 50g. Pokdu bude jíst po sobě jídla s 30 i více gramy tak se to stejně nestrávý a jde to = za stálého míchání do hajzlu.

ajaj..tohle sem prosímtě vůbec nepiš .

Na druhou stranu jak víš, že se dávka nad 30g zpracuje?

Zpracuje, jen to našemu tělu trvá déle. Rychlost vstřebávání závisí na složení jídla (tzn. na typu bílkoviny, vláknině, sacharidech..).

Třeba velkej steak (70g B+) se tráví i přes 10h.

edit: ohledně těch "30g max na jedno jídlo"
- 30g syrovátkové bílkoviny je vstřebáno během 3-4hod., proto se o tom mluví společně s "jídlem každé 3-4hodiny".
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic proti pánové, ale když sežeru na posezení půl kila masa (tj. asi 100 g bílkovin), samotného, tak nemám problémy s trávením či plynatostí. Ono skutečně strašně moc závisí na formě, člověku a s čím to jíte. Takže si vyzkoušejte co vaše střeva snesou a nechte teorii profíkům.
Tímhle neříkám že má každý dělat to co já, jen že řešit zda tělo stráví 20 či 50 g bílkovin je nesmysl. Prostě si to vyzkoušejte a řiďte se svými pocity.
Tracey

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 6:21 am    Předmět: Re: Množství bílkovin Odpovědět s citátem

Začínám mít pomalu pocit, že někteří lidé tato témata zakládají schválně a pak se baví tím, jak se tu půl fóra dohaduje Copak nejde odpovědět na to, na co se ptal, aniž by se tu po sté dohadovalo o tom samém? Stejně tak jako o nutnosti PTN, kardiu na lačno, četnosti cvičení břicha apod.?
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se snažím držet si bílkoviny kolem 3g/kg, rozložené to mám do tří jídel v průběhu 8-10 hodin, vyhovuje mi to. Problémy s trávením jsem zaznamenal jenom když jsem se přehoupl přes 3.5 g/kg.
Khalaf

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se držim na 1,5g-2g
kuše

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobně si myslím, že držet 2-3g bílkovin denně po celej rok je zbytečně moc a neprospívá to zdraví.... po 2 měsících dám měsíc pauzu, stravu omezim na 1g bílkovin (i pod) a je mi fajn... můj názor, nazdar
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolem 2g, nekdy mam slabsi obdobi i s 1,5g a da se to..
robo2512

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
osobně si myslím, že držet 2-3g bílkovin denně po celej rok je zbytečně moc a neprospívá to zdraví.... po 2 měsících dám měsíc pauzu, stravu omezim na 1g bílkovin (i pod) a je mi fajn... můj názor, nazdar

dobry napad, takisto to preferujem, ale asi nie az do takej miery. nie je mesiac dost? myslim relativne k 2 mesiacom...
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snažím se držet 1g/lb.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drzim bilkoviny na 1,5g/kg a nemam problem ze bych nerostl
kuše

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

robo2512 napsal:
kuše napsal:

dobry napad, takisto to preferujem, ale asi nie az do takej miery. nie je mesiac dost? myslim relativne k 2 mesiacom...

můj názor - myslím, že akorát.... na měsíc bez bílkovin rvu jen sacharidy, masu, vejcím a mléčnejm výrobkům se vyhejbám, na 2 měsíce to pak prohodím - k masu jím jako přílohu jen zeleninu (ne rýži) a vyhovuje mi to.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Množství bílkovin Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: