| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frei
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:36 am Předmět: Nevolnost po proteinovém nápoji |
|
|
Zdravím, cvičím rok a půl a zatim sem nepoužíval žádnou doplňkovou výživu, teď mi ale kamarád dal na zkoušku proteinák s 85% bílkovin ať to prubnu jenže mě když to vypiju je celkem šoufl. Může to být druhem nebo že na něj nejsem zvyklý ??? Dávkování používám přesně podle pokynů na obalu.[/u]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Kdo ví, co Ti to dal kamarád za prošlou sra*ku
Je možný, že Ti prostě tenhle nesedí, takže bych zkusil nějakej jinej, třeba ve fitku, ať nemusíš kupovat celou pixlu... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 2:19 pm Předmět: |
|
|
mne kdyz nekdo hodi kvetak pod nos, tak se muzu zeblejt :) kamaradovi celkem chutna :) Rekl bych, ze to bude uplne to same teda ,)
Nejlepsi je, kdyz si kupujes nejakej proteinak nebo jakejkoliv jinej doplnek pozadat o "vzorek" a ochutnat to nejdriv :)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 8:49 am Předmět: |
|
|
Může to být nezvykem nebo ti hold tenhle protein od kamaráda nesedne.
Já když jsem měl první protein (Dymatize) , tak jsem se málem pozvracel z něj. Nedokázal jsem vypít ani 100ml .... teď na Dymatize ujíždim. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 9:17 am Předmět: ... |
|
|
Mě nesedí většina proteinů třeba i Matrix ale celekm mi sed Pure Whey od Championu chut tak nák normální a sračku sem potom neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 9:59 am Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
myslim, ze kdyz vyzkousi ty "vzorky" bude na tom nejlip:) protoze jak sam muze videt i v tomhle topiku je milion a jeden nazor :p
|
|
| nahoru |
|
 |
Frei
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 7:26 am Předmět: |
|
|
Díky za vaše rady, zkusím ještě nějaký druhy a při nejhorším zas pojedu jako doteď bez ničeho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
Posledni dobou se mi casto po jidle udela spatne, pocit jako kdybych mel zvracet. Nekolikrat uz to bylo tak tak, ale vzdy jsem to vydrzel a preckal. Treba ted jsem mel obed... normalni hovezi maso s bramborem, stredni porce a zas, i kdyz to nebylo tak silne jako obvykle. Nevite co to muze byt?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
a zkousels to uvarit? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | a zkousels to uvarit? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | a zkousels to uvarit? |
Možná by měl přestat jíst a jít za nějakým vařičem
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Posledni dobou se mi casto po jidle udela spatne, pocit jako kdybych mel zvracet. Nekolikrat uz to bylo tak tak, ale vzdy jsem to vydrzel a preckal. Treba ted jsem mel obed... normalni hovezi maso s bramborem, stredni porce a zas, i kdyz to nebylo tak silne jako obvykle. Nevite co to muze byt? |
Jestli jsi teď poslední dobou hodně ve stresu, tak to může být i z toho. Jinak možností je nespočet, takhle ti tu nikdo neporadí. Poznamenávej si, po jakých jídlech se ti to stává, ať máš kdyžtak relevantní informace pro lékaře. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út květen 15, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Mě se to stává taky, když dam po treninku proteinák a večeři tak se nafouknu, odvalim se do postele a do hodiny stejně letim na záchod.. Řekl bych že je to asi příliš vysokým příjmem bílkovin naráz - jinak si to vysvětlit nedokážu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |