Nevolnost po proteinovém nápoji

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nevolnost po proteinovém nápoji  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nevolnost po proteinovém nápoji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frei

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:36 am    Předmět: Nevolnost po proteinovém nápoji Odpovědět s citátem

Zdravím, cvičím rok a půl a zatim sem nepoužíval žádnou doplňkovou výživu, teď mi ale kamarád dal na zkoušku proteinák s 85% bílkovin ať to prubnu jenže mě když to vypiju je celkem šoufl. Může to být druhem nebo že na něj nejsem zvyklý ??? Dávkování používám přesně podle pokynů na obalu.[/u]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ví, co Ti to dal kamarád za prošlou sra*ku

Je možný, že Ti prostě tenhle nesedí, takže bych zkusil nějakej jinej, třeba ve fitku, ať nemusíš kupovat celou pixlu...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
redis

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne kdyz nekdo hodi kvetak pod nos, tak se muzu zeblejt :) kamaradovi celkem chutna :) Rekl bych, ze to bude uplne to same teda ,)

Nejlepsi je, kdyz si kupujes nejakej proteinak nebo jakejkoliv jinej doplnek pozadat o "vzorek" a ochutnat to nejdriv :)
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Může to být nezvykem nebo ti hold tenhle protein od kamaráda nesedne.
Já když jsem měl první protein (Dymatize) , tak jsem se málem pozvracel z něj. Nedokázal jsem vypít ani 100ml .... teď na Dymatize ujíždim.
Johny34

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 9:17 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Mě nesedí většina proteinů třeba i Matrix ale celekm mi sed Pure Whey od Championu chut tak nák normální a sračku sem potom neměl
Rapyjer

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 9:59 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Johny34 napsal:
Mě nesedí většina proteinů třeba i Matrix ale celekm mi sed Pure Whey od Championu chut tak nák normální a sračku sem potom neměl

Matrix mi přijde jak syntetickej hnus, ta čokoláda je skutečně k zblití.
Mě docela chutná tenhle: https://obchod.ronnie.cz/s-2816-whey-protein-concentrate.html?slovo=all+the+whey (pouze čokoláda, vanilku nebrat!) a hlavně po něm nejsem takovej nafouklej, což se mi občas u některejch proteinů stávalo.
Culda13

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo proteiny to je boj
redis

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim, ze kdyz vyzkousi ty "vzorky" bude na tom nejlip:) protoze jak sam muze videt i v tomhle topiku je milion a jeden nazor :p
Frei

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vaše rady, zkusím ještě nějaký druhy a při nejhorším zas pojedu jako doteď bez ničeho :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni dobou se mi casto po jidle udela spatne, pocit jako kdybych mel zvracet. Nekolikrat uz to bylo tak tak, ale vzdy jsem to vydrzel a preckal. Treba ted jsem mel obed... normalni hovezi maso s bramborem, stredni porce a zas, i kdyz to nebylo tak silne jako obvykle. Nevite co to muze byt?
owar

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zkousels to uvarit?
x46x

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
a zkousels to uvarit?

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
a zkousels to uvarit?

Možná by měl přestat jíst a jít za nějakým vařičem
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Posledni dobou se mi casto po jidle udela spatne, pocit jako kdybych mel zvracet. Nekolikrat uz to bylo tak tak, ale vzdy jsem to vydrzel a preckal. Treba ted jsem mel obed... normalni hovezi maso s bramborem, stredni porce a zas, i kdyz to nebylo tak silne jako obvykle. Nevite co to muze byt?

Jestli jsi teď poslední dobou hodně ve stresu, tak to může být i z toho. Jinak možností je nespočet, takhle ti tu nikdo neporadí. Poznamenávej si, po jakých jídlech se ti to stává, ať máš kdyžtak relevantní informace pro lékaře.
x46x

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se to stává taky, když dam po treninku proteinák a večeři tak se nafouknu, odvalim se do postele a do hodiny stejně letim na záchod.. Řekl bych že je to asi příliš vysokým příjmem bílkovin naráz - jinak si to vysvětlit nedokážu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nevolnost po proteinovém nápoji Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: