Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 291, 292, 293 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Bombay napsal:
Pokud bude obviněn, tak ho stejně nikdo nevydá (či jak to u nás s politikama funguje).

na ČT24 právě píšou, že Němcová z ODS jako předsedkyně poslanecké sněmovny už včera večer dala souhlas ke stíhání, píšou, že už byl obviněn..., pokud to bude soudit třeba ten soudce, který soudil Bártu a Škárku, kluci z ODS a ČSSD rozehráli opravdu velkou hru, ODS teče do bot už dlouho, tak museli něco udělat, ale myslel jsem, že to zase nechají tak, že teď budou krást zase kluci z ČSSD až vyhrají volby, prostě se tam ti zloději střídají jako na běžícím pásu...

Němcová souhlasila s odevzdáním Ratha soudu, byl již obviněn

Rath už čelí obvinění, chytili ho při činu. Imunita mu nepomohla

Obvinění bylo nezvykle rychlé, ústava totiž říká, že poslance nelze trestně stíhat bez souhlasu Sněmovny. Jenže v případě přistižení při trestném činu to neplatí.

osobne jsem myslil, ze Rath je tak velkej picus, ze snad ani v zadnejch spatnostech nejede ... byt velkym a dobrym picusem ma jednu podminku, byt v prve rade bezuhonny ...

zacala deRATHizace

Naposledy upravil U.B0B dne út květen 15, 2012 11:59 am, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dle tohoto zdroje http://www.novinky.cz/domaci/267599-rathuv-pripad-zrejme-souvisi-s-kladenskou-nemocnici-policie-z-ni-odnesla-batoh.html, by to ještě mohlo být zajímavé.

...čelí podezření z poškozování zájmů Evropské unie , podplácení či přijetí úplatku a sjednávání výhody při zadání veřejné zakázky...

Pokud by se do toho zatáhla i EU, tak by se do toho soudy mohly i obout.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kauza Tymošenková a otázka beztrestnosti politiků

....Pan Zaorálek nám sděluje, že poškozením vlastní země nám prokázala Tymošenková skvělou službu a že standardem je na Ukrajině korumpovat a okrádat stát, přičemž se očekává beztrestnost. Jaký je potom standard v České republice? Zřejmě ještě horší, protože za podobné věci ještě nikdo v kriminále neskončil – s výjimkou exministra financí Iva Svobody za tunelování Liberty.....
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak dle tohoto zdroje http://www.novinky.cz/domaci/267599-rathuv-pripad-zrejme-souvisi-s-kladenskou-nemocnici-policie-z-ni-odnesla-batoh.html, by to ještě mohlo být zajímavé.

...čelí podezření z poškozování zájmů Evropské unie , podplácení či přijetí úplatku a sjednávání výhody při zadání veřejné zakázky...

Pokud by se do toho zatáhla i EU, tak by se do toho soudy mohly i obout.

Toho bude v EU hodně. Kdyby to tak bylo, tak by určitě padalo víc hlav a nevím, jestli to někde nahoře někdo chce. Ale tak naděje umírá poslední...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/267569-david-rath-mel-mit-u-sebe-pri-zatceni-sedm-milionu-korun-v-krabici-od-bot.html
-
Mám z toho neskonalou radost. Toho slizského sebestředného hajzlíka jsem nesnášel snad nejvíc ze všech politiků, ale myslel jsem, že je mazaný a má za ušima. Jak vidno, je to obyčejný debil, to i ten Koloťuk byl chytřejší. Co mě ale celkem udivuje je, že se nic dopředu neprovalilo a to předání a zatčení vyšlo.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak psali, jde o unijni penize a je potreba mit carku, ze se neco dela ....
bohuzel, CSSD ted bude mit vic volicu ... Paroubek i Rath z kola ven - o hlasu pro CSSD jsem nemohl ani uvazovat, diky temto dvou panum ...

..... Je mi to velmi líto u takového talentovaného člověka ," řekl Paroubek. Jirka to rika, jako by slo o nejakou nemoc ...
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/267569-david-rath-mel-mit-u-sebe-pri-zatceni-sedm-milionu-korun-v-krabici-od-bot.html
-
Mám z toho neskonalou radost. Toho slizského sebestředného hajzlíka jsem nesnášel snad nejvíc ze všech politiků, ale myslel jsem, že je mazaný a má za ušima. Jak vidno, je to obyčejný debil, to i ten Koloťuk byl chytřejší. Co mě ale celkem udivuje je, že se nic dopředu neprovalilo a to předání a zatčení vyšlo.

Mluvis mi z duse. Osobne doufam ze se z toho nevykrouti..... Jen tak dal Kuci policejni.

I kdyz pocitam ze Rath vyrukuje s obhajobou typu rozbil jsem doma prasatko a bylo tam trochu vic penez. Nebo nasel jsem ty penize v kontejneru a bezel jsem je odevzdat na policii, jsem nevinna obet politickeho komplotu ODS a TOP09
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chudák Rath - ušili na něj boudu. Nejdřív mu dal nějaký vyvrhel 7 mega do krabice a teď 30 mega pod podlahu. Lidi jsou prostě svině.
Izman

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Chudák Rath - ušili na něj boudu. Nejdřív mu dal nějaký vyvrhel 7 mega do krabice a teď 30 mega pod podlahu. Lidi jsou prostě svině.

hm musim se taky mrknout jestli nemam pod podlahou takovy skaredy veci snad sousedum nebude vadit ze se k nim prokopu
drlift_

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Je v tom nevinne. To pry jen podlahari vypadla penezenka, kdyz mu pokladal podlahu
e-witch

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... a samozřejmě, že myslel, že si nese láhev vína ... řekli mu, že mu tam dali "sedmičku"
jnerez

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Deadlift napsal:

Je v tom nevinne. To pry jen podlahari vypadla penezenka, kdyz mu pokladal podlahu

Politika, to je nějvětší mafie u nás .
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... a samozřejmě, že myslel, že si nese láhev vína ... řekli mu, že mu tam dali "sedmičku"

A já myslel, že po Deadliftovi už mi huba smíchy víc prasknout nemůže

U.B0B

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 291, 292, 293 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: