|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: po květen 14, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ty konce jsou v silonu nebo tam jsou ložiska?
Já jí budu mít snad do měsíce taky doma, snad i s cca 100kg závaží
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po květen 14, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
O silonu nevím, ale ložiska to nejsou.. Já budu mít kotouče snad do týdne, zatím jenom 45kg, abych mohl dělat CF holky. Na MT a jiné budu chodit do fitka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 14, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.5.2012.........................................................................................Trénink: KKKV......................................................................................Váha: 73,3kg
CROSSFIT
I. fáze
1) Do 10 burpees take 10 breathes, ( you can breath all you want
while you do the burpees) do 9 and take 9 breaths etc…down to 1.
- Zahřívačka (55 burpees)
2)
50 burpees
25 diamond pushups
100 squats
100 pushups
25 diamond pushups
50 burpees
Time: 25:45
Intervaly skákání přes švihadlo
6 kol - 30 sekund na max, 30 sekund pauza
Intervaly mlácení do pytle .. nevim jaký :D
Sparing
II. fáze
Trénink HSPU (10cm přirážka)
Suzuki
======================
Dneska jsem byl trénovat se dvěma kamarády boxery. Zahřívačka víceméně v pohodě, potom přišel WOD, jeden odpadl po 25 angličácích a druhý to vzdal u diamantových kliků
ale bylo to vážně těžký, hlavně u burpees nakonec jsem byl dost malátný, svítilo dovnitř hodně slunce a na to nejsem zvyklý - přehřál se mi motor
švihadlo mě dost bavilo, ještě dám něco na večer, tímhle jsem určitě neskončil, asi budu trénovat HSPU a dám nějaký kliky
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 15, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
Novinky ze života..
Dnešní snídaně - 200g vloček + 400ml mléka, Kiwi, kafe
Krásně mě to zasytilo a ve škole už jsem měl akorát jablko a kiwi, budu to takhle dělat častěji, neuvěřitelně mi to vyhovuje.
Od včerejšího tréninku HSPU mě trápí levé rameno, asi mu dám chvilku oddech. Dneska to vidím na kliky a shyby, možná nácvik Fran s osou bez závaží (včera mi přišla sms od ronnieho, že se objednávka pozdrží pár dní, takže si na kotouče ještě počkám.. Ironické je, že mi ta smska přišla ve stejný den, kdy ke mě dorazila osa z konkurenčního e-shopu, kterou jsem si mimochodem objednal asi o hodinu později než kotouče  )
A taky by mě zajímalo, kdo si dá nakonec trénink s CIZem, já se snad do toho 18. pořádně nevyspim
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Datum:15.5.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,8kg
CROSSFIT
Dneska to bylo jen takové "testování osy"
dal jsem si 2x Fran (4:25, 5:43)
Potom třeba 3 série 10x military press, 10x pushpress, 10x jerk (jedna série = 30 opáček)
Pak nějaké snatche, přemístění
======================
a k večeři vepřové s müsli
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 16, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Dnes po devatenácti dnech volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 16, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Dnes po devatenácti dnech volno. |
Ser na to, ja uz mas dnes za sebou 52. nonstop treninkovy den _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 16, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
Ty šmejde  Já se snad na tu hrazdu ještě vyškrábu
BTW: počítal jsem to a za těch 19 dní jsem měl 25 tréninků :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 16, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Datum:16.5.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,8kg
CROSSFIT
Loudyho trenál
50 mountain climbers
---
6 rounds of
5 pullups
5 TTBs
5 burpees
---
50 mountain climbers
Time: 7:50
======================
ti dam nervózní
né, moc hezky jsi ten trénink udělal, takový docela oddych, jak jsi sám psal do logu..
BTW: kluci, to už si můžu zaškrtnout v deníčku 20 trenálů
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | To se to cvičí se 74kilama Čas pěknej, v tu dobu jsem nebyl ani v polovině |
No ale ty taky nejseš zrovna stokilovej buřt
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Loudy napsal: | To se to cvičí se 74kilama Čas pěknej, v tu dobu jsem nebyl ani v polovině |
No ale ty taky nejseš zrovna stokilovej buřt |
Už mívám přes den 85kg
Moocha: Je to bída, sice jsem těch 70 nad hlavu dostal, ale víc už bych nedal. Je na čem pracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Datum:17.5.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,8kg
CROSSFIT
I. fáze
1) 2 rounds of
10 pullups 1 pushup
9 pullups 2 pushups
8..3
7..4
.
.
1..10
(second round starts with 10 pushups, 1 pullup etc.)
Time: 6:13, 6:14
2) Trénink HSPU - 10x3 s 10cm pomocí
Břicho
II. fáze
150 kliků (10x15)
Suzuki
======================
1) klídeček a pohodička, jel jsem si svým tempem (jde to vidět i na časech)
2) taky žádné vysilování
A večer dám ještě kliky
Celkem: 110 shybů, 110 kliků (260)
Druhý pohodový relax trénink, zítra fitko a pořádně to osolím :)
EDIT: Ještě jsem zapomněl zmínit nejdůležitější věc, ty shyby byly všechny na jeden zátah, tzn. v žádné sérii nebyl fail :)
Naposledy upravil Moocha dne so květen 19, 2012 8:59 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|