| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:33 pm Předmět: čokoláda |
|
|
Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?
Mám docela chuť si to zavést jako můj ´´rituál´´ :D
Máte nějaké zkušenosti s čokoládou vy nebo si ji děláte a má to pro vás lepší účinky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Mick994

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
uff ... no maximálně tak kafe, a to málo kdy. Ale když už tu "čokoládu" tak bych ji asi volil po než před treningem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | uff ... no maximálně tak kafe, a to málo kdy. Ale když už tu "čokoládu" tak bych ji asi volil po než před treningem. |
Jestli teď myslíš příjem sacharidů tak bych dal i před ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
před si dej radši hrst rozinek, uděláš líp. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:05 pm Předmět: Re: čokoláda |
|
|
| Chery napsal: | Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?
Máte nějaké zkušenosti s čokoládou vy nebo si ji děláte a má to pro vás lepší účinky? |
Jasně!
Marius Pudzianowski dává čokolády kila - ale má přece jen asi víc než 57kg, takže ty by sis měl dát max 148g 27 min před tréninkem, který musí trvat max 40 min, jinak upadneš do katabolismu, zčernaj ti nehty, záchod se ucpe osmi rolema toaletního papíru a do bytu se ti nastěhuje kolonie mravenců...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:14 pm Předmět: Re: čokoláda |
|
|
| Octopuss napsal: | | Chery napsal: | Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?
Máte nějaké zkušenosti s čokoládou vy nebo si ji děláte a má to pro vás lepší účinky? |
Jasně!
Marius Pudzianowski dává čokolády kila - ale má přece jen asi víc než 57kg, takže ty by sis měl dát max 148g 27 min před tréninkem, který musí trvat max 40 min, jinak upadneš do katabolismu, zčernaj ti nehty, záchod se ucpe osmi rolema toaletního papíru a do bytu se ti nastěhuje kolonie mravenců... |
Nech toho bude tomu verit a nedokazu si predstavit ze beha po satne s tabulkou cokolady a stopkama, s lakem na nehty, hajzl zvonem a kontaktem na dezinsekční jednotku
Spis bych se zeptal co od treningu ocekavas? Hubnes nebo pribiras? Osobne cokoladu zboznuju ale jaksi se nesnoubí s treninkem na spaleni tuku : (
Pokud pracujes na objemu myslim ze to na skodu nebude ..... Nebo se pletu? Kdyz tak me nekdo opravte :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:24 pm Předmět: Re: čokoláda |
|
|
| Izman napsal: | | Octopuss napsal: | | Chery napsal: | Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?
Jasně!
Marius Pudzianowski dává čokolády kila - ale má přece jen asi víc než 57kg, takže ty by sis měl dát max 148g 27 min před tréninkem, který musí trvat max 40 min, jinak upadneš do katabolismu, zčernaj ti nehty, záchod se ucpe osmi rolema toaletního papíru a do bytu se ti nastěhuje kolonie mravenců... |
Nech toho bude tomu verit a nedokazu si predstavit ze beha po satne s tabulkou cokolady a stopkama, s lakem na nehty, hajzl zvonem a kontaktem na dezinsekční jednotku
Spis bych se zeptal co od treningu ocekavas? Hubnes nebo pribiras? Osobne cokoladu zboznuju ale jaksi se nesnoubí s treninkem na spaleni tuku : (
Pokud pracujes na objemu myslim ze to na skodu nebude ..... Nebo se pletu? Kdyz tak me nekdo opravte :) |
Já už jsem s čokoládou v objemu 30 let a musím potvrdit že to účinky má. Jen nevím jak se dohrabat do rýsovací fáze
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | Rituály jsou skvělá věc, to tě ale nenapadlo nic lepšího než hrnek čokolády před každým tréninkem? Hrnek kávy poslouží mnohem líp |
Hm nenapadlo te ze nekdo kavu nerad? Treba ja kdyz uz mam 7-8 hrnek kavy za den tak uz mi taky moc nejede
Mablung: JJ jsem na tom podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Neříkal, že mu káva nechutná a budiž, jestli se chce cpát čokoládou před každým trénnikem, mě to je jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |