Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.5.

dřepy 10x60, 5x80, 3x100, 3x100, 4x100, 5x100, 5x110
stahování kladky 12x45, 10x55, 10x55, 10x60, 10x60, 8x65
břicho 4x15
bench 15x40, 12x60, 12x60, 8x70, 8x70, 5x80
triceps s červeným bandem 50, 50, 40, 35, 30
zakopávání 12x24, 10x27, 10x30, 10x30, 8x35
biceps 15x12, 10x14, 10x16, 6x18, 6x20, 6x20
zadní delty 6x12x6

Už vím kde je část problémů s dřepama: nedokážu srovnat ramena tak, aby osa ležela rovně, resp. byla rozložená rovnoměrně. Jedno rameno mám pořád níž a druhý vytočený dozadu, a nejde s tím nic dělat. Kurva, jsem genetickej pokřivenec!

triceps a zakopávání a biceps s ramenama jsem odjel v nějakých pseudosupersériích (jestli se tak říká střídání cviků). Asi je to špatně, ale jinak bych skončil někde v půlce, obzvlášť u bicepsu. Nějak strašně snadno tuhle nejzbytečnější část těla oddělám dvěma sériema tak, že už pak nic (pokud nedám delší pauzu) nezvednu.

Ale jinak to šlo. Přišla nějaká štíhlá černovlasá sportovní holka, tak jsem si radši hleděl svýho a myslel na Anglii (příště si preventivně vezmu čaj s bromem).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
15.5.

Už vím kde je část problémů s dřepama: nedokážu srovnat ramena tak, aby osa ležela rovně, resp. byla rozložená rovnoměrně. Jedno rameno mám pořád níž a druhý vytočený dozadu, a nejde s tím nic dělat. Kurva, jsem genetickej pokřivenec!

triceps a zakopávání a biceps s ramenama jsem odjel v nějakých pseudosupersériích (jestli se tak říká střídání cviků). Asi je to špatně, ale jinak bych skončil někde v půlce, obzvlášť u bicepsu. Nějak strašně snadno tuhle nejzbytečnější část těla oddělám dvěma sériema tak, že už pak nic (pokud nedám delší pauzu) nezvednu.

Ale jinak to šlo. Přišla nějaká štíhlá černovlasá sportovní holka, tak jsem si radši hleděl svýho a myslel na Anglii (příště si preventivně vezmu čaj s bromem).

Me pomohlo usadit osu ne na trapezech nebo ramenech ale trosku niz. casem se mi to srovnalo.

cviceni bicepsu nesnasim : ( je to absolutne monotonni nic nerikajici partie kterou velmi nerad cvicim snad jeste min nez bricho.

No jestli nebudou ty problemy s drepama ulozeny nekde uplne jinde nez v ramenech odhadoval bych to spis na prekrveni dolni casti tela
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zařiď si to video... dřepů mrtvoly a všeho, kde se projevuje to tvoje mrzáctví... pár lidí ti tu určitě dá cenný rady. Nebo si zatrénuj s cizopasnikem do vlogu :D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna tyhle drobnosti na videu vidět rozhodně nejsou.

Videolog s Cizem je mimo diskuzi, protože by to pořád pípalo - předpokládám teda, že přístup k vulgaritám bude stejnej jako v americký televizi
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.5.

Ta únava a nespaní je hrozný kombo. Od rána jsem dvakrát vytuh a usnul, následkem čehož mi bylo pěkně na blití - aneb organismus je svině a ví moc dobře kdy se spát NEMÁ

mrtvoly 5x60, 5x80, 3x100, 3x110, 3x110, 3x110, 3x110
prsa - tlaky na lavici 12x14, 10x18, 10x20, 10x24, 10x26
břicho 4x15
zakopávání 10x24, 10x30, 10x30, 10x30, 8x35
francouze (i) 10x26, 10x31, 10x31, 10x31, 10x31
upažování 5x10x6
tlaky vsedě 10x12, 10x24
biceps s EZ 10x31, 10x31, 10x31

a nakonec...
KOLO
11 minut
cca 1.5km, asi pětinová zátěž rychlostí tak 5km/h

Věděl jsem, že dneska to bude speciální. Od druhý minuty těžký jako kráva, lilo ze mě jako z konve. Od čtvrtý se mi nechtělo žít, a u osmý jsem se začal dusit a uvažoval nad variantou sebevraždy hodit do sebe několik clenbuterolů a dát si půl hodiny.

Mrtvoly jdou. Jen to co jsem dřív považoval za záda v píči jsou v mým případě zjevně snadno a rychle se napumpující vzpřimovače. Docela to ale bolí. Chce to delší pauzy mezi sériema než minutu a půl, a třeba si lehnout na lavici. A víc rozehřívacích sérií.
Jinak to docela šlo.

Začátek byl ovšem jedlej. Vlez jsem do šatny a skoro se poblil smrady. Představte si jak smrdí nemytej nedávno zmoklej pes nějaký smradlavě výraznější rasy - třeba buldoček nebo tak něco. Nebo jestli znáte puch označovanej jako "psí kšíry". Sliznice leptající čpavej smrad. Jestli se ještě chytáte tak tohle znásobte tak deseti a představte si to v uzavřený místnosti tři na čtyři metry. ZASE TAM BYLI TI ZKURVENÍ NEMYTÍ CIGOŠI!!!!!!!!!!!!!
EddieCz

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele Ty cvicis v nejakym ghettu ?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas si tak připadám : (
A stačej na to tři (vážej jako deset). Ble.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
KOLO
11 minut

Ty ses neskutecnej lempl
EddieCz

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ja zase mivam v telocvicne 75% Turku, vypadaji vsichni stejne, vsem zacinaji vlasy asi 2 cm nad ocima. Sice a priori nesmrdej, ale s oblibou se mazou kafrovou mastej na kterou jsem alergickej, takze mi pak ponekud skripe dech
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oktopusy, ja proste nechapu, ze si radsi domu nekoupis par cinek a nevyseres se tady na to, kdyz ti to tam porad takhle strasne vadi.. na vahy ser, stejne ses uz zadanej dedek a nikam to uz nedotahnes
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
KOLO
11 minut

Ty ses neskutecnej lempl

Já se těšil, že se tu objevíš

Luster napsal:
oktopusy, ja proste nechapu, ze si radsi domu nekoupis par cinek a nevyseres se tady na to, kdyz ti to tam porad takhle strasne vadi.. na vahy ser, stejne ses uz zadanej dedek a nikam to uz nedotahnes

Nemám to kam dát. Resp. takovýhle hovadiny doma mám (konkrétně žebřiny, hrazdu, bandy, a cca 20kg jednoručky), ale to je k hovnu. Pořád jsem se nevzdal myšlenky postavit si na zahradě boudu do který šoupnu powerrack a nějaký další základní věci, a všichni mi budou moct políbit prdel
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Ono je to uplne jedno. I kdyby cvicil doma, tak ho stejne bude nasirat minimalne 150 ruznych veci Treba takova mucha, co si na nej sedne v prestavce mezi seriema a je to hned
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se tenhle log libi, vzdycky kdyz se citim slabej, unavenej a nasranej, tak si du přečíst Octopův log a s klidným svědomím, že vždycky může být hůř, si du zas užívat života
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy dva buzíci jste se hledali co???

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.5.

Vyrazil jsem už před 11 s mírným bolehlavem, takže motivace nic moc, jako obvykle Naštěstí nám bohové seslali brufen, takže to nakonec docela šlo. Ale záda, záda, svině jedny. Rozhýbat je není žádná prdel, a dopoledne to je vyloženě bojovej úkol.

dřepy 8x60, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80
PC+PP 5x60
tlaky na lavici 10x14, 10x18, 10x20, 10x22, 10x26, 10x28
PC+PP 5x60, 5x60, 3x70, 3x70, 3x70
biceps 10x14, 10x16, 8x16 dál to nešlo, předloktí už nějak odmítalo spolupráci
upažování 12x6, 8x8, 8x8, 8x8
břicho 4x15

+ pro velký úspěch opět kolo! 20 minut

PC/PP napřed vypadaly jako ultra fail, po první sérii jsem to vzdal, protože mě hrozně tahaly spodní záda, bolelo mě zápěstí, a skoro jsem to nepřemístil (a když tak strašnou technikou). Ale jak se ukázalo, s pauzou na jinej cvik to šlo. Příště už nebudu tak blbej, abych se o to pokoušel hned po dřepech
V půlce koz přišla druhá krize, která z nepochopitelných důvodů zlomila v moment kdy jsem prohlásil "seru na to" a chtěl jít domů
To kolo mě ničí. Chtělo by to nějaký drogy. Byl jsem tak vyflusanej, že jsem při sesedání skoro způsobil dopravní nehodu a překlopil se i s tím posraným mučidlem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: