Konzumace studeného oběda

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Konzumace studeného oběda  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Konzumace studeného oběda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Archi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:48 pm    Předmět: Konzumace studeného oběda Odpovědět s citátem

Zdravím,

ve škole již nemám možnost ohřevu jídla v mikrovlnce. Je problém ( například s trávením ), když jídlo jím za studena ( myslím oběd, například rýži s kuřecím ) nebo to nemá žádný vliv ?

Děkuji za případné odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:51 pm    Předmět: Re: Konzumace studeného oběda Odpovědět s citátem

Archi napsal:
Zdravím,

ve škole již nemám možnost ohřevu jídla v mikrovlnce. Je problém ( například s trávením ), když jídlo jím za studena ( myslím oběd, například rýži s kuřecím ) nebo to nemá žádný vliv ?

Problém je jen chuťový, tj. má to negativní vliv na přibírání/pozitivní vliv na hubnutí
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim si, ze to nemusis resit.
chippie

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekdo rika, ze mu neohrivana jidla chutnaji vic. Me se nekdy maso nechce hazet na minutu do mikrovlnky, tak to snim studene a zatim jsem na sobe nespozoroval nejake zhoubne ucinky
Archi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá, nevím jak mě to napadlo, každopádně jsem se chtěl raději zeptat.
Díky za odpovědi.
Greeg

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:27 am    Předmět: Re: Konzumace studeného oběda Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Archi napsal:
Zdravím,

Problém je jen chuťový, tj. má to negativní vliv na přibírání/pozitivní vliv na hubnutí

tak to bych řek přesně obráceně , teplé jidlo lépe zasytí . Studené mě nikdy tolik neuspokojí ( i když většinu obědů mám studených ), vždycky mám potom chut ještě na nějaký koláček nebo něco ...
Davesix

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jím ve škole studené obědy, co si nachystám den předem doma.. Je to podle mě v pořádku.. Už jsem si na to zvykl a nic špatného na tom nevidím.

Rychle na stránku:

Přejdi na: