hele to dá asi hodně zabrat takové tréninky užrat , každý den cvičit, tak denně sežeru celou ledničku... a radši ani nechci vědět kolik toho sežere Draper
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Já mám jídla rozřazená takto: Snídaně - extrémní nálož (i 200g vloček), abych se nemusel starat o svačinu ve škole, v jídelně k obědu potom sežeru co jde a další velké jídlo je až to potréninkové, tam bych to viděl tak na 50% denního příjmu živin takže vlastně 3 velká jídla a zbytek jenom takové menší sváči..
Jinak jsem hrozný prase, příklad večeře: 300g vepřového, 2 vejce s šunkou (omeleta), kiwi, müsli, burákové máslo.. ale chutná mi :D
Draper to někde psal, to byly kilogramy šunky, vloček, ledového salátu, masa a co já vím čeho ještě.. Myslím, že by měl uvádět cestu z obchodu v logu jako 2x50kg farmers walk
Já mám jídla rozřazená takto: Snídaně - extrémní nálož (i 200g vloček), abych se nemusel starat o svačinu ve škole, v jídelně k obědu potom sežeru co jde a další velké jídlo je až to potréninkové, tam bych to viděl tak na 50% denního příjmu živin takže vlastně 3 velká jídla a zbytek jenom takové menší sváči..
Jinak jsem hrozný prase, příklad večeře: 300g vepřového, 2 vejce s šunkou (omeleta), kiwi, müsli, burákové máslo.. ale chutná mi :D
Draper to někde psal, to byly kilogramy šunky, vloček, ledového salátu, masa a co já vím čeho ještě.. Myslím, že by měl uvádět cestu z obchodu v logu jako 2x50kg farmers walk
myslím že můžeš být v klidu....prase nejseš....věř mi
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Ale mas pravdu, nekdy je to tak kurevsky tezky, ze zastavuju kazdych 15-20 metru. Docela otravna a strestujici cast meho zivota Zavidim tem, kterym je jedno co zerou, prijdou domu, ohrejou si parek pokud nejaky v mrazaku vyhrabou a nepotrebuji mit vseho zasoby na pul roku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Táák novinky ze života - rodiče už zcela přestali řešit mou bytost, od června budu dostávat 100 na den a ať si jim co chci, jenom ať se prý držím dál od jejich ledničky :D když k tomu dám prachy z brigády, tak to vidím na solidní jídeláček
Dneska do fitka, lehce zatahat a zatlačit, v neděli bych dal tahy a tlaky těžce :)
Moc hezký trénink, čekal jsem větší sílu u tahů ale technika šla, konečně jsem se to naučil rozjíždět nohama.
Řeknete mi někdo něco k technice? Byla to už (pro mě) vysoká váha a měl jsem za sebou dost sérií, takže dynamika pokulhávala a když jsem dostal činku nahoru, tak jsem musel chvilku vyvažovat.. Ale jinak myslím, že poslední opakování ušlo.
Naposledy upravil Moocha dne ne květen 20, 2012 1:16 pm, celkově upraveno 2 krát
Ja ti k technice nic nereknu, protoze o tom vim hovno, ale reknu ti, ze kdyz si vzpomenu, jak jsi tu zacinal, tak jsi od te doby udelal veliky progress, jak co se vykonu tyka, tak pristupu k treninku a celkove a tusim, ze je jen otazka casu, kdy se stanes mym vzorem (teda pokud se nadas na pwl nebo strongmany :) )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To je pravda no.. Když si vzpomenu na mé první příspěvky na tomto fóru.. Topicy "Jak to udělat, abych měl ty proužkované svaly?" a "Nemám takovou tu rýhu mezi prsnímy svaly, co s tím?" a názory typu "Nebudu cvičit nohy, sežerou mi všechny proteiny, co mají jít do rukou" (bez legrace )
Vážně se mi líbí, jakým směrem se můj trénink teď ubírá a užívám si cvičení 1000x víc, než když jsem se hnal za svalovou hmotou a centimetry přes bicák.
BTW: S tím vzorem neblázni. Troufám si tvrdit, že do tréninku dávám téměř vše co mám.. Ale ani zdaleka se mé nasazení neblíží tvému.
A ještě EDIT: vůbec nechápu, jak dokážeš udýchat 10x přemístění + tlak s 60kg, pořád mi to vrtá hlavou.. Mě by to vyřídilo i s prázdno osou
Nohy o něco blíž k sobě.
Lokty nemusí být až tak vysoko (vodorovně). To dělej před fsq, ale u pushjerk je nech níž ať se ti to lépe vyrazí.
...jinak se mi to líbí. Sám musím zapracovat na technice a snížit ty váhy (měl jsem tam naposled tuším 65-70kg, ale je to na začátek zbytečně moc).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já ti k tomu nic nenapíšu, protože jsem na overheady lempl.
Ale jinak se mi to líbí. Spíš napiš PM Kulichovi, Liftingovi, WO, Frodemu nebo někomu dalšímu, kdo se věnuje vzpírání nějakou delší dobu a pod trenérem.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
1) Do 3 pullups, rest one minute, do 6 pullups, rest, do 9,12,15 ... as many UNBROKEN sets, as you can.
Result: 3-6-9-12-15 -8
2) One minute pushups AMRAP
Result: 52
======================
1) tenhle workout mě napadl když jsem se dostal do práce, od té doby jsem počítal minuty do konce, jak jsem se těšil :D 18 bych dal, ale odrovnaly mě puchýře na rukou a prstech, nějak se zhoršují
2) pro lukinobra
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru