Ok zkusil jsem nektere rysovaci treninky je to sice super pachtit se ale priznam se ze mnohem vice mi vyhovuji tezke silove treninky. (tim nechci rict ze rysovaci treninky nejsou zahul naopak ale proste cvicit s vysokyma vahama je pro me jaksi vic uvolnujici).
Vetsinou kdyz se rekne hubnouci trenink tak se provadi vetsi serie s nizsimi vahami a s vetsim poctem opakovani. Ale chtel bych to zkusit i naopak pracovat s co nejvyssimi vahami, pro zvyseni sily a krapet toho objemu, a pritom shodit nejaky ten kilogram tuku.
A proto chci se zeptat zdejsich cvicebnich silencu.
1) Silovy a objemovy trenink VS. Aerobni aktivity jako beh,
rotoped,
stepper, vesla - neni to moc kontraproduktivni? (predem uvadim ze neocekavam velke objemove prirustky spis narust sily a ztratu tuku).
2) Na co je dobre se zamerit. (a nechci slyset ze nejdulezitejsi je jidelnicek o to tady jaksi nejde aspon ne ted :) )
3) Jaky trenink zvolit a proc? Nechci rozepsany detailni plan ten si sestavim a kdyz tak ho pak dam na posouzeni.
4) Je lepsi pozivat klasicky split (kzda partie jednou tydne) nebo nejakou formu AB treninku. Nebo neco uplne jineho
5) Jak moc se lisi jednotlive treniky podle velikosti odvedene prace (pocet spalenych kalorii).
Tento topic ma byt forma diskuze, proto doufam ze mi zde budete hojne prispivat stejne jako u jinych topicu :D Vyjadrujte se klidne k jednotlivym otazkam nebo k tematu jako celku.