Rameno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rameno  Úvodní stránka -> Trénink -> Rameno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
koutunko

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 3:26 pm    Předmět: Rameno Odpovědět s citátem

Dobry den, chcel by so msa opytat ci nema niekto ksusenosti s rotatorovou manzetou. Mam problem s ramenom ale neboli ma ale akoby mi rameno nevladalo predpazit napr 5kg ani upazit a aj na biceps nevladzem viac ako 10 kg zdvihnut s jednoruckou. Mam asymetrcike ramena akoby mi jedno rameno vytahovalo hore trci mi trosku aj kost v zadu na pravej ruke (ta ruka s ktorou mam problem) pohyb nemam nijako obmedzeny ani nemam ziadne bolesti akurat nedokazem zdvihnut ako som spominal viac ako 5 kg. Bol som aj na rengene a tam bolo rameno a klb v poriadku. Poradte prosim !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FatMan

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsi celkem v pytli. Stejne problemy jsem resil s ortopedem. Rentgen ti nepomuze, musis jit na ultrazvuk. Ja to nastesti neurval, ale mel jsem tam zanet a vodu, manzety vic od sebe nez melo byt. Take jsem nezvedl ruce nad hlavu.... Nejdriv jsem myslel ze to prejde samo, nepreslo. Doktor mi napsal nejaky prasky na zanet, pichl injekci do ramena a napsal rehabilitace.
Az budes OK, davej si na rameno pozor, potvora se rada ozyva znovu. Dodnes nemuzu ramena zatizit jak bych chtel, musim na ne opatrne.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ultrazvuk taky nic moc, chce to magnetickou rezonanci.
Poman

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ultrazvuk taky nic moc, chce to magnetickou rezonanci.

Já tě žěru

Chce to hlavně pořádný klinický vyšetření, taky ti nikdo neporadí protože to nevidí...
FatMan

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacal bych tim ultrazvukem, na rezonanci ho bez nej stejne neposlou.....
koutunko

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FatMan : Ruky zvladnem zdvihnut nad hlavu v pohode. V podstate dokazem s ramenom bez zavazia mat ruku v kazdej polohe problem je ked uz drzim v ruke jednorucku s vahou napr 7 kg. Ortopedicka mi doporucila liek AESCIN tak od kedy to berem ( asi 3 tyzden ) tak sa to trosku zlepsilo ale stale tam je to obmedzenie.

Vsimol som si ze ak napnem svaly na ramene teda ak zdvihnem ruky nad hlavu tak na tej ruke kde mam ten problem mam ovela meksie svaly ako na druhej ruke takisto biceps. No neviem ale dakujem vam za vase rady :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FatMan napsal:
Zacal bych tim ultrazvukem, na rezonanci ho bez nej stejne neposlou.....

Na tu ho nepošlou tak nebo tak, je to drahý vyšetření a doktoří mají podle toho co jsem slyšel od pojišťoven jen určitej počet výkonů za určitej čas, a tohle nedají skoro nikomu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit: už nic, prosím moderátora o smazání

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne pá květen 18, 2012 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
FatMan

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koutunko: tak to mas mozna dobry, mohlo by to prejit samo, pripadne s podporou leku. Ortopedka ti ultrazvuk nedelala? Je to rychly a ty manzety jsou tam krasne videt. Zkus si to nekde vybehat, rameno je svine.
koutunko

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedala, ale tak uvidim no ked sa to nezlepsi pojdem za nou nech mi da urobit ten ultrazvuk. Dufam ze sa m ito nejako da dokopy. Dakujem pekne za rady :)
MIP

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci zakládat nové téma, ale mám takový problém s pravým ramenem. Jakoby mi chybí kus svalu, všiml jsem si toho před pár měsíci, dříve jsem to podle mě tak neměl. Pravé rameno při sportu zatěžuji mnohem více. Rukou mohu normálně hýbat, nemám žádné bolesti apod. Nevíte čím by to mohlo být? Popřípadě za kým s tím zajít? Děkuji
Foto
forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1395357743_1.jpg
forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1395357743_2.jpg
Insano41

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

řekl bych, že to bude uplně jinak vypadat, až tam bude nějaké maso, takže makej.

Rychle na stránku:

Přejdi na: