Gainer

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gainer  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gainer
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Naxxar

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 5:53 pm    Předmět: Gainer Odpovědět s citátem

Dobrý den. Je mi 16 let ,měřím 172cm a vážím 56kg a chtěl bych přibrat nějaké svaly.Do začátku prý stačí nějaké vitamíny (OPTIMUM OPTI-MEN je prý dobrý) + nějaký gainer (jsem ektomorf).A potřeboval bych od vás poradit.Mám si koupit naráz nějaký gainer (př. Mutant mass) a dávkovat to podle návodu (2x 65g ve cvičící den a 1x 65g v necvícičicí den) nebo stačí když budu více jíst a vždy po tréninku si koupim gainer přímo v posilovně ? (vyšlo by mě to i levněji). V necvičící dny bych ale nebral teda nic. Poraďte mně prosím co je lepší.Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lazy86

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti nevím ,ale jak jsem pochopil z tohodle fora..ten topic tu je už založen pod názvem sacharidy-gainer (je poměrně značně označen ..
...tam se píše vše o gainerech a tam se i píšou nové dotazy co by mohli do té sekce spadat.

Ale k dotazu.Co si myslím já ,je strava základ,více jez,ohledně gaineru nechápu jak může být v posilce levnější ,pakliže bysis koupil ten samej výrobek z netu.."Logicky oni tam ten gainer nemaj pro ně neziskově určitě :)
Takže jednorázově tě to výjde líp ,ale do budoucna jím těch gainerů zaplatíš několikanásob než vypiješ ..
:)
jirdano

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tak, nevyhazuj prachy za gainer a radši kloudně papej když už, tak protein - pokud máš málo bílkovin, ale sacharidy se daj užrat vždycky
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se přikláním. Víc rýže, těstovin, brambor. A kdyžtak protein. A po treninku si ještě vem třeba glukopur.

Rychle na stránku:

Přejdi na: