Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Půstová fáze (Undereating phase)
6:00h Budíček - čistá voda potom zelený čaj (kvalitní sypaný ne z pytlíku.), vymačkaný citrón do sklenice vody – bez cukru! Stálý přísun vody.
10h Pomeranč
12h zeleninový salát (ledový salát, rajčata, okurka, petrželka kudrnka, olivy) s olivovým olejem
13h paprika, rajče, para ořechy 40g
15h trenink
16,30 h -recovery meal -nějaký gainer
Žravá fáze (Overeating phase)
17h -zeleninový salát
17,15h 6xvejce na tvrdo
17,45h-19,45 300g kuře na kari s rýží 250g basmati rýže
20,30h arašídové maslo
21,30h rozmixovaný banán s tvarohem (250g), se 100% kakaem (holandské)

Přibližný jídelníček.Ještě musim upravit žrací fázy.No uvidíme jak se s tim poperu.

Reiben:To víš je to pro mě výzva zkusit něco novýho.Když to bude fungovat tim líp.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychlá chůze
10 minut 1km
(cesta do posilky)
4. Den Nohy+ramena
Dřepy:
5x8 64kg-opět úzký postoj-a draha pohybu jako Lukáš Osladil-tzv. nepropínat nohy v horní fázy
Výpady s jednoručkami:
2x12 12kg
2x12 12kg-nevim jak to popsat.Ale dělal to Šádek v tom posledním videu s nohama.Něco jako MT akorát osu máte mezi nohama.
Předkopy:
4x10 46kg
Zakopávání:
4x10 26kg
Lýtka:
5 x15
Tlaky s jedn.
4x8 30kg -strašně těžký.Ale mám to za sebou.
Upažování:
4x12 5kg
Předpažování s kotoučem
4x8 10kg
facepulls
4x10 18kg
Břicho (nohy ve visu+sklapovačky)
2x10 2x10
A další cviky už si je moc nepamatuju.
Rychlá chůze
46minut 4km
Dnes jsem vše strašně procítil až do pálení.Nevim čim to bylo.
lukinobr

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní jídelák ve WD-kdyžtak kritizujte
7:00h ovesn. vločky 120g (to tam nemá co dělat já vim.Ale rozmyslel jsem si že pojedu WD až po vločkách.:D Takže zítra to teprve bude pravý ořechový.20h bez přisunu sacharidu)
12h200-300g zeleninový salát s olivovým olejem 2vejce
13h rajče,ořechy 40g
18:30h před treninkem kafe bez cukru
trenink
20:30 h -recovery meal -banán
Žravá fáze (Overeating phase) -konečněě:D
100g zeleninový salát
400g zapačené brambory+všelijaká zelenina
200g kuře na kari s rýží 150-200g basmati rýže
Oříšky 30g
2xRacia se šunkou 80% 2 plátky
rozmixovaný banán s tvarohem (250g), se 100% kakaem (holandské)
Dneska to budu žrát asi hodně dlouho.Zatim mám v sobě brambory.Zachvilku jdu na druhý chod.:D

Jinak jsem vypil 6-7l vody.Zítra už naplno.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začátek Warrior Diet
Břicho 82cm (-0,5cm)
76cm (-1cm)

váha- 85,5 kg (na té váze kde jsem se vážil pokaždé 84,9kg.:O)
16,9%tuk 57,1% voda zkusim to chvilku měřit na téhle váze a uvidíme.Ale přijde mi že vážim nějak málo.Před chvilkou jsem se držel na 86,5-8.Teď to takhle spadlo.Ale tak už zase vidim začátek vrchních břišáků. :D
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychlá chůze
10minut 1km
Prsa,triceps
Tlaky s jednoručkami na rovné:
5x8 34kg
Bench hlavou nahoru:
4x8 68kg
Bench hlavou dolů
4x8 68kg
Protisměrné kladky:
3x12 18kg
Kliky na bradlech:
4x8
Tricepsová kladka nadhmat:
4x10 22kg
Rychlá chůze
32minut 5km -snažil jsem se o běh.Parkrát byla pauza.
lukinobr

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Během dne 2,5km rychlé chůze
Rychlá chůze
0,7km 7minut
6. Den Záda+ biceps
Mrtvý tah:
4x6 134kg-dnes dorovnán PR příště se pokusím o překonání.
Stahování horní kladky za hlavu:
4x10 58kg
Přítahy jednoručky k pasu:
4x12 36kg
Scottova lavice
4x20 8kg-každá ruka
Biceps jednoručky:
4x10 12kg
Biceps ezeta:
2x20 18kg +2x20 na scottovce
Scottovka
2x10 10kg jednoručka
Běh
4km 26minut
Dneska masakr.Břicho cítim celý den.Od 5:30 jsem na nohách.Dnes byla půstová fáze 21h a pocítil jsem to.:D
Zítra asi volno.Jinak dnes jsem koupil burákové máslo a začínám ho dávat do jídeláku po treninku.Už mám namazané 2 racio chlebíčky.Je to mňamka.
lukinobr

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6:00h zelený čaj+500ml voda+vitamin C
12h200-300g zeleninový salát s olivovým olejem
13h rajče,ořechy 40g
15:30h před treninkem kafe bez cukru
trenink
20:30 h -recovery meal -banán
Žravá fáze (Overeating phase)
200g zeleninový salát +3vajíčka na tvrdo
300g zapačené brambory+všelijaká zelenina+150g rýže basmati
250g kuřecí steak+2plátky ediamu a 2 plátky šunky80%+150g rýže+zelenina
Fazolová polévka 1 talíř-hodně fazolí minimum polévky (minimum mouky,žádný škrob)
Oříšky 30g
2xRacia se šunkou 80% 2x racia s burákovým máslem
rozmixovaný banán s tvarohem (250g), se 100% kakaem (holandské)
6l. za den
Jinak jsem fungoval uplně v pohodě.Připadal jsem si trošku jako v nule sacharidu.Není toho moc v žravý fázi?Co frozzi a další?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Undereating je fajn, jen bych nedával pouze hodinu (12:00-13:00) pauzu mezi tím salátem a rajčetem s ořechama, trochu to posuň dál od sebe - ale samoz. to není nějaká chyba, ale spíš pro pocit.

Recovery meal - banán dáváš jak dlouho po tréninku?
No takhle. Zdá se mi, že tam je zbytečně moc té rýže, jako mít jí 2x + brambory + fazole se mi zdá fakt až moc, ale záleží, jestli po tom hubneš - klidně můžeš, každý jsme jiný.
Případně můžeš dát 1-2 vajíčka do undereating, není to chyba.

Jak už jsem psal - důležité je tohle: jakmile dostaneš v overeating hroznou ŽÍZEŇ (stalo se ti to už?), tak přestaň jíst, máš dost. Na mě to funguje přesně jak je popisováno v knížce, jsem schopnej pak vypít třeba 0,4 + 0,4 + 0,3l vody s chutí-s vášní. Je to velice dobrý ukazatel.

edit: já dávám po tréninku vždy rybu. Pak hlavní jídlo (maso, zelenina, příloha, přičemž je to vždy plný velký talíř, někdy dokonce dva ), pak burákové máslo 2-3 lžičky čajové, pak tvaroh mléko protein. Někdy si k tomu zobnu ještě něco (dojím zbytek jídla z minulého dne..), jinak je to vše.
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chapu to dobre, ze behem dne nic moc nejite a pak se vecer nafutrujete?
Pokud jo, tak se takhle nejak vlastne stravuji uz vic jak 2 roky aniz bych vedel, ze nejakou warrior diet drzim.
lukinobr

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

draper:Jo je to tak.
frozz:Díky,určitě to udělám podle tvých rad.Jinak piju průbežněAle zkusím to dnes.
Oddo

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk se tu chvilku neukáže a už tady jede polovina fóra WD Nevím jestli ses díval, já sem to testoval taky a můžu fakt doporučit, shodil sem na tom tuku fakt hodně. Jedna poznámka k tomu jídelníčku, já sem dával ráno na snídani tvaroh, je sice obvyklé ho zařazovat až večer, ale zase sem měl lepší pocit, že tělo bude z toho kaseinu profitovat celý zbytek dne a nebude spalovat svaly. Tak si to zkus, mě to tak vyhovovalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rikam, ja uz se takto stravuji celkem dlouho, aniz bych vedel o nejake WD a maximalne mne to vyhovuje v tom smylu, ze se citim fyzicky lepe. Jidlo me obvykle celkem unavuje a pokud jim hodne pres den, jsem nefunkcni, nic se mne nechce, blbe se mne hybe, jsem pomalejsi, casto i ospaly, takze pres den jim jen tak, abych nemel prazdno v zaludku a hlavne abych nebyl preplneny a poradne jim az vecer, kdy uz je vetsinou celkem jedno, jeslti jsem nebo nejsem unaveny (naopak nekdy je ta unava i vitana) a navic mam pak druhy den po tom vecernim jezeni dopoledne a odpoledne, kdy jim zase malo, dost energie.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Myslím si, že lidí, kteří by se k podobnýmu stylu stravování dopracovali intuitivně je spousta, ale bohužel nám ze všech stran tlučou do hlavy, že jíst se musí pravidelně , snídaně má být největší jídlo dne a člověk si pak myslí, že to dělá všechno špatně, začne se do toho nutit, postupně si zvykne a zadělává si na problémy.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Chapu to dobre, ze behem dne nic moc nejite a pak se vecer nafutrujete?
Pokud jo, tak se takhle nejak vlastne stravuji uz vic jak 2 roky aniz bych vedel, ze nejakou warrior diet drzim.

No, není to tak jednoduchý, ale v zásadě je to tak. Cca 18 hodin undereating držet sachry a bílkov. dole (takže je vítána zelenina, trochu ovoce, voda, příp. nějaký jogurt, ořechy určitě), pak trénink a po tréninku začně cca 4hod přežíračka, ale i tam je systém v pořadí jídel (když jde o striktní WD).
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Draper: Myslím si, že lidí, kteří by se k podobnýmu stylu stravování dopracovali intuitivně je spousta, ale bohužel nám ze všech stran tlučou do hlavy, že jíst se musí pravidelně , snídaně má být největší jídlo dne a člověk si pak myslí, že to dělá všechno špatně, začne se do toho nutit, postupně si zvykne a zadělává si na problémy.

No jasne, ja byt zacatecnik, tak se asi taky drzim vzitych dogmat, co nam na internetu tlucou do hlavy, ale za ta leta cviceni a delani pi*ovin uz toho mam na sobe fakt celkem dost vyzkouseno a taknejak jsem sam prisel na to, ze tyhle zazita obecna pravidla je treba brat s velkou rezervou a neni to vzdy tak, jak se prezentuje. A myslim, ze na to prislo uz vice lidi, co maji neco "najeto" (jak co se tyka cviceni, tak stravovani a suplementace)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: