|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Narcooo

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Kamo no comment . . . :D podivej se nekdy na zabery z nasich zapasu,protoze mi prijde ze si jich moc nevidel . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:40 pm Předmět: ... |
|
|
pocuj hlupy Janko (guruhonza), ukludni sa ved je to len hra , ked sa nevies upokojit daj si burtika a pivo a ked ani to otvor si kozervu a chod spinkat
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Johncreasy - ja zasa nikdy nefandim Kanade a USA..som rad, ze sme ich oboch tento rok porazili
Inak kazdy kto tu brinda na muzstvo toho druheho ho ma maleho
Kazdopadne ako to uz byva, v zapase o bronz pojde hlavne o motivaciu a potlacenie sklamania zo semifinale....Sakra, keby mohla mat Morava vlastne Muzstvo, mohli sme mat tento rok zlato, striebro aj bronz _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:45 pm Předmět: Re: :D |
|
|
| hobbyt napsal: | narcooo ziadne zaznamy nepotrebujem sledovat na to, aby som vedel ze dnes vyhralo Slovensko nad ceskom 3:1 |
O tom ted rec nebyla :D Jak sem rekl ja vam preju ale napiste tréňovi at postavi na zitrek trosku vic betonu nez dneska . . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:48 pm Předmět: Re: beton mas v gacoch :-) |
|
|
| hobbyt napsal: | JJ dnes to bol cisty utrabeton...a preto sme dali tri goly |
a zmrzačili nám 2 hráče a k tomu na chvíli vyřadili jednoho (Koukal), kterej se ale pak vrátil zpátky
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:49 pm Předmět: Re: beton mas v gacoch :-) |
|
|
| hobbyt napsal: | JJ dnes to bol cisty utrabeton...a preto sme dali tri goly |
jj ty hobyte ze slovenska alešku jakejsi . . .Timto koncim diskuzi s cvicenou opici :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Aholíku: Já taky USA ani Kanadě nefandím. Spolu s Ruskem tvoří blok ZLA.  Naopak blok DOBRA tvoří naši, Švédsko, Finsko, Norsko. Jsem na ten sever ujetej. Fandím jim ve všem.
Naposledy upravil Johncreasy dne so květen 19, 2012 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:51 pm Předmět: mrzacenie |
|
|
blazen :) nick hovori za vsetko....ved aj rohlik sa vratil s poskrabanou tvarickou : ( A o mrzaceni hracov by som pomlcal kedze sme dohravali polovicu zapasu s piatimi obrancami ;)
Narcooo nema argumenty tak len podjebuje  alesku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
holt slovaci dnes predvedli ofensivni hokej :D:D achjo ze ja se vubec zapojoval do tyhle diskuze, melo mi bejt jasny, ze s tim, ze zlato preju Rusum (kteri na MS predvadeji uzasny hokej v cele s neuveritelnym Malkinem) neuspeju u poctivacka guruhonzy, kterej si uziva dovoleny v laznich a misto piva si da radsi mliko.... nechapu proc bych do psich prdeli mel fandit Slovakum jen proto, ze to jsou nejaci “bratia“... i kdyz je beru stejne jako Polaky a ostatni Slovany....ale co uz, zase jdu proti proudu, zase jsem se nebal rict svuj nazor a zase se naali Mirci Dusinove kteri me museli sepsout....tak ai naprdnete ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Aholíku: Já taky USA ani Kanadě nefandím. Spolu s Ruskem tvoří blok ZLA. Naopak blok DOBRA tvoří naši, Švédsko, Finsko, Norsko. Jsem na ten sever ujetej. Fandím jim ve všem. |
Mam tiiez rad severanov (teda hlavne severanky ), ale skor Finov ako Svedov. Hraju pre mna atraktivnejsie a nebyvaju tak zakerny. Nori su moj cierny kon do buducna, fyzicky su na tom dobre, taky giganti, ale technicky este potrebuju dozriet a vylepsit. Skoda, ze Vas asi zajtra nebudem moct sledovat, moze to byt pekny zapas... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
ja nemam argumenty ? :D Ja predevsim nemam na co argumentovat . . . vsecko co sem chtel rict sem rekl . . . Ty si tu napsal asi 3 velice smysluplne vety na muj nick . Uzi si pocity slavy . . zitra vam Saša a Malkin ukazou jak se hraje hokej v evrope coz ste uz asi zapomely . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|