MS 2012 v hokeji

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2012 v hokeji  Úvodní stránka -> Ostatní -> MS 2012 v hokeji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hobbyt

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:40 pm    Předmět: :D Odpovědět s citátem

Narcooo prosim ta zi pritomnostou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Narcooo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamo no comment . . . :D podivej se nekdy na zabery z nasich zapasu,protoze mi prijde ze si jich moc nevidel . . .
trvo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:40 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

pocuj hlupy Janko (guruhonza), ukludni sa ved je to len hra , ked sa nevies upokojit daj si burtika a pivo a ked ani to otvor si kozervu a chod spinkat
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy - ja zasa nikdy nefandim Kanade a USA..som rad, ze sme ich oboch tento rok porazili

Inak kazdy kto tu brinda na muzstvo toho druheho ho ma maleho

Kazdopadne ako to uz byva, v zapase o bronz pojde hlavne o motivaciu a potlacenie sklamania zo semifinale....Sakra, keby mohla mat Morava vlastne Muzstvo, mohli sme mat tento rok zlato, striebro aj bronz
hobbyt

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:43 pm    Předmět: :D Odpovědět s citátem

narcooo ziadne zaznamy nepotrebujem sledovat na to, aby som vedel ze dnes vyhralo Slovensko nad ceskom 3:1
Narcooo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:45 pm    Předmět: Re: :D Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
narcooo ziadne zaznamy nepotrebujem sledovat na to, aby som vedel ze dnes vyhralo Slovensko nad ceskom 3:1

O tom ted rec nebyla :D Jak sem rekl ja vam preju ale napiste tréňovi at postavi na zitrek trosku vic betonu nez dneska . . . .
hobbyt

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:46 pm    Předmět: beton mas v gacoch :-) Odpovědět s citátem

JJ dnes to bol cisty utrabeton...a preto sme dali tri goly
blazen

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:48 pm    Předmět: Re: beton mas v gacoch :-) Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

a zmrzačili nám 2 hráče a k tomu na chvíli vyřadili jednoho (Koukal), kterej se ale pak vrátil zpátky
Narcooo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:49 pm    Předmět: Re: beton mas v gacoch :-) Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

jj ty hobyte ze slovenska alešku jakejsi . . .Timto koncim diskuzi s cvicenou opici :D
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aholíku: Já taky USA ani Kanadě nefandím. Spolu s Ruskem tvoří blok ZLA. Naopak blok DOBRA tvoří naši, Švédsko, Finsko, Norsko. Jsem na ten sever ujetej. Fandím jim ve všem.

Naposledy upravil Johncreasy dne so květen 19, 2012 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
hobbyt

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:51 pm    Předmět: mrzacenie Odpovědět s citátem

blazen :) nick hovori za vsetko....ved aj rohlik sa vratil s poskrabanou tvarickou : ( A o mrzaceni hracov by som pomlcal kedze sme dohravali polovicu zapasu s piatimi obrancami ;)

Narcooo nema argumenty tak len podjebuje alesku
Grimley

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holt slovaci dnes predvedli ofensivni hokej :D:D achjo ze ja se vubec zapojoval do tyhle diskuze, melo mi bejt jasny, ze s tim, ze zlato preju Rusum (kteri na MS predvadeji uzasny hokej v cele s neuveritelnym Malkinem) neuspeju u poctivacka guruhonzy, kterej si uziva dovoleny v laznich a misto piva si da radsi mliko.... nechapu proc bych do psich prdeli mel fandit Slovakum jen proto, ze to jsou nejaci “bratia“... i kdyz je beru stejne jako Polaky a ostatni Slovany....ale co uz, zase jdu proti proudu, zase jsem se nebal rict svuj nazor a zase se naali Mirci Dusinove kteri me museli sepsout....tak ai naprdnete ;)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A srdce bloku dobra tvoří pochopitelně HC Pardubice.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Aholíku: Já taky USA ani Kanadě nefandím. Spolu s Ruskem tvoří blok ZLA. Naopak blok DOBRA tvoří naši, Švédsko, Finsko, Norsko. Jsem na ten sever ujetej. Fandím jim ve všem.

Mam tiiez rad severanov (teda hlavne severanky ), ale skor Finov ako Svedov. Hraju pre mna atraktivnejsie a nebyvaju tak zakerny. Nori su moj cierny kon do buducna, fyzicky su na tom dobre, taky giganti, ale technicky este potrebuju dozriet a vylepsit. Skoda, ze Vas asi zajtra nebudem moct sledovat, moze to byt pekny zapas...
Narcooo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nemam argumenty ? :D Ja predevsim nemam na co argumentovat . . . vsecko co sem chtel rict sem rekl . . . Ty si tu napsal asi 3 velice smysluplne vety na muj nick . Uzi si pocity slavy . . zitra vam Saša a Malkin ukazou jak se hraje hokej v evrope coz ste uz asi zapomely . . .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2012 v hokeji Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: