Dneska trénink být neměl, přes víkend jsem to prostě přepálil.. Ale pak mi přišly kotouče a švihadlo od ronnieho, takže nebylo nazbyt.
1) horší věc jsem nezažil, nikdy. Asi 3 měsíce jsem nedřepoval, takže FS byly hrozný šok. Spocenej, durch, po každý sérii nánosy magnézka na ruce a stejně to bylo málo.. Čas příště vylepším
PO - W + BW
ÚT - TLAK (press) + BW
ST - W + BW
ČT - BW
PÁ - TLAK (push press) + TAH
SO - BW
NE - TLAK (jerk press) + TAH
W znamená trénink za použití vah (fran, crossfit disco, bear complex atd.)
BW znamená trénink za použití pouze vlastní váhy (angie, shyby, kliky, kipping)
Hlavní cíle
Tlak, chci nad hlavu dostat 1,5x BW (jerkem to mam za chvíli, pushem to snad jednou dám a pressem.. to je takový velký sen
Tah, 2,5xBW do 18. narozenin. Mám na to 6 měsíců a jeden den. To dám jak nic. Potom 3xBW.. Snad, jednou..
A pak dobrý časy na CF holkách, hlavně u Fran bych chtěl dát sub 4 min.
Ale není to napevno, třeba mi to nebude vyhovovat a pojedu dál jako doteď podle pocitu.
Ahoj.
Já osobne pridávám na maxku u premístení s výrazem +5kg/pulrok
Necvičim ho ani málo ani hodne proti jinejm cvikum.proti tobe jsem flákač.
Ale výraz za chvilku ti neverim.
Sice nejsi tak zahrošenej jako já ale chci te videt:D
Už se ta únava hromadí, takže dneska takové aktivní volno, vážně už začínám mít dost. Zítra bude zase oddych.
Jak se na tobe ta unava projevuje konkretne? Pri treninku to neudychavas, neni tolik energie, nechce se do nej nebo jak? A mimo trenink?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Už se ta únava hromadí, takže dneska takové aktivní volno, vážně už začínám mít dost. Zítra bude zase oddych.
Jak se na tobe ta unava projevuje konkretne? Pri treninku to neudychavas, neni tolik energie, nechce se do nej nebo jak? A mimo trenink?
To právě ne, do tréninku se mi chce pořád, teď třeba na mě smutně kouká švihadlo, ale musím myslet na sousedy :D a při něm je energie až až. To jenom zbytek dne jsem vyřízený. Cítím únavu ve svalech a jak jsem vždycky býval ukecaný, tak teď držim hubu a sbírám energii Takže tréninky zkrátím pouze na tu hlavní část a doplňky zařadím až se zase budu cítit dobře.
Jinak když zapnu hudbu + stopky, tak jsem zase jako znovuzrozený :)
1) Krásně jsem se zapotil, DU nejsou žádná sranda, dal jsem 9 vkuse (s meziskoky).
2) Grace fajn, s předepsanými 60kg bych to měl tak za 20 minut, ale radši se k té váze dopracuju postupným přidáváním se solidním časem.
EIDT:Švihadlo 5x300
(prvních 300 za 2:46, dosavadní rekord 3:43)
Time: 15:12
EDIT2: Před spaním biceps, 2x suzuki (3 a 10 sekund na polohu)
======================
Šel jsem si s kamarádem zaběhat na okruh, ty 3 km nebyly v kuse, běhali jsme na rychlost tak po 600m.
Ale mám takový divný pocit, že jsem tomu dneska nedal dost. Tak třeba bude ještě něco navečer.
Naposledy upravil Moocha dne pá květen 25, 2012 10:45 am, celkově upraveno 2 krát
Šel jsem si s kamarádem zaběhat na okruh, ty 3 km nebyly v kuse, běhali jsme na rychlost tak po 600m.
Ale mám takový divný pocit, že jsem tomu dneska nedal dost. Tak třeba bude ještě něco navečer.
Ten pocit znam, ten je hodne blbej a celej den to cloveka uzira
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
technicky (prasárna) i pocitově (na pohodu, ale o 5kg víc už jsem nezatlačil) mi to přišlo stejné.. Do 2,5x BW mi chybí 15 kilo a rád bych to dal, než mi bude 18, tzn. mám na to 5 měsíců.
BTW: Zdá se to jenom mě, nebo čím dál víc čárovatím?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru