Korte + AA???

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte + AA???  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte + AA???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gobione

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:10 pm    Předmět: Korte + AA??? Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych vědět Váš názor na můj tréninkový plán. Chtěl bych cvičit Korteho a do toho AA (Air alert). Takže by to vypadalo takto:
Liché týdny
PO- AA + MT 5x5 + Bench 5x5 a doplňkové cviky: bicepsový zdvih 4x8 + vzpory na bradlech 4x6-8 + zakopávání 4x10 (abych si zase neoddělal kolena)
ST- AA + Bench 6x6 + MT 5x5 a doplňkové cviky: rozpažování 4x10 + výpony 4x20,12,8,15 + zakopávání 4x10
PÁ- AA + MT 6x6 + Bench 5x5 a doplňkové cviky: bicepsový zdvih 4x8 + vzpory na bradlech 4x6-8 + zakopávání 4x10

Sudé týdny
PO- MT 5x5 + Bench 5x5 a doplňkové cviky: rozpažování 4x10 + výpony 4x20,12,8,15 + zakopávání 4x10
ÚT- AA
ST- AA + Bench 6x6 + MT 5x5 a doplňkové cviky: bicepsový zdvih 4x8 + vzpory na bradlech 4x6-8 + zakopávání 4x10
ČT- AA
PÁ- MT 6x6 + Bench 5x5 a doplňkové cviky: rozpažování 4x10 + výpony 4x20,12,8,15 + zakopávání 4x10

Dřepy, které jsou v Korteho tréninku jsme vynechal, protože AA je dost náročný a nevím, jestli bych to uregeneroval. Nebo jestli bych to mel dělat, ale místo 5x5 třeba jenom 2x5 atd...netuším!!!Prosím v tomhle o radu!!!

Jinak by mě zajímalo, proč se nepočítají bílkoviny z přiloh!!!Maso nemůžu jíst po 300g denně, takže by mě zajímalo, kdybych místo 150g masa se 120g těstovin snědl 70g masa plus 280g těstovin. Díky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olafekk

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To slyšim prvně, že se do součtu bílkovin nepočítaj přílohy, ale možná je to proto, že je rozdíl v jejích kvalitě a je jasný, že v mase sou bílkoviny kvalitnější než... v rejži.. třeba... asi...
madball

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 4:09 pm    Předmět: Re: Korte + AA??? Odpovědět s citátem

Gobione napsal:
Jinak by mě zajímalo, proč se nepočítají bílkoviny z přiloh!!!Maso nemůžu jíst po 300g denně, takže by mě zajímalo, kdybych místo 150g masa se 120g těstovin snědl 70g masa plus 280g těstovin. Díky...

Protože v rostlinných bílkovinách není ideální aminospektrum a většinou je nějaká aminokyselina deficitní. Klidně je počítat můžeš, ale chtělo by to asi trochu větší poměr bílkovin než 1,5gB/1kgTH a taky by to chtělo rozumně kombinovat potraviny, aby se deficitní aminokyseliny doplňovaly z různých zdrojů, ale to by se chtělo trošku víc o to zajímat a kdo ví, jak to bude i při kombinování vycházet, aby žádna es. aminokyselina nechyběla.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
v53s

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air alert je hnus, já bych se teda nedonutil jít ještě po tom do posilovny, navíc třeba v posledních týdnech AA... Kdy bych byl rád, že bych tam vůbec došel.
Gobione

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Olafekk, madball: no mě to hlavně zajímalo, protože vitaminy taky můžeš čerpat z ovoce a zeleniny nebo si koupit prášky...a lidi to moc neřeší...dík za info!!!

to v53s: tak já už jednou AA dělal, takže vím do čeho jdu a hlavně mě hrozně baví posilovat nohy...víc než zbytek těla!!!

AA je něco jako "plyometrie", takže bylo by možný posilovat nohy v den "plyometrie" nebo den poté a následující den znova "plyometrii"?
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gobione napsal:

AA je něco jako "plyometrie", takže bylo by možný posilovat nohy v den "plyometrie" nebo den poté a následující den znova "plyometrii"?

Na AA ("plyo") bych si určitě nechal čistý den, ať to odjedeš vše na 100%.
Před AA bych taky nedával nohy.
Gobione

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok...mě jde spíš o to, že jsem zvyklý trénovat 2x denně (posilka a basket) a teď mám jet na nohy jenom tohle...mam pře začátkem sezóny 4 měsíce a chci z toho vytřískat co nejvíc...

Rychle na stránku:

Přejdi na: