|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
reegis

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Shalke napsal: | Ortoped i trenérka mi řekli, že to bylo skříplým nervem. Pár týdnů jsem necvičil a posléze jsem upravil provádění cviků u kterých mě to bolelo (bench=nohy nahoru, legpress=už necvičím, dřepy na bosu=uprava držení JČ).
Reegis: Nechápu proč tu píšeš své domněnky, když jsi to sám nezažil a nás neznáš (nevíš jak trénujeme). Přínost tvého příspěvku - žádný. |
To byl jen můj názor..kdyby se mě stalo, že by mě při tréninku začala takhle moc bolet hlava, tak bych se bál, okamžitě skončil a kdyby se to opakovalo i při dalším tréninku tak bych šel hned k doktorovi, ale tak každý jsme jiní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
Teď mě do toho chytlo i rameno (po dvou cvicích jsem musel ramena ukončit...)  Hlava teď přestala, uvidíme co bude v úterý, kdy mám zase dřepy.. Snad už to přešlo  Taky mě napadlo, že to mohlo být tím, že jsem během jednoho dne přešel z rýsovacího tréninku zpět na objemový (doufám, že se to dá během pár dnů vše do pohody).
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
no, ja to mam spis mimo treninky :) trenink mi naopak pomaha. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
Mě něco podobnýho dělal taky kreatin. Po vysazení v pohodě.
Snažil jsem se přijít na důvod proč, ale marně. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|