|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Vy se tomu smejete, ale nepral bych vam za tohle dostat kapky zrovna od dotycne osoby, od ktere je drive ci pozdeji dostanu. On kdyz je nekdo zvykly cely zivot poroucet, tak to zrovna zuzo neni a parkrat uz jsem na vlastni kuzi zazil, nerikam ale ze nepravem.  Spise se divim, ze tu jeste vubec bydlim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 19, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
19/5 AEROBKA
kolo 60 minut (44,80km, 60 minut na max zatez)
-po vcerejsku hodne rozsekany bricho, coz svedci o tom, jak pekne dostava zabrat stred tela u komplexnich cviku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
20/5
1. kliky s nohama nahore
20
20
20
20
20
2. power clean
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
-jsem megakokot. Podcenil jsem rozcvicovaci serii a u 3. opakovani cinku pustil moc prudce dolu, samozrejme jsem se nesoustredil na techniku a nemel dostatecne zpevneny stred tela, protoze mam tendenci tyhle serie ojevavat. Cinka me strhla dolu trochu vic nez jsme cekal a pekne me zatahalo v pravem vzprimovaci, dokonce jsem mel i takovy pocit, jak kdyby se neco trhalo. Chvili jsem nevedel, co dal, bolest byla tupa a vystrelovala trochu do nohy, 5 minut jsem s tim zkousel ruzne pohyby a nebylo to uplne nejlepsi, ale dalo se, takze jsem s tim pokracoval, ovsem radeji jsem si asi po 3 letech vzal pasek. Celkem me prekvapilo, ze jsem byl na predposledni dirce a docela na fest, drive jsem byl az na te posledni a i to nekdy bylo volne. To asi svedsi o tom, ze se mne diky temhle komplexnim cviku pekne rozsiruje pas. No jinak prvni 2 serie opet celkem tezke, nesnasim prvni serie, pak to subjektivne lehklo a i kdyz jsem mel v planu jen 5 serii, tak jsem si nakonec dal 10, pocitove lehci nez 3ky predminule. Bylo to tezke, celkem se to tahlo, ale zvladnutelne a s technikou spokojenost.
3. power clean & push press
70kg x 5
71kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
60kg x 12
-zada porad stejne, vedel jsem o nich, ale dalo se a hlavne jsem musel davat bacha pri tom pohybu dolu. Pas uz jsem sundal, protoze jsem se v nem pekne dusil. 5x5x72kg je zatim PR, ovsem 4. serie 5. opakovani jsem nelocknul, zkusil jsem jeste 6., ale to same, vyraz jen z 80%, posledni serie uz sice ultra na krev, ale locknuto.
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
20 + 110kg x 10
-  Tady ty zada prekvapive jeste vic v pohode, ja je vlastne snad u MT ani nepouzivam  , protoze si nepomatuji, kdy jsem z toho mel namozene vzprimovace :D Jinak ale hnus na udychani, dnes vlastne ultra hnus.
5. floor press s JR
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 10
30kg/30kg x 10
-prvni lehka, druhe tezka, dalsi 3 na krev
6. SS: kliky + pritahy JR
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
7. SS: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg/10kg x 12 + 10kg/10kg x 12 (l-p)
8. SS: bicepsovy zdvih JR + tricepsove kliky
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
9. kolo 40 minut (29,60km, 40 minut na max zatez)
-zlomil se mne pedal respektive to slapatko, do ktereho dam nohy, cela ta plocha se zlomila.  Od 10. minuty jsem citil, ze je neco nicht ok, byla tam jakasi vule na jednu stranu, modlil jsem se, at tam neni vymlete nejake lozisko nebo neco, bylo to cimdal horsi, a tak jsem po pulhodine zastavil a videl jsem, ze je slapka skoro utrzena. Jeste jsem to dojel, ale bylo to strasne ve stresu  a posledni 2 minuty uz to tam drzelo jen na vlasku. Zkusim to poradne stahnou izolackou, snad to vydrzi, jinak asi konec sveta  Ne vlastne zitra bych sel koupit novej rotoped, stejne o tom do budoucna uvazuju :D
-trenink trochu mimo plan, zaspal jsem, a trochu jsem spechal, takze moc brzo po probuzeni. Trenink to byl hodne narocny, sraly me zada a silene jsem se potil, ale jinak spokojenost. Zada se ted momentalne tvari tak, ze o nich sice vim, ale fungovat muzu normalne, jen trochu tahaji, kdyz se mam pro neco ohnout a mirne to vystreluje do nohy (opravedu jen mirne), takze doufam, ze se rano nevzbudim ve stavu, kdy se ani nebudu moc zvednou z postele a ze je to jen trochu natazeny vzprimovac.
- Jinak ted pravdepodobne 3 dny volna od cinek, myslim, ze to bude i potreba. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
skus niekedy par serii hang cleanu, ja mam z toho lepsi pocit ako z power cleanu co sa technickeho prevedenia tyka. Aj ma to viac bavi
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
Neříkals, že sis koupil skutečný kolo? Kdy začneš jezdit? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
Obcas to zkousim u rozcvicovacich serii, ale nijak moc me to neoslovilo, ten rozjezd od spoda respektive zrychleni od kolen by mne tam asi chybelo
| Octopuss napsal: | | Neříkals, že sis koupil skutečný kolo? Kdy začneš jezdit? :) |
Mam ho, ne tady doma, uz jsem to tu psal mockrat. A ze budu mit kolo neznamena, ze nebudu jezdit na rotopedu, ten bude vzdy prednejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:25 am Předmět: |
|
|
Tak me vcerejsi obavy z dnesniho ranniho stavu se vyplnily. Jestli ze jsem o zadech (pravy vzprimovac) vcera vedel jen trochu, tak dnes o nich vic ku*va hodne a jsem rad ze chodim alespon jak naprcanej kacer. Dobre mne tak, byla to moje hloupa chyby (navic nedavno jsme se o tu o tech rozcvicovacich serii a potencionalem ke zraneni bavili s Wojtkingsonem), alespon bude par dni pauza _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:37 am Předmět: |
|
|
Ajajaj, člověk se chvíli nesoustředí a je to... Snad nebudeš mít to co já, já jsem to necítil vůbec, když se mi to stalo, jen jsem o nich postupně trochu víc věděl a ráno jsem jen nemohl moc chodit... Táhne tě noha, když jdeš? Jako bys ji nemohl dávat dopředu? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
Já bych viděl příčinu hned ve dvou věcech - nesoustředění na techniku a hlavně to nebezpečné brždění činky nad zemí _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lumposlav

|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:17 am Předmět: |
|
|
Taky sem měl něco podobnýho...začlo to trošku spodní záda potom víc a pak se mě to vrazilo do nohy a 3 měsíce sem nemohl pořádně chodit...Bolest se táhla od zad přes stehno a vystřelovala až do lýtka...
vždy sem vstal a tak 10 sekund trvalo než sem mohl udělat první krok...
Chodil sem aj na rehabilitace a takový sračky ale nic nepomohlo až mě potom pomohla baňková masáž a od té doby pohoda...ikdyž i teď po roce a půl to občas trošku pocítim...
Ja to totiž, neměl asi jen ve svalech, ale aj sem si tim dojebal jeden obratel...
Ale ty to určitě vyregeneruješ rychle :) přeju ať je to brzo OK _________________ TRY TO BE BETTER !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
No tak rano to vypadalo mnohem horsi, ale stacilo chvili "fungovat" a bylo to celkem ok, zhruba stejna bolest jako vcera a za cely den jsem o tom skoro ani nevedel.
21/5 AEROBKA
kolo : 60 minut (44,50km, 60 minut na max zatez)
-pedal jsem omotal asi centimetrovou vrstvou izolepy a jeste ruzne zpevnil, ale stejne na hovno, behem jizdy jsem musel 5x zastavit a spravovat to. Seru na to a koupim si novej, stejne to uz planuji a tenhle toho vydrzel mnohem mnohem vic nez na co byl stavenej a zaslouzi si odpocinek. Dnes uz jsem to nestlihl, ale zitra neco koupim. Nechci kolo z Teska za 1500kc ani profi ergometr za 50 litru, Zatim jsem se jeste moc nedival, ale docela mne padl do oka tenhle. https://obchod.ronnie.cz/s-4161-ergometr-insportline-venus-ergo-se.html hodne prodavany je take Paso 109 https://obchod.ronnie.cz/s-4122-rotoped-paso-109.html , ale nevim, co vydrzi.
Kdyby mel nekdo nejaky jiny typ, tak sem s tim nebo klidne PM. dik _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Proc? Ja to VUBEC nerozumim, mne staci ze jedu a vic me nezajima, takze se ptam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
ja sem teda na insportline moc chvali zatim neslysel, spis naopak, takze bych radsi volil nejakou jinou znacku.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|