|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vjetef
|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:54 pm Předmět: jidlo v praci |
|
|
zdravim, mam problem se stravovanim, kdyz jsem brigadne ve fabrice, kde se jí jednou za 4 hodiny a jelikoz je clovek u pasu, kde je cas sotva se napit, neni moc prilezitost se nejak zasytit. Hlavne me to ale rozhazuje celkove jidelni rezim kor kdyz se strida den, odpoledne a noc. Kdyz jsem tam byl pres zkouskove v lednu tak jsem shodil dobry 2 kila.
Potreboval bych poradit nejaky rychly jidlo (idealne treba v tube nebo tycince), ktery bych mohl pocucavat nebo pokousavat, abych nemel zaludek uplne na vode. Na svacinu snim vetsinou celou pixlu polotucnyho tvarou (250g) a k tomu 100g 30% eidamu, ale i tak me to zasyti jen na +- 2 hodky.
Nebo by se to jidlo dalo nahradit treba proteinem (mam 76g) ?
Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohy
|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Co třeba chleba + eidam 3 kousnutí a máš to v sobě, dále kuře s rejží pomixovat hodit do flašky a vypít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: po květen 21, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | | Co třeba chleba + eidam 3 kousnutí a máš to v sobě, dále kuře s rejží pomixovat hodit do flašky a vypít. |
Pít kuře s rejží? To slyšim poprvý, jde to vůbec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Tak se nazer poradne pred praci, poradne v pauze a poradne po praci. 4 hodiny hladem vydrzis ne? A pokud si myslis, ze tve svaly ne, tak ver ze ano. Jist kazde 2 hodiny je jen dalsi dogma, ktere se musi brat s rezervou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Cerfik napsal: | | cohy napsal: | | Co třeba chleba + eidam 3 kousnutí a máš to v sobě, dále kuře s rejží pomixovat hodit do flašky a vypít. |
Pít kuře s rejží? To slyšim poprvý, jde to vůbec? |
To musí bejt super nechutný..z tý představy se mi zvedá kýbl |
mně právě taky, proto jsem se tak divil
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Já to tak dělám řadu let a je to úplně v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud jidlo berete jako nutnost pro nakrmeni svalu, tak proc ne, osobne bych ale pevne jidlo nikdy takhle neprznil a klidne bych byl cely den hladem, kdyby nebyla moznost si ho v klidu vychutnat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
tak jestli máš čas se najíst každé 4 hodiny tak je to ok ne? pořádně se najíš, budeš ready, hodíš do pusy žvejku a jedeš 4 hodiny, a potom sem můžeš znova najíst... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|