|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Kostice zapadlá v pračce -> vycvaknout jednu plastovou lopatku na bubnu -> lokalizovat předmět -> vyrobit háček z drátu -> tenkými kleštěmi za pomocí háčku kostici vyndat |
-> přestat nosit dámské prádlo -> nebo prát šprndy v pytlíku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Izman
|
Zaslal: so květen 19, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
-> přestat nosit dámské prádlo -> nebo prát šprndy v pytlíku |
nikdy bych svuj pytlik nedal do pracky ....... i kdy by to melo byt jen na tricitku
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so květen 19, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
... na to je ten program s ručkou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 19, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | e-witch napsal: |
nikdy bych svuj pytlik nedal do pracky ....... i kdy by to melo byt jen na tricitku |
To bys jako k třicítce neběžel s pytlíkem v ruce? No pokud ti uvíznul v pračce s daymoonovou podprsenkou, celkem to chápu. V opačném případě tě jmenuju buznou fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:49 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Izman napsal: | | e-witch napsal: |
nikdy bych svuj pytlik nedal do pracky ....... i kdy by to melo byt jen na tricitku |
To bys jako k třicítce neběžel s pytlíkem v ruce? No pokud ti uvíznul v pračce s daymoonovou podprsenkou, celkem to chápu. V opačném případě tě jmenuju buznou fóra |
Voe myslel jsem praní a ždímání na 30°C
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
... včera mi přiletěly včely :)
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
majitel posilky kam obcas chodim a kde trenuju aj hokejisti nakupil tonu veci z elitefts _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
Začal jsem jíst zeleninu (sice ne úplně syrovou, ale osmahnutou na pánvi, musí změknout...), KONEČNĚ. Je to pro mě fakt vítězství, i když vím, že pro většinu lidí to je normální. Včera jsem měl třeba kuřecí kousky s luskama, baby karotkou a brokolicí, hrozně mi to chutnalo.
 mám radost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Začal jsem jíst zeleninu (sice ne úplně syrovou, ale osmahnutou na pánvi, musí změknout...), KONEČNĚ. Je to pro mě fakt vítězství, i když vím, že pro většinu lidí to je normální. Včera jsem měl třeba kuřecí kousky s luskama, baby karotkou a brokolicí, hrozně mi to chutnalo.
mám radost. |
Za me osobne, je to bleee.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
:D vařenou? seš zabiják! tu do mě nikdo nedostane už 10 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D vařenou? seš zabiják! tu do mě nikdo nedostane už 10 let |
Syrovou zatím nedávám (jen mrkev mi nevadí). Já ji musím dát na pánev, osmahnout, trochu oleje, sojový omáčky aby chytla barvu a chuť, jinak . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 21, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 22, 2012 5:47 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu. |
Vařenou mrkev? Mě by pomohla k hubnutí, protože kdybych se to pokusil to dát do pusy, nechal bych v záchodě (pokud bych tam doběhl) obsah žaludku.
Jinak, neponičíš vařením vitamíny? Já osobně to beru tak, že když zelenina, tak syrová.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|