MusclePharm a dávkování

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MusclePharm a dávkování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> MusclePharm a dávkování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:28 am    Předmět: MusclePharm a dávkování Odpovědět s citátem

Měl bych pár dotazů ohledně suplementace.
Vím, že na internetu toho je spousta, ale chci se i zeptat jestli je tohle dávkování ideální nebo by jste zvolili jiné?:) Třeba to které se Vám nejvíce osvědčilo,... :)

Suplementy: Combat,Assalut,Creatin,BCAA a navíc mám ještě AMINO X od BSN

30minut před - 1dávka assalut,5g creatinu,6tablet BCAA
15minut před tréninkem a začátek tréninku - 1 dávka AMINO-X
po tréninku: 6 tablet BCAA,1dávka AMINO-X
následuje 30-45minut kardio
cca. 15minut po kardiu - 2odměrky Combat

Běheme celého tréninku popíjím vodu krom začátku kde dopíjím amino-x. Při kardiu bud iontový nápoj nebo nápoj s l-carnitinem.
Mohu pak zařadit tento kreatin ještě do potréninkového proteinu?
Jinak protein užívám ráno ihned po probuzení nebo k snídani (zamíchám s vločkami) a těsně před spánkem.

Doporučíte mi jiné dávkování nebo jak Vám to přijde?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred cvicenim 1,5h az 2h pevne jidlo, po cviceni kreatin 5g, 40g proteinu, hodinu na to pevne jidlo.
Ten slisovany kolagen a kasein, kteremu rikas aminokyseliny muzes zobat treba u televize nebo jej splachnout do toalety, stejne tak ty bcaa v davce, kterou uvadis jsou k nicemu. A i kdybys to davkovani zvysil, tak je tu otazka, jestli by to k necemu bylo.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Pred cvicenim 1,5h az 2h pevne jidlo, po cviceni kreatin 5g, 40g proteinu, hodinu na to pevne jidlo.
Ten slisovany kolagen a kasein, kteremu rikas aminokyseliny muzes zobat treba u televize nebo jej splachnout do toalety, stejne tak ty bcaa v davce, kterou uvadis jsou k nicemu. A i kdybys to davkovani zvysil, tak je tu otazka, jestli by to k necemu bylo.

Takže kreatin před cvičením ne?
Jinak na kolik navýšit ty BCAA aby to bylo aspoň trochu "dostačující"?

Jinak díky za smysluplný příspěvek ze kterého si můžu něco vzít a né za rejpání, kterého se tu spousta lidí dopouští jak jsem tak pročítal forum! :D :))
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Prvne si ty AMINO X parkrat vyzkousej a pak pis teprve sud. Ja jsem co se tyka aminokyselin dost skepticky, take si myslim, ze dost levnych vyrobku, co tu na trhu je a co se pysni nazvem aminokyseliny je jen kolagen a dalsi nahrazky, ale v posledni dobe jsem konkretne tyhle AMINO X od BSN parkrat daval (je pravda ze v trochu vetsim mnozstvi) a skoro bych dal ruku do ohne za to,ze jsem mel pri treninku vice energie a hlavne jsem druhy den byl mnohem mene rozbity.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Rostislaw napsal:

Prvne si ty AMINO X parkrat vyzkousej a pak pis teprve sud. Ja jsem co se tyka aminokyselin dost skepticky, take si myslim, ze dost levnych vyrobku, co tu na trhu je a co se pysni nazvem aminokyseliny je jen kolagen a dalsi nahrazky, ale v posledni dobe jsem konkretne tyhle AMINO X od BSN parkrat daval (je pravda ze v trochu vetsim mnozstvi) a skoro bych dal ruku do ohne za to,ze jsem mel pri treninku vice energie a hlavne jsem druhy den byl mnohem mene rozbity.

A můžu se zeptat kolik teda dávkuješ gramů AMINO-X k poměru k vodě?
Před i po tréninku?
Díky
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okolo 60g celkove rozlozene do davek pred i po treninku, nekdy jeste treba dalsich 20g behem dne po treninku (to hlavne proto, ze jsem na to mel vzdy strasnou chut :) )
Co se tyka pomeru vody a prasku, to nevim a neresim, davam to tak, aby mne to chutnalo.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Okolo 60g celkove rozlozene do davek pred i po treninku, nekdy jeste treba dalsich 20g behem dne po treninku (to hlavne proto, ze jsem na to mel vzdy strasnou chut :) )
Co se tyka pomeru vody a prasku, to nevim a neresim, davam to tak, aby mne to chutnalo.

Ok díky :)
K tý chuti ... mám meloun a je to opravdu luxus
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper je tak trochu extrem ja daval odmerku pred treninkem a odmerku po treninku, nekdy i behem treninku.. pomer na jednu davku: plna odmerka/mensi sklenice vody
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Draper je tak trochu extrem ja daval odmerku pred treninkem a odmerku po treninku, nekdy i behem treninku.. pomer na jednu davku: plna odmerka/mensi sklenice vody

Ja vim, ale kdyby to nebylo tak ku*evsky dobry, zvlast s vychlazenou vodou v tech horkach, co byly nedavno, tak jsem toho tolik nedaval :)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omluvam se za ty amina, spletl jsem si je s jednim ceskym vyrobcem.
Ty Bcaa davej pred cvicenim 10g spolu s vit b6 a po cviceni 10g s vit b6.
Podle nejnovejsiho vyzkumu Bcaa narusuji aminokyselinovou rovnovahu v tele stejne jako podavani samostatneho argininu ve forme NO, ale to jen tak pro zajimavost.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Omluvam se za ty amina, spletl jsem si je s jednim ceskym vyrobcem.
Ty Bcaa davej pred cvicenim 10g spolu s vit b6 a po cviceni 10g s vit b6.
Podle nejnovejsiho vyzkumu Bcaa narusuji aminokyselinovou rovnovahu v tele stejne jako podavani samostatneho argininu ve forme NO, ale to jen tak pro zajimavost.

Ono v tý jedný dávce amino-X je obsaženo 10g bcaa takže 10g dostanu do sebe určitě před i po tréninku, ale k tomu chci zařadit ještě ty bcaačka, když už je mám tak nějak aby to fungovalo ale :)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je dej jeste v pulce treninku. Ale misto tech amin a bcaa bych zainvestoval do glutaminu.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Tak je dej jeste v pulce treninku. Ale misto tech amin a bcaa bych zainvestoval do glutaminu.

Nějakej kvalitní na doporučení? :P
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja by som šiel po tréningu recon odmerku/dve, pred assault + ešte dávku bcaačiek a si vybavený.
zyzz

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ja by som šiel po tréningu recon odmerku/dve, pred assault + ešte dávku bcaačiek a si vybavený.

A kolik tech BCAA před,při a po? :D
Někdo tady psal, že 6tablet je málo :/ :D Ale nevim no přece jen ta dávka amino-x mi před tréninkem dá 10g a po tréninku taky 10g takže si myslím, že 6 by mělo stačit ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MusclePharm a dávkování Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: