Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:
Podle me hlavne potrebujes nejakej, kde jde nastavit poradnej odpor, esli se nepletu melo by jit o hmotnost setrvacniku.
Aby se nestalo, ze ti casem max zatez bude malo, zvlaste, kdyz uz ted na starym si jezdil furt na max.

Ano presne tak, to bych take rad, aby tam byl poradny odpor pro pripad, ze bych chtel delat treba intervaly. Takze hmotnost setrvacniku?

Zkusil bych pouvažovat vyloženě o spinneru. Je robustní, má setrvák a vydrží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22/5 AEROBKA

kolo : 60 minut (44,50km, 60 minut na max zatez)

-pedal jsem stahl na fest vsim moznym, co jsem doma nasel, tzn. tkanickama od bot, izolepou atd a od zacatku jsem se modlil, at vydrzi a nemusim zastavovat. Prekvapive to slo bez problemu, ovsem problemy jsem po pul hodine zacal mit jaksi ja a spis jsem si zacal rikat, ze by nejake nucene zastaveni na technickou upravu celkem prislo vhod Do 40 minuty jsem jel, ale pak jsem proste na minutu zastavit musel, protoze jsem selhaval uz i mentalne. Pak jsem znovu slapl a v naprosto vrazednem tempu na hranici infarktu jsem tech 20 minut dojel, ovsem dnes mne to prislo silene tezke, coz je dost mozne, protoze ten prevod si uz taky tak trochu dela co chce a dnes ten odpor byl od zacatku trochu jiny (tezsi = lepsi). Zada stejne jako vcera, funguji normalne, ale pri ohnuti to trochu taka, cvicit s tim radeji jeste nebudu a stejne se mne vlastne ani nechce :D
Jinak kolo nemam jeste vybrane, kua ted zase vaham mezi:

https://obchod.ronnie.cz/s-4175-cyklotrenazer-insportline-jota.html
https://obchod.ronnie.cz/s-4179-cyklotrenazer-insportline-evotron.html
https://obchod.ronnie.cz/s-4178-cyklotrenazer-insportline-mag-master.html
https://obchod.ronnie.cz/s-4180-cyklotrenazer-insportline-delta.html

Ten posledni ma o 5kg tezsi zatezove kolo, coz znama, ze by tam melo byt mozne nastavit vyssi zatez nez u tech predchozich ne?
MMMMM2

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

áno, ale aj pri takom 13kg kolese sa dá nastaviť záťaž tak, že ani nebudeš vládať pedálovať
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23/5 POSILOVNA

1. pas
10 minut
-jen tak zlehka a bez drzeni :) byla tam kamoska, takze jen takova konverzacni 10 minutovka

2. bench press
80kg x 5
85kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
80kg x 9
60kg x 23
-nechapu, co me drzi silu na BP (ano silu, 5x90kg je na me na antibenchare fakt sila :D ), kdyz jsem vic jak 5 mesicu nebenchoval a koncil jsem zhruba na stejne vaze, ovsem mel jsem o dost vic svalu nez mam ted. Ze by kliky nebo obcasne floor pressy s JR? Tohle me vazne moc prekvapilo

3. mrtvy tah
110kg x 5
120kg x 5
130kg x 5
140kg x 5
150kg x 5
150kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
170kg x 5
-chtel jsem jen do 150kg, ale byl tam Poman, ktery si tam porad nakladal, tak jsem sel i do 160kg, celkem to slo (diky magnezko!!) , i kdyz uz hodne tezke, pak mne tam bez meho vedomi nalozil jeste dalsich 10, tak jsem si rekl, ze 3x bych mohl no a bylo to tak tak, pocitove uz tak, ze mne to urve ruce, ale 5x jsem to vytahl. Byl to uz momentalni strop.
Mam i video. Ten prasackej zaklon...vim, ze se zaklanim, ale nevim, ze tolik kua, takze se polepsim.
5x170kg

4. tlaky JR v sede
17,5kg/17,5kg x 10
20kg/20kg x 10
22,5kg/22,5kg x 8
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
25kg/25kg x 6
20kg/20kg x 12
-gut

5. SS: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
60kg x 12 + 25kg x 12
60kg x 12 + 25kg x 12
60kg x 12 + 25kg x 12
60kg x 12 + 25kg x 12
60kg x 12 + 25kg x 12

6. kliky na bradlech
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
Drejprd x 8
-vse na doraz, ale bralo to krute :)

7. bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10

8. tlaky JR v leze
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8

9. pritahy kladky v leze
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-bomba cvik :)

10. veslo
30 minut (7942m, 1:53:3/500m, 240W, odpor 5)
30 minut (7969m, 1:53:3/500m, 240W, odpor 5)

-jestli ze se vratim do fitka, tak to bude prave kvuli tomuhle. Opet totalne pohlcen Nohy dostaly brutalni cocku, sotva jsem jima motal, kdyz jsem sel z posilovny. Je to ale uplne jina aerobka nez rotoped, tady je to vice silove a pracuje vice svalu, ale na kole jsem mnohem vice zadychany a zpoceny. Prvni pul hodina s Pomanem, pak sel srabsky na kolo mezi holky

-trenink super, bavilo me to mnohem vic nez minule, ale byl to docela nezvyk u nekterych cviku a hledani techniky, jak kdybych nektere cviky cvicil poprve v zivote :) Jen si fakt pripadam jak strasnej chcipak oproti tomu, co jsem byl Ale zase si rikam, ze je to jen v te posilovne, kde jsou ostatni zase moc velci :) Silove jsem celkem spokojenej a nekde i prekvapenej na to, ze jsem 5 mesicu nebyl ve fitku a mam o dost mene svalu.

-jinak v posilce byl i Smile, je to takovej drobnej nenapadnej nijak vycnivajici klucina, netreba komentovat
edit: a nejsem zadnej beach boy ty kokot jeden pojebany

Naposledy upravil Draper dne čt květen 24, 2012 3:43 pm, celkově upraveno 3 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Novák?:D

ty ruce ti spadly fakt hodně a to poznají lidi i podle starších videí a fotek. Dřív ti při mrtvole a pokrčených rukách lezl biceps :D Se ale stejně spíš divím, že se ti drží síla na mrtvolu, než na ten bench.

Ten tréning už ale vypadá jako něco, co jezdíš. Moc cviků, hodně sérií + kardio. Pěkný
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Petr Novák?:D

ty ruce ti spadly fakt hodně a to poznají lidi i podle starších videí a fotek. Dřív ti při mrtvole a pokrčených rukách lezl biceps :D Se ale stejně spíš divím, že se ti drží síla na mrtvolu, než na ten bench.

Ten tréning už ale vypadá jako něco, co jezdíš. Moc cviků, hodně sérií + kardio. Pěkný

Jo jo Peta Novakuj, tesi me .... zapomnel jsem prihlasovaci udaje pro stary ucet, protoze jsem se neprihlasoval uz hodne dlouho, a tak jsem si narychlo udelal novy :-)

Ja se prave divim, ze se mne drzi bench a tlakove cviky vubec, mrtvola spadla tak o 20-25kg pro 5 op. U tlaku mne spadla vzdy jako prvni a nikdy jsem po navratu nebenchoval 90kg ani 80, stejne tak treba tlaky na ramena a tlaky JR, na tehle vahach jsem zhruba koncil koncem roku.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra se nehneš a budeš trpět
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Zítra se nehneš a budeš trpět

Pred 10 dny jsem byl taky v posilce, dal jsem 10 serii tahu po 150kg + nejake s mensi vahou predtim, cekal jsem, ze budu rozsekanej a ani jsem moc nebyl.
seeya

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chrbat ukazkovo rovny..gut
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Noo ta technika mrtvoly, parada:) A zvedal jsi to napohled strasne lehounce, nekdy musim natocit sebe u nejtezsich serii
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo na invalidu to bylo dobrý
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Noo ta technika mrtvoly, parada:) A zvedal jsi to napohled strasne lehounce, nekdy musim natocit sebe u nejtezsich serii

Taky mne to na tom videu prijde lehci, mnohem lehci nez to v realu bylo. Za ta leta cviceni uz taknejak citim, kdy dost, protoze i kdyz to 5. opakovani vypadalo celkem snadne, tak bylo opravdu na hrane a opravdu jsem se soustredil na techniku a na rovna zada. Kdybych se pustil do 6. tak uz by to byla strasna prasarna hranicici se zranenim a navic pocit, ze mne to vyrve ruce z trupu taky neni zrovna nejprijemnejsi :D

seeya: diky, snazim se na ta zada davat bacha a kdyz mam maximalne zpevnene bricho, tak zada rovna v pohode udrzim.

Poman: jojo ale to tve veslo dneska.... o 2km horsi nez ja a kdybych tam nebyl, tak bys ani nedojel, to je celkem tragicky vykon
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to přeháníš to bylo tak 1,8km nejvíc...ale tragický to je to zas jo
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale zase abych ti jen nekrivdil :D, takhle zrasovanyho jsem te pri treninku snad jeste nikdy nevidel, vzdy jsi mel na sobe jen takovy flicek potu pokud vubec ,dnes jsi byl total durch a se smrtelnym vyrazem v obliceji po cely trenink :D , coz mozna svedcilo o tom, ze jsi fakt makal.

Ale to veslo fakt bida :D
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24/5 AEROBKA

kolo : 60 minut (44,70km, 60 minut na max zatez)

-po minule aerobce jsem myslel, ze uz to nemuze byt brutalnejsii, ale po dnesku vim ze muze Hypoglikemie uz mne ke konci dychala na zada, mel jsem sileny hlad a jeste 40 minut po skonceni treninku ze me srsely proudy potu a musel jsem se znovu osprchovat a prevlict*a13* . Cokoliv jineho v mem treninku je proti tomuhle odpocinek

-jinak po tom vcerejsim fitku jsem prijemne rozbitej a jelikoz me bavilo, tak to budu o neco vice kombinovat s domacim cvicenim, takze minimalne 1x tydne do fitka hlavne kvuli tahum a veslu.

edit: jinak mel bych trochu pridat na sacharidech hlavne tech komplexnich, vzhledem k memu vydeji jich mam asi dost malo

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: