Poslední dobou co cvičím jsem přestal přibírat na váze a ručička se zastavila na mrtvém bodě 70kg a dál se nechce pohnout.
Je mi 15let, cvičím již rok a půl a za tu dobu se mi podařilo nabrat 15kg, řekl bych i docela kvalitní svalové hmoty (jsem ektomorf a býval jsem velmi hubený, téměř kost a kůže... všechno co teď mám jsem si musel vydřít). Jenže poslední dobou, asi 3 měsíce se mi nepodařilo nabrat ani kilo váhy (před třemi měsíci jsem jel Bear-Routine a moje váha se zvedla na 73kg a potom zase pomalu padala a ustálila se na 70kg.
S jídelníčkem jsem na tom myslím celkem dobře denně si držím příjem bílkovin okolo 140g (2g/1kg) a
sacharidy okolo 600 až 650g (8,5g/1kg), jím poctivě 6x děnně a po tréninku si dávám
gainer.
Přesto se mi poříd nedaří přibrat... váhy a síla se pořád zvyšují, objem taky celkem roste ale váha ne a ne se pohnout z místa.
S tréninkem si myslím, že jsem taky dobře. Cvičím 4x:
PO:Nohy + Ramena
UT:Volno
ST:Prsa + Triceps
ČT:Volno
PÁ:Záda + Biceps
SO:Volno
NE:Prsa + Triceps
Prsa cvičím 2x týdně, v současnosti jsou moje slabina.
Opakování držím na 6-12 okakováních, poslední dobou se mi osvědčilo
v první serii 12 opakování potom 10,8 až po 6 a zase nahoru. Váhy davám takové abych to vždy při konci série pociťoval. Takhle udelám vždy jeden základní cvik na danou partii a potom další většinou 3 cviky po třech seriích na tu samou partii
Ještě moje míry:
Výška:180cm
Hrudník:100cm výdech/105cm nádech
Pas:75cm
Ruka:35cm
Zápěstí:17cm
Stehno:56cm
Lýtko:37cm
Vše je v normálním nenapumpovaném stavu. Měřeno doma krejčovským metrem.
Uvitám každou radu od zkušenějších, která by mě posunula dopředu v mém tréninku.
Už dlouho jsem chtěl něco sepsat tak jsem se k tomu konečně dostal. Aspon jsem si zrekapituloval co jsem za ten rok a půl udělal. Píšu to sem hlavně pro to že bych se do toho teď chtěl pustit od novýho školního roku a pořádně přibrat tak uvítám každou krtiku či radu.