|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | takze minimalne 1x tydne do fitka hlavne kvuli tahum a veslu |
My věděli, že jsi rozumnej chlapec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Ono by ti sem psalo víc lidí, ale spousta z nich má od tebe stopku sem přispívat, včetně mě |
Tak tak a to plati i nadale, protoze kdybych si tady do toho nechal kecat, tak by muj log nemel jen 217 stranek ale tak 617 a ja uz bych byl davno v cvokhauzu :D . A na druhou stranu jsem rad, ze jsi si tu za ta leta vybudovoval jakousi imunitu a nikdo uz mne do meho nesmyslneho cviceni nekeca _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
fibi87
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
Zdravim Drapere, kamarád říkal ať se podívam na tvůj log, že takovej trénink bych nenašel u žádnýho kulturisty na světě  a musím říct že bych s tebou nechtěl cvičit ani náhodou :D ( myšleno v dobrym ). Když pak ještě vidim tu aerobku tak je mi blbě :D co mě ale zajímá je, co po takovým tréninku a výdeji energie všecko sežereš za ten den? dle fotek máš dobrou formu tak že to tam asi hrneš ve velkým co? díky a drž se!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
dobre den pane Draper, me by zajimalo, co mate s nohou a kolik hlavek zeli snite za rok? dekuji _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
fibi87
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| fibi87 napsal: | ty vole jděte do pr... jsem se jenom slušně zeptal ne??? zajímá mě to. |
V poho, vsak tohle je normalni otazka, zadny kafrani mne do toho :)
Budes prekvapen, ale moc nezeru, nejvic toho snim vecer, protoze kdyz jim moc pres den, jsme unavenej. Absolutne nejvetsi mnozstvi meho prijmu tvori zelenina, pak hned mlecne vyrobky. Dal bych to nerozvadel :)
Neverim, ze ses zlepsil o 1km za den, to bylo nejaky fake veslo. Nebylo to nahodou 7km za pul hodiny na kole na minimalni prevod? To by tak odpovidalo tvym vykonum Zejtra jdu teda taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|