PhD nebo MusclePharm?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PhD nebo MusclePharm?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PhD nebo MusclePharm?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRAGMACHiNE napsal:
Čekal sem trochu jinou odpověd každopádně děkuju a počkám na další vyjádření :D

Čekal sem třeba na porovnání s tim MP co je uveden už dřív v komentech

Z toho co píšeš jsi naprostej začátečník.
Nauč se vařit a nastuduj si něco o stravě, to je lepší než milion doplňků (i když víc lidí jako ty je potenciální další Volvo pro Ronnieho, který mu upřímně přeju )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen se ptám na názory zkušenějších :)

Mno přece jenom kdyby někdo měl opravdu k tomu co říct budu rád! :)
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ti k tomu teda neco reknu, od amixu sem mel vzorek, tusim carbo jet gain a chutnalo to jak mejdlo
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně první názor k věci! Děkuju :D

Jinak pro Vás dva každopádně děkuju i za Vaše názory a něco si z toho vezmu :) Snažím se jen zjištovat info a nějakej ten protein stejnak potřebuju, protože přece jen nemám peníze na to abych se každý den ládoval kvalitním kuřecím a natož hovězím. A tvarohu sem skoro přejedenej! :D

Děkuju všem a určitě si z toh oěnco vezmu :)
Davesix

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se dá přejíst tvarohem? Já už ho jím tak rok a půl každej večer a pokaždé se na něj těším
svalymaly

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:38 pm    Předmět: Re: PhD nebo MusclePharm? Odpovědět s citátem

Prijde mi, ze za poslednich 6 let sla kvalita tohoto fora dolu. Mozna je to proto, ze je tu par stalych clenu, kteri uz neradi opakuji porad stejne rady a nazory. Ale tento prostor je taky pro zacatecniky, kteri se opravdu ptaj na rady zkusenejsich. Bohuzel moc se toho zde nedozvi, mozna tak, ze spamujou nebo otravujou. skoda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:14 pm    Předmět: Re: PhD nebo MusclePharm? Odpovědět s citátem

svalymaly napsal:
Prijde mi, ze za poslednich 6 let sla kvalita tohoto fora dolu. Mozna je to proto, ze je tu par stalych clenu, kteri uz neradi opakuji porad stejne rady a nazory. Ale tento prostor je taky pro zacatecniky, kteri se opravdu ptaj na rady zkusenejsich. Bohuzel moc se toho zde nedozvi, mozna tak, ze spamujou nebo otravujou. skoda

no vidis a ty si prispel dalsim naprosto zbytecnym prispevkem misto toho, aby ses to pokusil tady zachranit od zkazy..
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:47 pm    Předmět: Re: PhD nebo MusclePharm? Odpovědět s citátem

Luster napsal:
svalymaly napsal:

no vidis a ty si prispel dalsim naprosto zbytecnym prispevkem misto toho, aby ses to pokusil tady zachranit od zkazy..

Dyť má ale pravdu
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych: ja mu to taky nevyvracim
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
To se dá přejíst tvarohem? Já už ho jím tak rok a půl každej večer a pokaždé se na něj těším

sice nejsme na facebooku ale ..... To se mi líbí...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PhD nebo MusclePharm? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: