akorat bylo potvrzeno to, co uz vsichni zasveceni vedi..otazka je, jestli se tim Bob tak trochu nepripravil o docela dost penez..i kdyz za posledni tri roky Bob mel 20 zapasu, dva dalsi ho cekaj v cervnu..takze jednoducha matematika 22*35.000 = $770.000 plus reklamy, filmy, cesty, hotely, zradlo zdarma..takze bezproblemu si mohl prijit za ty tri roky na $1.000.000 cistyho, spis treba dvakrat az trikrat vic..a za to uz se da celekm slusne vyzit i v Americe az povesi rukavice na hrebik a do ty doby si jeste prijde na slusny prachy, i kdyz bude mimo ring..nakej ten milion ma vydelano jeste z drivejska, plus tohle dava dohromady krasnou sumu, takze to ma asi pekne na haku..a ja se mu ani nedivim..
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
se hodí do obou, ne? nebo s to má dávat jen do ufc 146 spoil topicu?
tak kdyz tu mas primo topic UFC 146, proc to davat do highlights? to neni o pravidlech, jen mi to prijde logicky, aby vsechno co se tyka jednoho eventu bylo v prislusnym tematu..
tiez v tom nevidim nic zaujimaveho a preco by sa mal tento druh sportu ujat. Ak by sa to aj ujalo tak by to bola taka vacsia mensia liga odpadlikov a menej sikovnych, ktori by sa neujali v jiu jitsu ani mma.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru