PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..užij si to . U mě může Whey core malina už jenom do tvarohu. Dělá neuvěřitelný hrudky i ve vodě v shakeru .
MAST3R

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, že to nějak přežiju, po tom co jsem měl protein bez příchutě co občas připomínat chutí omítku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nic..
LittleBaby21

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím chlapi,

mám dotaz ohledně toho, jaký protein užíváte hned po probuzení pokud nějaký užíváte. Dáváte přednost WPC, WPI, Hydro či vícesložkovému proteinu? Na ráno bude asi nejlepší WPC, WPI nebo Hydro, že? Což jsou jakési rychlé bílkoviny. Ten vícesložkový spíš na takové to doplnění přes den v momentě, kdy jsem třeba nestihl dojíst porci jídla. Je to tak? Chci dávat nějaký obyčejný protein hned co vstanu (například champion, syngex, Fitness Authority Whey a podobně) třeba 15g a k tomu 20-30g glukopur nebo maltodextrin (ideálně asi 50na50) a za nějakých 20min pevné jídlo (Vejce,celozrnné pečivo, vločky a ovoce)

(nechtěl jsem zbytečně zakládat nový topic, tak jsem to napsal sem)
coretex666

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam dotaz

V soucasne dobe pouzivam protein Aminostar 80.

Naskytla se mi moznost odebirat prakticky zadarmo protein Weider 80. Tak bych se chtel zeptat jestli s nim nekdo mate nejake zkusenosti a zda byste mi ho na jejich zaklade doporucili k longterm uzivani.

K tomu se vztahuje jeste jedna podotazka.

U Aminostaru bylo doporucene davkovani 2x denne 50g, coz mi vyhovovalo. U Weideru je napsano 3x denne 30g. Myslite, ze je nejaky problem v tom uzivat ten protein taky 2x 50g? Denni davku v podstate neprekrocim, jen si ji dam na dvakrat misto na trikrat. Chapu, ze to asi bude o neco horsi z hlediska vyuziti tech danych bilkovin. Ptam se spis ohledne nejakych zdravotnich rizik. Ja osobne myslim, ze by to melo byt ok, ale pro jistotu se na to ptam jeste tady.

Predem dik
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-8487-suplementy-proteiny-iv.html

Poslední kapitola.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LittleBaby21 napsal:
Zdravím chlapi,

mám dotaz ohledně toho, jaký protein užíváte hned po probuzení pokud nějaký užíváte. Dáváte přednost WPC, WPI, Hydro či vícesložkovému proteinu? Na ráno bude asi nejlepší WPC, WPI nebo Hydro, že? Což jsou jakési rychlé bílkoviny. Ten vícesložkový spíš na takové to doplnění přes den v momentě, kdy jsem třeba nestihl dojíst porci jídla. Je to tak? Chci dávat nějaký obyčejný protein hned co vstanu (například champion, syngex, Fitness Authority Whey a podobně) třeba 15g a k tomu 20-30g glukopur nebo maltodextrin (ideálně asi 50na50) a za nějakých 20min pevné jídlo (Vejce,celozrnné pečivo, vločky a ovoce)

(nechtěl jsem zbytečně zakládat nový topic, tak jsem to napsal sem)

Používám jakýkoliv protein co mám zrovna doma, ale po ránu dávám přednost jiným zdrojům bílkovin. A jinak mi přijde i zbytečné to co píšeš. Normálně ráno vstanu, napiji se, abych probral žaludek a pak za 20-30 minut snídám.

Za těch 20 minut o svaly opravdu nepřijdeš.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

coretex666 napsal:
Mam dotaz

V soucasne dobe pouzivam protein Aminostar 80.

Naskytla se mi moznost odebirat prakticky zadarmo protein Weider 80. Tak bych se chtel zeptat jestli s nim nekdo mate nejake zkusenosti a zda byste mi ho na jejich zaklade doporucili k longterm uzivani.

K tomu se vztahuje jeste jedna podotazka.

U Aminostaru bylo doporucene davkovani 2x denne 50g, coz mi vyhovovalo. U Weideru je napsano 3x denne 30g. Myslite, ze je nejaky problem v tom uzivat ten protein taky 2x 50g? Denni davku v podstate neprekrocim, jen si ji dam na dvakrat misto na trikrat. Chapu, ze to asi bude o neco horsi z hlediska vyuziti tech danych bilkovin. Ptam se spis ohledne nejakych zdravotnich rizik. Ja osobne myslim, ze by to melo byt ok, ale pro jistotu se na to ptam jeste tady.

Predem dik

Zkušenost nemám, ale kdyby se mi naskytla možnost, ho skoro zadarmo (nebo jak si to psal), tak bych ho bral.

A u proteinu se neřídím dávkováním na etiketě, ale dle počtu bílkovin co bych měl za den sníst.
nEcro

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u toho weidra skoro zadarmo bych daval bacha aby to nebyla polska produkce ktera weidra nevidel ani z vlaku
coretex666

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro vysvetleni toho "skoro zadarmo".

V ramci zamestnani dostavame jako bonus body v benefit programu. Temito body se da platit u spolecnosti, ktery jsou zapojeny do programu na benefity.cz. Jednim z nich je i lekarna.cz, ktera se nespecializuje na prodej suplementu, nicmene ma ve svoji nabidce Weider 80 protein. Tzn. ze bych mohl kupovat protein za body misto za cash. Tech bodu dostavame spoustu, takze mi to v pohode pokreje celorocni spotrebu proteinu, aniz bych do toho musel investovat cash. (V podstate to ma teda jen opportunity cost toho co bych si za to mohl koupit jinyho => pro me skoro zadarmo :) )
Cerfik

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký typ jaký protein používat během dne? Mám WPC 80 (Extrifit) jako potréninkáč a docela bych chtěl ještě nějakej do jídla, třeba ke snídani nebo prostě k těmto účelům, abych to tam mohl "prdnout" Přemýšlel jsem nad WPC 60, ale myslím, že to je celkem málo g na 100g. Jaký máte názor?
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Combat
Cerfik

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Combat

Nemám s ním zkušenosti, je dobrý jak chuťově, rozpustnost i pěnění? Kdyby šel náhodou do shakeru
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyborna chut, vyborna rozpustnost, minimalni penivost, kvalita, pro me osobne uz delsi dobu jednicka mezi proteiny.

Prichute pro me osobne:

1. coko
2. vanilka
3. cookies
4. tripple berry
5. coko arasidove maslo
6. banan
(ty prvni 4 mista by se dalo rict ze jsou skoro vyrovnane)

brzy bude i nova prichut smores, ktera sice v zahranici uz je, ale v CR dosud ne.

Naposledy upravil Draper dne so květen 26, 2012 7:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Cerfik

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super díky, asi do něj půjdu, teď jsem na praxi, od příštího týdne budu zase v Praze, tak si pro něj do Ronnieho skočim

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: