|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Lazy86
|
Zaslal: st květen 16, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj te,připojuju se s dalším dotazem,zajímal by mě váš názor na celou řadu proteinů. já zatím užíval 100% iso whey. Ale teď bych rád věděl váš názor ze skušeností.Samozřejmě jsem si o tom hodně načetl atd.Ale pravé zkušenosti jsou k nezaplacení .Tak tedy,jaký názor máte na tyto proteiny v objemové fázy: PROFESSIONAL WPC 80 % CFM
Nitro-Tech Hardcore Pro Series
Winmaxx Protein
Hydro77
ISO whey 100%
Pravděpodobně by byli užívány společne s Creatinem a HMB..Děkuji _________________ Im Hello Kity :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st květen 16, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
Zdarec. Nechámsi poradit od zkušenějších. Jaký je nejlepší protein po treninku. Nepotřebuji na noc, ani běheme dne. Zatím jsem měl Matrix (myslíte si že je dobrý ?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st květen 16, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Můj názor teda aspoň zkušenost s těma, které jsem měl:
WPC 80 - parádní, sedl mi po každé stránce.. opravdu dobrej protein, alespoň pro mě a určitě si ho ještě pořídím.
Hydro 77 - tady už asi nekoupíš, ale měl jsem novou verzi tohoto proteinu (Hydro Instant) ihned po WPC a jsem s ním taky naprosto spokojený... Tento protein bych doporučil podle mých zkušeností i po tréninku, tak jak ho užívám já :)
Ovšem nejsem natolik zkušený, abych vám tu radil, tak zde píšu jen můj osobní názor a mé zkušenosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Nevybral bych si ani jeden, ale kdyz chces rict, ktery z nich je nejlepsi kvalitou a take nejlepsi pro tve ucely, ktere zminujes, tak asu ten prvni. Je to ale viceslozkovy protein narozdil od tech ostatnich.
Jinak co treba tohle https://obchod.ronnie.cz/s-3913-combat-powder.html to te nelaka? Me celkem jo  Je take viceslozkovy, cili idealni na svaciny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Judson: buď jdi za kvalitou, nebo se na proteiny vykašli úplně... |
Asi tak. Ja porad nechapu tady to setreni 1-2 stovek na ukor kvality _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Hlavně Judson celou dobu cvičí bez doplnku... takhle si koupí něco zapěněnýho pochybnýho z čeho se třeba pos*re a už to nezkusí nikdy :D
Pokud chceš fakt něco dobrýho, tak najdi na netu levnější proteiny od scitecu, požádej si přes eshop ronnieho o levnější cenu a máš kvalitní chuťově skvělej protein. Nebo ten combat - ale krémovost nemusí svědčit každemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
Combat - Tripple berry:
- rozpustost super
- moc nepění (i když mě pění snad každý protein, protože s šejkrem vždy zuřivě třesu:-)
- vůně docela intenzivní, ale příjemná
- konzistence krémová (s mlékem)
- chuť super. Hodně mi to přípomíná dětství, žvejkačku, nebo nějaký typ ovocné zmrzliny, nevím přesně, ale je to celkem sladké (1 a půl odměrky do 300ml), což já mám rád, ale někomu to nemusí vyhovovat.
S tvarohem by to mohlo být taky fajn, dnes večer vyzkouším.
edit: s tvarohem je to taky OK.
edit2: ta chuť je fakt výborná, sladká, moožná i o něco lepší než cookies&cream _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
To byl zase nápad, koupit vítěze chuťového testu, mám borůvku, první odměrka po tréninku s glukopurem něco jako borůvku připomínala, ale dnešní odměrka jenom do vody, připomínala spíše příchuť - voda. Přišlo mi to opravdu bez chuti, příště beru Combata a ještě ušetřím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
To byl zase nápad, koupit vítěze chuťového testu, mám borůvku, první odměrka po tréninku s glukopurem něco jako borůvku připomínala, ale dnešní odměrka jenom do vody, připomínala spíše příchuť - voda. Přišlo mi to opravdu bez chuti, příště beru Combata a ještě ušetřím. |
whey core som mal taky a bol to teda hnus velebnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: a to sis teda koupil proc, kdyz to tu 90% lidi kritizuje, cili zrejme to o necem svedsi? Protoze sis chtel na vlastni kuzi vyzkouset, jak chutna vitez chutovych testu a nebo protoze byl zase nekde v akci a usetril jsi tak stovku i za cenu toho, ze si tu ted stezujes? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem ho proto, že jsem si ho objednal ještě než se tu začal tolik kritizovat a navíc ta borůvka, byla nová příchuť, měl jsem ho dlouho ve skříni, protože jsem "dobíral" předchozí protein. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|