kdyby si začal víc jíst a přibral by si aspoň na těch 80 kg, tak by si viděl jak by ti ty čísla na mrtvole a pressu vylítly
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Ahoj, mě jde o sílu poměrovou, tzn. je pro mě stejný výkon dát na mrtvolu 150kg při 75BW jako dát 300kg při 150BW.
Začnu pomalu a čistě nabírat, až budu na 10% tuku. Nemůžu s sebou u WODů s vlastní vahou tahat kila navíc.
A mimochodem docela jím, příklad snídaně
3 vejce + 150g šunky, lžíce másla (mix)
500 ml méka
100g müsli
lžička ara másla
kafe
500mg céčko
(na mě je to docela dost, dřív jsem dával po ránu rohlík a čaj :D)
Včera jsem si dal ve dvě hodiny odpoledne assaulta a ještě když jsem šel spát, tak mi srdce bušilo jak splašený - 2 hodiny čučení do stropu, usínačka ve 3 ráno
Prostě tyhle nakopávače nejsou nic pro mě, ikdyž ty PRka na tréninku potěšily.. :)
ZÍTRA ZAČÍNÁ NOVÁ STRAVA, psát ji sem nebudu, stejně mi to nikdy nevydrželo ale budu se držet určitých pravidel a myslím, že to přinese ovoce :)
aspoň večer napiš, co všechno si za dnešek sežral, ať se může někdo inspirovat
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Spíš to bylo dnes o tom, na co jsem měl hrozně dlouho chuť.. Třeba rohlíky z máslem nebo brambory se smaženou cibulkou k obědu, double beef kick a double hamburger ke svačině, teď další ham na večer, čínská polévka, mohl bych pokračovat.. Prostě nepřežral jsem se, spíš jsem si udělal radost.
bože, jak já nesnášim ovesnou kaši.. Musel jsem si vzít ke stolu stopky a udělat si z toho AMRAP na 3 minuty, nakonec jsem to do sebe naházel za 2:20
příště si zase vločky + mléko + mixér a vypít, to je bezbolestná cesta.
ke svačině (jeden blok)
Jablko, 30g sýra, menší lžička ara másla
k večeři (pět bloků) (22:30 - návrat z práce )
150g kuřecího
1 hlava salátu
hrnek cherry rajčat
Jablko
Kiwi
lžička olivového oleje (salát)
lžička slunečnicového oleje (maso)
Ale je to všechno nějaký až moc složitý.. Asi se na to vy*eru navíc, viděli jste co dneska stojí zdravý věci? Takový stogramový minipaklík mandlí.. bim, 20kč v loji :D
Warmup
5 kol
5 shybů
5 kliků
5 sedlehů
5 dřepů
50 přeskoků přes švihadlo
1)
30 hang cleans [20kg]
30 hang cleans [40kg]
30 hang cleans [60kg]
Time: 20:27
======================
Dneska měly být tlaky + tahy, ale necítil jsem se na to
Trénink moc hezky sepsanej (vím, samochvála smrdí, ale opravdu mě to hrozně bavilo)
1) prvních 30 za 1:30, jeden zátah
druhých 30 do šesté minuty, série po pěti
třetích 30 už jsem hang cleanem nedal, takže jsem je jel přemístěním po 3 opakováních, ke konci jsem musel jít do podřepu, protože už bych to na ramena normálně nedostal
Fran
21-15-9 reps, for time
Thruster [40kg]
Pull-ups
Time: 10:32 (dosavadní rekord 14:15 - 8.5.)
======================
Fran mě složila .. chtěl jsem pak dát ještě něco, ale nebyl jsem schopnej zvednout 5x60kg na mrtvolu, pak jsem zkoušel čelní dřep, ale když činku přemístil, tak to semnou skoro seklo, prostě bílo před očima.
Absolutní smrt.. Ale zase na druhou stranu shyby všechny na jeden zátah a z toho mám radost
Dojížděl jsem první thrustery někdy ve chvíli, kdy on dojížděl celý workout
k té kaši, já jí jednu dobu taky dlabal, ale ted už ne. Ale když nemám chuť kousat ( 200g musli a 500 ml mlíka ) tak to nahodim do šejkru + třeba ještě protejn, maltu atp... udělám si 1L snídani a vypiju to
A když si to dělám, vzpomenu si na Arního ve filmu na konci světa, jak chodí ráno po kuchyni a sbírá ty zbytky a háže je do mixerů a přitom říká : jakou si uděláš snídani, takovej máš potem den ( a sbírá pizzu ze země a háže jí do mixéru ) :-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru