|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | máš to o pár příspěvků hore od RaidenXe černý na modrým, chlape, musíš koukat
edit sorry, moje chyba, nepřijde ti vhod.. z jakýho důvodu? |
vždyt je to stále jenom mrtvý tah a bench (a asi dva cviky si tam hodim na bicák a ramena)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: po květen 28, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
to je právě pointa, takhle to viděj všichni když začínaj cvičit a potom nedělaj žádný pokroky.. nemá smysl cvičit 50 cviků, cvič tyhle, nauč se zvládnout správnou techniku a zlepšit si na nich výkony - aspoň několik měsíců tomu věnuj, víc cviků můžeš přidat pak
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po květen 28, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Na tyhle nováčky musíme být tvrdí, sám sem to taky kdysi potřeboval ale nikdo mi neřekl že sem sračka, že o cvičení vím hov*o a že moje strava je na úrovni Somálce.
Může mu tu psát třeba Jay Cutler ať jede korte a ať nastuduje v první řadě výživu, ale on si bude tvrdit to svoje.
takže Dejvid007e, tvé znalosti jsou minimální, zkušenosti to samé. (dřepovat s 30 kg? průměrný cvičenec dřepuje s 90 kg. Legpress 45 kg? vážím o trošičku víc než ty, nohy mám slabý a zdvihám 4* tolik co ty a to jsem průměrný cvičenec.
takže co teď udělat. Poděkuj RaidenXovi za to, že ti sem postnul freimenův korte, vygoogli si ten trénink ať víš jak spočítat zátěž, se kterou máš cvičit. Potom si uvědom že tvé znalosti v oblasti výživy, tréninku atd. jsou nulové ve srovnání s vědomostma těch, kteří ti sem něco napsali.
Pokud nepřehodnotíš svůj přístup k informacím co ti sem píšeme, nepřibereš, ztratíš několik let cvičením nesmyslných věcí a jídelníček bude stát taky za prd.
HOWGH, domluvil sem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Na tyhle nováčky musíme být tvrdí, sám sem to taky kdysi potřeboval ale nikdo mi neřekl že sem sračka, že o cvičení vím hov*o a že moje strava je na úrovni Somálce.
Může mu tu psát třeba Jay Cutler ať jede korte a ať nastuduje v první řadě výživu, ale on si bude tvrdit to svoje.
takže Dejvid007e, tvé znalosti jsou minimální, zkušenosti to samé. (dřepovat s 30 kg? průměrný cvičenec dřepuje s 90 kg. Legpress 45 kg? vážím o trošičku víc než ty, nohy mám slabý a zdvihám 4* tolik co ty a to jsem průměrný cvičenec.
takže co teď udělat. Poděkuj RaidenXovi za to, že ti sem postnul freimenův korte, vygoogli si ten trénink ať víš jak spočítat zátěž, se kterou máš cvičit. Potom si uvědom že tvé znalosti v oblasti výživy, tréninku atd. jsou nulové ve srovnání s vědomostma těch, kteří ti sem něco napsali.
Pokud nepřehodnotíš svůj přístup k informacím co ti sem píšeme, nepřibereš, ztratíš několik let cvičením nesmyslných věcí a jídelníček bude stát taky za prd.
HOWGH, domluvil sem :) |
na co si tu hraješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Na někoho kdo narozdíl od tebe ví co píše |
tak dobře už je to lepší?
Pondělí:
bench press 4x8
dřepy 4x8
kliky na bradlech 3x6-8
biceps s velkou činkou 4x8
Přítahy velké činky k pasu 3x8
hyperextenze 4x8
břicho
Středa
tlaky na ramena 4x8
tlaky na rovné lavici (prsa) 4x8
stahování tricepsových lan 4x8
Shyby 4x5
Leg press 4x8
lýtka 4x10
břicho
Pátek
dřepy 3 (4)x8
přítahy velké činky k pasu 3x8
přítahy činky k bradě 4x8
bench-press 4x8
francouzský tlak 4x8
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: | | Octopuss napsal: | Na někoho kdo narozdíl od tebe ví co píše |
tak dobře už je to lepší?
Pondělí:
bench press 4x8
dřepy 4x8
kliky na bradlech 3x6-8
Přítahy velké činky k pasu 3x8
hyperextenze 4x8
břicho
Středa
tlaky na ramena 4x8
tlaky na rovné lavici (prsa) 4x8
stahování tricepsových lan 4x8
Shyby 4x5
Leg press 4x8
lýtka 4x10
břicho
Pátek
dřepy 3 (4)x8
přítahy velké činky k pasu 3x8
přítahy činky k bradě 4x8
bench-press 4x8
francouzský tlak 4x8
břicho |
snažil jsem si s tim aspon trochu pohrát...: (
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | mě taky nepřišlo že by si na něco hrál, spíš adekvátně vyjádřil co si tu kolektivně myslíme.. ten tvůj trénink absolutně postrádá smysl, tak už to pochop, a nebo si nepiš o radu, když jí pak stejně ignoruješ |
ale tak co mám na to špatně?prosím...já chci poradit...no tak:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Dejvid007 napsal: | | jirdano napsal: | mě taky nepřišlo že by si na něco hrál, spíš adekvátně vyjádřil co si tu kolektivně myslíme.. ten tvůj trénink absolutně postrádá smysl, tak už to pochop, a nebo si nepiš o radu, když jí pak stejně ignoruješ |
ale tak co mám na to špatně?prosím...já chci poradit...no tak:) |
myslim to radu k tomu novýmu..
|
|
| nahoru |
|
 |
hEEEliak
|
Zaslal: po květen 28, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
Dej tomu čas, studuj čti si rady a zkušenosti ostatních. Když já si dělám tréninky a jídeláky padne na to mnoha mých nehtů u prstů půl kila mrkve několik litrů vody a pak zjistím že josu tři hodiny ráno a v přehrávači mi jede album skoro 6x dokola!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| hEEEliak napsal: | | Když já si dělám tréninky a jídeláky padne na to mnoha mých nehtů u prstů půl kila mrkve několik litrů vody a pak zjistím že josu tři hodiny ráno a v přehrávači mi jede album skoro 6x dokola! |
Věděl jsem, že sem chodí lidi co berou tablety, ale lidi co frčí na drogách?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
taky tady se normální rady ohledně toho treninku nedočkám....zamkněte to!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
je aspon lepší,než na ten s těma jednotlivýma partiema?
|
|
| nahoru |
|
 |
RaidenX
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|