Bolest zad - HSSP?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest zad - HSSP?  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest zad - HSSP?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
freshman

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Jsme fyzioterapeuti:) Jinak musim souhlasit s tim nademnou ( sám nevěřim že to píšu )

To je jak přes kopírák- anteverze pánve jako blázen, hyperlordoza, erektory páteře, flexory kyčlí v hyperotnu že jsou jak strunky, břicho slabý, bránice absolutně nevyužitá- HSSP nefunkční, dechovej stereotyp špatnej, pohybový stereotypy taky špatný, všechno se jim to krásně řetězí...

a nejlepší je když se dozvíte že s tim maj problémy už léta a samozřejmě nic nepomáhá, bodejď by jo když na všechno co se jim řekne tak serou...jako jinak mám svou práci rád

Ou, tak asi trpim vsim co jsi tu popsal
U fyzio jsem byl dostal jsem elektrolecbu a nejake dva tri cviky co delat v leze na zadech, pomohlo to tak ze vubec. A navic me rekl ze nemam ani cvicit- (asi nejaky srandista) K dalsimu fyzio jsem uz nesel protoze neverim ze bych trefil nekoho kdo opravdu vi o cem mluvi a ten cas straveny s nekym kdo nevi co kona tak to se mi neche. Neco jsem si nastudoval sam a snazim se cvicit myslim ze se mi ta pater rovna ale treba ty kycle nic moc.... Odkud jsi ? Pokud ne az nekde z cech, byl by jsi ochotny se na me podivat ? kdyz tak klidne do sz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest zad - HSSP? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: