|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: st květen 30, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
no uz ted je mi blbe.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 30, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Taaakže dnešní experiment:
- těsto je udělaný z rozmixovaného květáku (s přidáním koření jako je oregáno, česnek..) + vajíčko + strouhaný sýr + lžička mouky
- rajčatové pyré (Passata di pomodoro) + sůl, oregáno, pepř, česnek
- pak už jen kuřecí šunka, slanina, porek, žampiony, strouhaný sýr a sýr Gervais
Zhodnocení:
- těsto docela tlusté (jinak mi to nevyšlo), chuťově ne moc výrazné
- největší problém byl v tom, že bylo měkký  (v troubě bylo 10min + dalších asi 8-10min), takže se to nedalo nakrájet a podávat na talíř jako klasické těsto (to se ale dalo čekat, květák neztvrdne)
- jinak jsem spokojen  , výživově paráda
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt květen 31, 2012 11:23 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si udělal Lusterovu zmrzlinu  a musím říct, že to bylo výborný, doporučuju (tvaroh, mléko, řecký jogurt, kokos strouhaný, citr. šťáva, trochu medu, protein - dát do forem, posypat 100% holand. kakaem a strčit do mrazáku na cca 3hodiny).
Super je, že to je stejně dobré a sladké jako normální kupovaná zmrzlina, jenže to má minimum cukrů  ). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
ja ji mel prave ted k obedu  zase s malou zmenou a to s hroznama uvnitr, az koupim nekdy boruvky, tak to bude nejvetsi lahoda _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Věřím, že to je výborný, ale co si budem povídat. Prostě ochucenej tvaroh s jogurtem a šoupnutej do mrazáku |
Jo, však máš pravdu. Je to spíš jen takové vnuknutí myšlenky někomu dalšímu, mě třeba nikdy nenapadlo si to takhle připravit.
Dnes dělám další zajímavou věc, už se těším, snad se to povede . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
recept na ten smoothie? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | recept na ten smoothie? |
Dělal jsem většinu tak od oka a tím nápadem jsem se inspiroval, takže napíšu můj postup:
Do dózy od mixéru jsem dal několik zmrzlých borůvek (větší hrst), přidal půlku bílého jogurtu (tak 75g), asi 6 kostek ledu, odměrku proteinu a nakonec sklenici mléka (primo te co je na fotce). Vše jsem to nakonec rozmixoval a bylo to fakt parádní a jednoduché
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
mohl si tam dát aspon něco zelenýho (salát) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|