Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 622, 623, 624 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně, my ťed budem kupovat 2x25kg a 2x20kg, aby to mělo nějaký stání a požadovanou výšku a kroutí se nám koutky za ty ceny. Zrovna tady na ronnie mají jednu z nejlepších nabídek 25kg kotouč za 1800kč, ale slyšel jsem, že tyhle ATP kotouče nejsou moc gut, že vypadávají středy, tak si vyberte. 4000 za kotouč to je děs
madball

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zrovna tyhle plánuju taky časem kupovat. Beztak jsou vyrobený v Číně.
Na ligo jsem taky neslyšel moc chvály, krom toho se snad nikde na netu nedaj sehnat a levný taky nejsou. To je pak těžký vybírat, když není moc z čeho.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Přesně, my ťed budem kupovat 2x25kg a 2x20kg, aby to mělo nějaký stání a požadovanou výšku a kroutí se nám koutky za ty ceny. Zrovna tady na ronnie mají jednu z nejlepších nabídek 25kg kotouč za 1800kč, ale slyšel jsem, že tyhle ATP kotouče nejsou moc gut, že vypadávají středy, tak si vyberte. 4000 za kotouč to je děs

Myslím, že je má Reno v Mišmaši, takže s nima cvičí Raptor, RZL a další, takže se můžeš optat na reference i tam.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Na ligo jsem taky neslyšel moc chvály , krom toho se snad nikde na netu nedaj sehnat a levný taky nejsou. To je pak těžký vybírat, když není moc z čeho.

Tak co jsem já viděl, tak vcelku všude držely.....na normální posilování a pwl to stačí, na vzpírání bych z nich teda nadšený nebyl, a asi by i šly fofrem do hajzlu.

Jinak ceny skutečně kvalitních vzpěračských os i kotoučů jsou vyloženě děsivé, na druhou stranu člověka pomalu přežijou, ta kvalita tam prostě je...i když ELEIKO/LEOKO/IVANKO je už skutečný luxus, ty ruské (VOSTOK??) bývaly opravdu hodně dobré, a stály o dost méně. Akorát nové jsou už asi v ČR nesehnatelné.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vole! Ta dřina se vyplatila! Dneska dvě zkoušky za jedna a ještě zpráva, že jsem se dostal na FSpS MU.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to gratulácia esko, konečne môžeš začať makať.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani nevíš, jak se na to zas těším. Teď už mě čeká "jen" absolutorium a pak konečně fitko.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze od zari te mame v Brne jo? No potes...

Turakam napsal:
Tak to gratulácia esko, konečne môžeš začať makať.

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nová Opera je konečně v použitelným stavu! Hurá!
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Nová Opera je konečně v použitelným stavu! Hurá!

Uz se nerestartuje 5x denne? Ja jsem si zvykl na Google Chrome a uz nehodlam menit.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já doteď používal rok starou verzi 11.52, protože totálně zkurvili adresní řádek, kterej neukazoval oblíbený, resp. upřednostňoval všechno ostatní vč. automaticky doplněnejch výsledků hledání, což je hroznej ojeb. Nějak to nechtěli změnit a že prý v další verzi - jenže ta byla v nějaký alpha verzi... Blbci. Teprve teď se beta (to to trvalo) dostala do použitelnýho stavu, tak ode dneška zkouším.
Jinak Operu používám už tak pět let a v zásadě jsem nikdy neměl zásadnější problém.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem ji take pouzival, pak ale najednou zacala sama neustale padat i nekolikrat denne, mel jsem starej compl, myslel jsem, ze je to tim, ale koupil jsem si fungl novej a uplne to same, nedalo se tam prakticky nic delat, protoze to porad padalo. Byla tu o tom i diskuze myslim.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná jsi jen měl dojebaný nastavení a přenes jsi ho na novej komp
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl stejný problém jako Draper. Zkoušel jsem i Opera labs ale padala stejně, takže šla a jsem šťastným uživatelem Chromu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě se mi podařilo udělat "steak" z předního hovězího :)) ...moje první hovězí maso co jsem si dělal a hned napoprvé nebylo jako podrážka, výborný :))) akorát z tý 250g flákoty se postupně zmenšilo tak o třetinu :D ... bylo i šťavnatý :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 622, 623, 624 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: